kurczak wędzony - przepisy i potrawy - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » KUCHNIE ŚWIATA - PRZEPISY KULINARNE » kurczak wędzony - przepisy i potrawy

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

Temat: kurczak wędzony - przepisy i potrawy

Hej, ostatnio kupiłam sobie wędzonego kurczaka i ja go po prostu uwielbiam. Postanowiłam go jeść częściej, a żeby tak robić szukam różnych przepisów z niego. Macie może coś ciekawego u siebie..?

Jak tak to bardzo proszę podzielcie się nimi ze mną i z nami. smile

Fanka kurczaka wędzonego smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: kurczak wędzony - przepisy i potrawy

ja zawsze robię sałatkę z kurczaka wędzonego. Kroję kurczaka, dodaje kukurydzę, ananasa, ser żółty i czosnek ze 2 ząbki, mieszam z majonezem i doprawiam do smaku. Mniam smile

3

paulkas napisał/a:

ja zawsze robię sałatkę z kurczaka wędzonego. Kroję kurczaka, dodaje kukurydzę, ananasa, ser żółty i czosnek ze 2 ząbki, mieszam z majonezem i doprawiam do smaku. Mniam smile

Dokłanie taki sam robię lubię kurczaki wędzone. Mój inny przepis na kurczaka Ćwierć kurczaka,puszka fasoli czerwonej,1 cebulka 2 jajka na twardo,sos jagurt naturalny z kilkoma łyżek majonezu chyba nic nie pominełam.

4

Mniam, oba przepisy brzmią nieźle smile dzięki dziewczyny smile
dzisiaj z jednego skorzystam
a potem z drugiego smile

5

Paulkas ja robię z ananasem, kukurydzą i majonezem nawet nie pomyślałam, że można z serem i czosnkiem, hm brzmi ciekawie.....

6

Można wiele różnych kombinacji zrobić.. Ja kiedyś chyba wypróbuję jeszcze z winogronami ciemnymi. Tak sobie nagle pomyślałam, że to może być fajne połączenie, bo sałatkę z gotowanym kurczakiem często jem właśnie z winogronami.

7

jeszcze coś ja dodaje rodzynki ale to już jak kto woli

8 Ostatnio edytowany przez Anemonne (2012-07-06 09:57:46)

przegrzebałam ostatnio google w poszukiwaniu natchnienia na wędzonego kurczaka i znalazłam to:
link usunięty z powodu naruszenia regulaminu

P.S. Orszulik i Davne - wypróbowałam już i wasze przepisy:)

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » KUCHNIE ŚWIATA - PRZEPISY KULINARNE » kurczak wędzony - przepisy i potrawy

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024