Witam serdecznie !
Mam na imię Malwina mam 25 lat mieszkam w woj.Małopolskim dokładnie Olkusz .Na tym forum szukam odpowiedzi na niektóre pytania ,szukam rad a może komuś będę mogła udzielić pomocy albo chociaż napisać dobre słowo. Jestem nowa więc mogę się trochę gubić więc proszę o zrozumienie i wyrozumiałość ..... z góry dziękuje za okazane serce pozdrawiam serdecznie Malwina :*
Witaj Malwina!
Można wiedzieć, jakie masz pytania?
Witaj Malwino oczywiście że i ty możesz wiele nam dać od siebie. Fajnie że dołączyłaś do nas ![]()
witaj!Miłego pisania ![]()
Witam Cię Malwino serdecznie:)
6 2011-01-12 09:05:45 Ostatnio edytowany przez AsiaS (2011-01-12 09:07:21)
Witaj Malwina!
Można wiedzieć, jakie masz pytania?
Wydaje mi się, że pytania wyjdą w praniu:) Ale cieszymy się, że jest kolejna osoba, na którą możemy liczyć w rozwiązywaniu naszych dylematów:)
witam. mam na imie Hanna.Jestem dojrzałą kobietą (61lat),jeszcze czynną zawodowo /praca ratuje mnie przed calkowitym zagubieniem się/i w zasadzie nie mam pytań.Zarejetrowalam sie na forum "Netkobiety.pl",poniewaz szukalam jakis grup wsparcia dla kobiet współuzaleznionych od seksoholizmu mężów.Mam z tym problem juz od kilku lat.
Witaj Malwinko w naszym towarzystwie i czuj sie tu dobrze i milo.
Ja również jestem nowa na tym forum:) i mam pytanie do orientujących się osób- ile muszę mieć postów, czy też jak długo muszę być zalogowana żeby móc umieszczać w postach m.in. linki? W regulaminie nie znalazłam tej informacji (być może nie dość uważnie przeczytałam). Dziękują za pomoc.
Witam wszystkie nowe użytkowniczki w imieniu redakcji forum ![]()
mam nadzieję że każda z Was znajdzie sobie u nas miejsce na dłużej!!
Zachęcam do zapoznania się z regulaminem forum! i oczywiście pamiętajcie o uzupełnieniu profili!
Pozdrawiam ![]()
Jolene-o jakie linki chodzi? jeśli chcesz nas tu zaspamować to stanowczo odradzam
akceptujemy tylko linki NIEKOMERCYJNE. Wszelkie reklamy mogą być umieszczane tylko za porozumieniem z redakcją..
Witam Cie Malwina serdecznie ![]()
Witaj Malino! ![]()
Może na pytanie zadasz nam jakieś pytanie, na które chciałabyś uzyskać odpowiedź?