Wredna koleżanka - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

1 Ostatnio edytowany przez izqa93 (2010-12-19 00:08:52)

Temat: Wredna koleżanka

Korzystając z komputera koleżanki zostałam zszokowana znajdująć swoje zdjęcia i ohydny film erotyczny ze mną w roli głównej o którym nie miałam pojęcia. Po dacie doszłam, że musiała to nakręcić po imprezie na której dosypała mi pigułką gwałtu dla żartu, jak dowiedziałam się później od kolegi.

Jak już ohłonęłam i wypłakałam się powzięłam, że  się odegram w odpowiedni sposób na niej, ale jako, że mieszkamy razem i mamy wspólnych znajomych, żeby nie robić rozgłosu sprawie nie powiem jej o niczym.

Długo myślałam nad dotkliwym rewanrzem, aż wpadłam na to, że skoro koleżanka ma tendencje do przybieranie wagi na brzuchu to jej w tym pomogę i też jej zrobię jakieś zdjęcia.

Kupiłam środki na apetyt i wzrost wagi i pokryjomu dodaję jej do napojów przy każdej okazji
oraz czasem nassenne by spała po jedzeniu.

Zastosowałam też taki plan
- zawsze pełno słodyczy i nie zdrowego jedzenia w jej otoczeniu
- zwiększać kaloryczność tego co je np. wstrzykuję tłuszcz do jej bułek, jajecznica na potrjnym maśle itp.
- podawać jedzenie na wielkich talerzach i zawsze proponować dokładki
- mieszać, usuwać część papierków i opakowań po tym co zjada by straciła rachubę ile zjada
- a sama jeść na mniejszych wizualnie bardziej zapełnionych i bardzo powoli - długo, by nie nabierała podejrzeń

ponad to
- nie dać jej odczuć, jak bardzo przybiera na wadze:
- komplementować że staję się bardziej kobieca, że to dobrze, że rosną jej biodra i biust
- przekręcać wagę by nie zorientowała się jak bardzo przybiera na wadze

..i cierpliwość wink

Miałam obawy, ale plan chwycil lepiej niż myślałam.

Pomogło też to, że nie dawno złamała nogę i dużo leżała w piżamie lub luźnych dresach i nie przegladała się w lustrze, a dzięki mojejmu wzmacnianiu jej apetutu oraz pewnie z nudów jadła bez opamiętnia co jej przyniosłam i spała wink . Dała się przekonać, że teraz musi się dobrze odrzywiać, a schudnie na wiosnę

Wymyśliłam też jak zrobić jej fotkę - ma w pokoju kamerkę, ale nie wie, że działa ona po sieci przez router i można ją kontrolować z innego komputera również wink

Czym ją tuczyć poza piwem by jej brzuch stał się jeszcze bardziej sterczący?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Wredna koleżanka

izqa93,  jak możesz być taka okrutna ? wink 

Proponuje dużo frytek, kebabów, chipsów - wszystko o późnych porach (najlepiej w nocy). Ale całkiem poważnie - igrasz z jej zdrowiem, dziewczyna może "dorobić" cukrzycy, problemów z krążeniem itp. Bardzo nieodpowiedzialnie!

Mam pytanie - co zrobiłaś po znalezieniu tego filmu na jej komputerze?

3 Ostatnio edytowany przez izqa93 (2010-12-19 00:31:48)

My World napisał/a:

izqa93,  jak możesz być taka okrutna ? wink 

Proponuje dużo frytek, kebabów, chipsów - wszystko o późnych porach (najlepiej w nocy). Ale całkiem poważnie - igrasz z jej zdrowiem, dziewczyna może "dorobić" cukrzycy, problemów z krążeniem itp. Bardzo nieodpowiedzialnie!

Mam pytanie - co zrobiłaś po znalezieniu tego filmu na jej komputerze?

Naszczęście był bez twarzy. Sprawdziłam tylko gdzie go wysłała/mogła wysłać.

Nie życzę jej problemów zdrowotnych, chcę tylko by jeszcze trochę wzdęło jej brzuch by nie mogła go schować pod ubraniem.

4

Nie pomyślałaś, że możesz pójść z tym filmem na policję? Przecież oni za to powinni być ukarani. Zarówno osoba, która dosypała Ci pigułkę gwałtu, jak i koleżanka, która nakręciła i przetrzymuje ten film,a także osoby trzecie które brały w tym udział.

Nie wymierzaj sprawiedliwości na własną rękę, bo potem możesz być w nieciekawej sytuacji. I mimo, że to Ty jesteś pokrzywdzona, jeśli koleżanka jest cwana, to będziesz cierpieć i za tą pigułkę, i za to co teraz robisz. Nie warto.

W ogóle myślę, że nie ma co porównywać gwałtu i nagrywania tego, do otyłości. To pierwsze zostawia trwałe ślady na psychice, to drugie nie bardzo. Dziewczyna schudnie i po sprawie.

Tak więc naprawdę przemyśl pójście z tym filmem na policję. Swoim teraźniejszym zachowaniem możesz narobić szkód nie tylko "koleżance", ale też i sobie. Pytanie tylko czy warto?

5

martyna2010 napisał/a:

Nie pomyślałaś, że możesz pójść z tym filmem na policję? Przecież oni za to powinni być ukarani. Zarówno osoba, która dosypała Ci pigułkę gwałtu, jak i koleżanka, która nakręciła i przetrzymuje ten film,a także osoby trzecie które brały w tym udział.

Nie wymierzaj sprawiedliwości na własną rękę, bo potem możesz być w nieciekawej sytuacji. I mimo, że to Ty jesteś pokrzywdzona, jeśli koleżanka jest cwana, to będziesz cierpieć i za tą pigułkę, i za to co teraz robisz. Nie warto.

W ogóle myślę, że nie ma co porównywać gwałtu i nagrywania tego, do otyłości. To pierwsze zostawia trwałe ślady na psychice, to drugie nie bardzo. Dziewczyna schudnie i po sprawie.

Tak więc naprawdę przemyśl pójście z tym filmem na policję. Swoim teraźniejszym zachowaniem możesz narobić szkód nie tylko "koleżance", ale też i sobie. Pytanie tylko czy warto?

Koleżanka przegieła ale nie było żadnego gwałtu a sam film wygląda na to że  nie poszedł nigdzie dalej najprawdopodobnej ona też była wtedy pijana i to wszystko miało być żartem tyle że mało śmiesznym, dlatego właśnie dziewczyna w końcu schudnie i po sprawie, ale pomęczy się przy tym, a ja będę miała jej "opasłe" zdjęcia jako kartę przetargową jeżeli gdzieś ukrywa moje.

6

Moim zdaniem to chore. Nie mogłaś jej zrobić jakiegoś jednorazowego psikusa? Pasiesz ją jak Baba Jaga Jasia i Małgosię i co Ci z tego? I nie eksperymentuj z tymi tabletkami, bo to się może źle skończyć.

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024