Witam Wszystkich czytających.. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Witam Wszystkich czytających..

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 13 ]

Temat: Witam Wszystkich czytających..

Witam serdecznie !
Mam na imię Malwina mam 25 lat mieszkam w woj.Małopolskim dokładnie Olkusz .Na tym forum szukam odpowiedzi na niektóre  pytania ,szukam rad  a może komuś będę mogła udzielić pomocy albo chociaż napisać dobre słowo. Jestem nowa więc mogę się trochę gubić więc proszę o zrozumienie i wyrozumiałość ..... z góry dziękuje za okazane serce pozdrawiam serdecznie Malwina :*

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Witam Wszystkich czytających..

Witaj Malwina!
Można wiedzieć, jakie masz pytania?

3

Witaj Malwino oczywiście że i ty możesz wiele nam dać od siebie. Fajnie że dołączyłaś do nas smile

4

witaj!Miłego pisania big_smile

5

Witam  Cię Malwino serdecznie:)

6 Ostatnio edytowany przez AsiaS (2011-01-12 09:07:21)

preta napisał/a:

Witaj Malwina!
Można wiedzieć, jakie masz pytania?

Wydaje mi się, że pytania wyjdą w praniu:) Ale cieszymy się, że jest kolejna osoba, na którą możemy liczyć w rozwiązywaniu naszych dylematów:)

7

witam. mam na imie Hanna.Jestem dojrzałą kobietą (61lat),jeszcze czynną zawodowo /praca ratuje mnie przed calkowitym zagubieniem się/i w zasadzie nie mam pytań.Zarejetrowalam sie na forum "Netkobiety.pl",poniewaz szukalam jakis grup wsparcia  dla kobiet współuzaleznionych od seksoholizmu mężów.Mam z tym problem juz od kilku lat.

Witaj Malwinko w naszym towarzystwie i czuj sie tu dobrze i milo.

9

Ja również jestem nowa na tym forum:) i mam pytanie do orientujących się osób- ile muszę mieć postów, czy też jak długo muszę być zalogowana żeby móc umieszczać w postach m.in. linki? W regulaminie nie znalazłam tej informacji (być może nie dość uważnie przeczytałam). Dziękują za pomoc.

10

Witam wszystkie nowe użytkowniczki w imieniu redakcji forum smile

mam nadzieję że każda z Was znajdzie sobie u nas miejsce na dłużej!!

Zachęcam do zapoznania się z regulaminem forum! i oczywiście pamiętajcie o uzupełnieniu profili!

Pozdrawiam smile

Jolene-o jakie linki chodzi? jeśli chcesz nas tu zaspamować to stanowczo odradzam smile akceptujemy tylko linki NIEKOMERCYJNE. Wszelkie reklamy mogą być umieszczane tylko za porozumieniem z redakcją..

11

Witam Cie Malwina serdecznie smile

12

Witaj Malino! smile
Może na pytanie zadasz nam jakieś pytanie, na które chciałabyś uzyskać odpowiedź?

Posty [ 13 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Witam Wszystkich czytających..

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024