Ginekolog - czy może mówić nieprawdę? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Ginekolog - czy może mówić nieprawdę?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

1

Temat: Ginekolog - czy może mówić nieprawdę?

Witam wszystkich. Mam 18lat, mam także dziewczynę, z którą zdecydowaliśmy się współżyć. Lecz kontrola rodziców jest ogromna(z jej strony). Warto dodać, że ona ma ukończone 17 lat.
Tu pojawia się moje pytanie: Czy podczas wizyty u ginekologa, pani doktor może skłamać jej opiekunów co do sposobu przeprowadzania badania?(aby powiedziała, że badała przez odbyt)
Dziękuję.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Ginekolog - czy może mówić nieprawdę?

Ginekologa obowiązuje tajemnica lekarska - jeśli Twoja dziewczyna powie, że chce, by to co się działo w gabinecie zostało między nią a lekarzem, to lekarz nie ma prawa powiedzieć ani słowa na ten temat jej rodzicom. I nie ma tu znaczenia, że nie jest pełnoletnia - nie jest już dzieckiem.
W takim wypadku lekarz nie musi nawet kłamać, wystarczy, że powie, że obowiązuje go tajemnica lekarska i nie może z nimi na ten temat porozmawiać, skoro ich córka sobie tego nie życzy.

3

Serdecznie dziękuję!
Pozdrawiam, Grzegorz.

4

poza tym Grzegorzu niekoniecznie bada się przez odbyt dziewice.Można przez pochwę.

5

A zamiast kłamac i kręcić nie lepiej poważnie porozmawiać?

6

CookieBitch, niektórzy rodzice są święcie przekonani,że jak wszystkiego zabronią, to wzbudzą szacunek i ochronią córcię przed złem całego świata. I wiem co mówię, bo znam takich ludzi.

7

Juliette napisał/a:

poza tym Grzegorzu niekoniecznie bada się przez odbyt dziewice.Można przez pochwę.

No właśnie hehe. Mnie badała pierwszy raz normalnie przez pochwę. Byłam zaszokowana tym faktem i myślałam, że kobieta mnie źle zrozumiała, ale później wyczytałam gdzieś, że to normalne już smile

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Ginekolog - czy może mówić nieprawdę?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024