Witam, nazywam się Ola i mam 42 lata. Jestem doświadczoną "matką, żoną i kochanką". Mam 2 córki --- jedną w wieku 24, drugą w wieku 2 lat. Przez lata imałam się różnych zawodów --- od sekretarki, po sklepową i sprzątaczkę, ostatnio siedzę w domu i opiekuję się młodszą córką. Czasem maluję --- niektóre z moich obrazów udało mi się nawet sprzedać, ale nie traktuję tego jako sposobu na zysk --- robię to dla przyjemności, a "malunki" czasem sprzedawały się przypadkiem --- ot, jakiś gość przychodził i widział moje dzieło; sama nigdy nie zabiegałam o to, by się sprzedawały. Poza tym, mam sporo pomniejszych zainteresowań --- lubię czytać romanse i jestem "kolekcjonerką" ubrań. Nie kupuję ich, bo są modne, czy dlatego, że zamierzam je nosić --- traktuję je jako nabytki do kolekcji. (Za co mąż jest wściekły, bo jeden pokój praktycznie cały jest wypełniony mymi ciuchami
).
Zarejestrowałam się na forum, by miło spędzić czas --- a mam jego sporo. Oczywiście, opiekuję się małym dzieckiem, maluję obrazy, ale ponieważ teraz nie pracuję, często się nudzę. ![]()