blokada przed seksem z partnerem ? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » blokada przed seksem z partnerem ?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

Temat: blokada przed seksem z partnerem ?

Witam drogie Panie mam pytanie i prozbe do was. Chodze z dziewczyna przeszło poł roku i ani razu jeszcze nie uprawialismy seksu . Raz na poczatku naszego zwiazku piescilismy sie , w sumie to nawet  nie myslałem w tedy o tym aby sie kochac z nia ale ona tak pomyslała i powiedziała zebysmy poczekali z tym . Powiedziałem z nie ma problemu . Po prostu uznałem ze za wczesnie na takie cos . od tamtego czasu piescilismy sie nie raz i raz sprubowałem czegos wiecej ale usłuszalem ze to chyba zły pomysł a jak sie zapytałem dlaczego ? to odpowiedziała BO TAK. Czyli mało konkretna odpowiedz . I od tamtej pory cały czas o tym mysle bo nie wime o co jej chodzi . Wydaj e mi sie ze ona nie czuje tego co ja do niej i ze nadal zyje zwiazkiem tym co zakonczyła pare lat temu ( trwał prawie 2 lata z jej pierwszym ) . Miedzy tamtym zwiazkiem a mną miała wiele innych zwiazków kture trwały krucej niz pół roku lub dłuzej i twierdzi ze uprawiała seks tylko z tym co była 2 lata . Odczuwam wrazenie ze wciaz nie traktuje mnie powaznie i ze wciaz mysli o tamtym gostku . Czy mogły byscie mi  doradzic i wytłułaczyc o co  w tym wszystkim chodzi ? bo nie wiem co mam robic ;(

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: blokada przed seksem z partnerem ?

ile macie lat?

3

oboje jestesmy w tym samym wieku . Mamy po 23 lata

4

Człowieku, najpierw popraw te błędy ortograficzne, bo tego się nie da czytać.

Musisz z nią porozmawiać. Zapytaj ją wprost, dlaczego nie chce, opowiedz o swoich odczuciach. Jeśli nie będzie chciała powiedzieć, powtórz procedurę za jakiś czas, do skutku. Sam fakt, że nie chce uprawiać z Tobą seksu nie świadczy o jej braku uczuć do Ciebie, ale jeśli nie będzie chciała z Tobą nawet o tym pogadać - wtedy zaczęłabym się na Twoim miejscu nad tym zastanawiać.

5

Pierwsze odczucie po przeczytaniu Twojego posta : normalny facet i 15-latka.Bez urazy,ale co to za wytłumaczenie ' nie,bo nie'. Wydawałoby się,że jest dorosła,ale zachowanie temu przeczy.

Według mnie powinieneś z nią poważnie porozmawiać.
Powiedz,że ją kochasz,że chcesz z nią uprawiać seks - na tym etapie związku jest to jak najbardziej normalne,że chcesz seksu.
Mam nadzieje,że dojdzie w ogóle do takiej rozmowy, bo jak widać z tą dziewczyną nie masz lekko.Życzę Powodzenia.

6

znam ja dość dobrze i na taką rozmowę to by zareagowała ( wiedziałam ze chodzi ci tylko o seks ). jak jej nie wystarcza czas spędzony razem ona to by chciała tak jak reszta wyjeżdżać gdzieś itp. ale jak jej proponujesz to  nie nie mogę nie mam czasu dożo nauki mam a potem czepia się o to ze nigdzie nie jeździmy wiec nie wiem co jest nie tak z nią . Po jakimś czasie to może być dołujące Nie wiem co robić

7

To nie łącz wszystkiego z seksem. Jeżeli pozwala Ci na pieszczoty,to pewnie po to,byś nie wpadł na nią jak na klacz i nie był samolubny.
Piszesz tak,jak gdybyś był pępkiem świata,ale będąc razem oboje jesteście równi sobie. Im prędzej to zrozumiesz,tym później będziesz miał szerszy horyzont oceny,zrozumienia i nawet swojej własnej satysfakcji i radości z czułych chwil.
Pieść ją,adoruj,nie przekraczaj granic,niech wybiera,jak chce jechać,wtedy nie powie,że to Ty.
Bądź naturalny. Czasem za mocno kochając robimy taką krzywdę jakbyśmy niekochali. Tu i rozum powinien powiedzieć,jak być powinno.
Najpewniej Ty też jeszcze musisz dorosnąć. Ja też trudno dochodziłam do tego momentu,gdy jestem,jak czasem się uśmiecham"kompletna". Bądź dobrej myśli i nie działaj impulsem.

8

Najzwyczajniej w swiecie Twoja dziewczyna nie jest jeszcze gotowa na seks. mysle, ze jezeli bedziesz ja ciagle o to wypytywal i naciskal, to tylko pogorszysz sprawe. wtedy pewnie dziewczyna odniesie wrazenie, ze za bardzo zalezy Ci na sexie, albo zalezy Ci wylacznie na sexie, a tego przeciez nie chcesz. spokojnie, daj jej czas, okazuj jej milosc, cierpliwosc, do niczego nie namawiaj, badz czuly, a dziewczyna szybciej sie zdecyduje na sex niz myslisz.

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » blokada przed seksem z partnerem ?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024