Dzień dobry Wszystkim :) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Dzień dobry Wszystkim :)

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

1 Ostatnio edytowany przez Zap'ka (2010-12-01 12:35:45)

Temat: Dzień dobry Wszystkim :)

A ja zawitałam do Was bo mam coś w rodzaju 'przesilenia' wink hm nie zabrzmiało to za dobrze na początku. big_smile
Mianowicie, działam od jakiegoś czasu jako moderator na innym forum (tematycznym, zupełnie innym niż to), gdzie głównie poruszamy tematy związane z dzieciństwem. Jestem DDA, ta jak mój mąż i swoim udziałem tam, staram się pomagać innym. Ale ja nie o tym.
To moja 'wada' rozpisuje się koszmarnie!
Chodzi o to, że potrzebowałam zmiany, poprosiłam znajomą aby mi podesłała jakieś fajne forum, gdzie będę mogła poznać nowe osoby, porozmawiać nie tylko o tematach DDx i dostałam namiary do Was. big_smile Bardzo się ucieszyłam jak tylko zobaczyłam główną stronę. Widzę tematy w których (jak już się zapoznam z ich treścią dokładniej) postaram się poudzielać.
I może trochę o mnie?
Zbliżam się do 30stki i dobrze mi z tym, mam wspaniałego męża i spokojne, stabilne życie. Umiem cieszyć się drobiazgami a moje motto brzmi: "Nie zmienimy przeszłości, możemy zmienić siebie i swoją przyszłość. To my, jesteśmy kreatorami swojego życia".

Pozdrawiam ciepło choć wszędzie biało i mroźno. big_smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Dzień dobry Wszystkim :)

Witamy na forum cieplutko w te okropnie zimne dni smile

3

Witam wszystkich.
Jestem na forum od kilku minut i dopiero zaczynam poznawać jego tajniki.
Moze podpowiecie mi jak moge wstawic sobie awatarka?

4 Ostatnio edytowany przez Zap'ka (2010-12-01 23:05:12)

PurBlanca - dziękuję za przywitanie. smile

Iga - ja Ciebie również witam i choć jestem tutaj od dziś i jak widzisz jeszcze sama nie wstawiłam avika (muszę wybrać odpowiednie zdjęcie) to postaram się pomóc.
W profilu (na górze pod logo 'netkobiety' masz pasek menu i tam jest m.in. 'profil'), klikasz. Po lewej stronie pojawia się:
Menu Profilu

* Główne
    * Dane personalne
    * Kilka słów o mnie
    * Sygnatura/Avatar
    * Wyświetlanie
    * Prywatność

Wchodzisz w Sygnatura/Avatar naciskasz 'wyślij avatar' i pojawia się opcja wprowadzenia pliku (szukasz go w zasobie swojego komputera) i zatwierdzasz. Tylko pamiętaj, że cyt "Nie może być większy niż 80 x 80 pixeli i 10240 bajty (10 KB)"
Jeśli będziesz miała z tym problem (ze zmniejszeniem obrazka) daj znać.

Do Moderacji - jeśli dubluję opis, z góry przepraszam, sama jeszcze nie zapoznałam się dobrze z tym forum, więc nie wiem gdzie czego szukać, ale akurat wstawić avatar umiem. big_smile

Pozdrawiam serdecznie.

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Dzień dobry Wszystkim :)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024