Cześć wszystkim :) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Cześć wszystkim :)

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Cześć wszystkim :)

Witam, nazywam się Ola i mam 42 lata. Jestem doświadczoną "matką, żoną i kochanką". Mam 2 córki --- jedną w wieku 24, drugą w wieku 2 lat. Przez lata imałam się różnych zawodów --- od sekretarki, po sklepową i sprzątaczkę, ostatnio siedzę w domu i opiekuję się młodszą córką. Czasem maluję --- niektóre z moich obrazów udało mi się nawet sprzedać, ale nie traktuję tego jako sposobu na zysk --- robię to dla przyjemności, a "malunki" czasem sprzedawały się przypadkiem --- ot, jakiś gość przychodził i widział moje dzieło; sama nigdy nie zabiegałam o to, by się sprzedawały. Poza tym, mam sporo pomniejszych zainteresowań --- lubię czytać romanse i jestem "kolekcjonerką" ubrań. Nie kupuję ich, bo są modne, czy dlatego, że zamierzam je nosić --- traktuję je jako nabytki do kolekcji. (Za co mąż jest wściekły, bo jeden pokój praktycznie cały jest wypełniony mymi ciuchami smile ).

Zarejestrowałam się na forum, by miło spędzić czas --- a mam jego sporo. Oczywiście, opiekuję się małym dzieckiem, maluję obrazy, ale ponieważ teraz nie pracuję, często się nudzę. smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Cześć wszystkim :)

Witaj  żono,matko i kochanko!
Chętnie bym spróbowała takich zakupów do kolekcji ale najpierw musiałabym takową zapoczątkować!
Czuj się tu dobrze! smile

3 Ostatnio edytowany przez huanita (2011-01-02 22:16:11)

Witam moją imienniczkę:)

4

witam na forum smile

5

Witaj. Miłego pobytu smile

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Cześć wszystkim :)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024