Witam
Chciałabym sie dowiedziec jakie dziewczyny chłopacy lubią? nie mam zamiaru sie zmieniac dla nikogo. Tylko chce sie dowiedziec jak wy myślicie. Romantyczne i delikatne czy szalone, niezależne typy ? w góry dziękuje.
z tego co zauwazyłam to wola raczej delikatne ale stanowcze majace swoje zdanie i swoje zycie, ktore nie sa natarczywe. i przede wszystkim nie biegajace za facetem i nie okazujace im zbyt duzo zainteresowania przynajmniej na samym poczatku. faceci sa dziwni chca ciagle zdobywac nawet 1 i ta sama kobiete a odrobina niepewnosci dodaje im tylko motywacji zeby sie starac. jak sa za pewni swojej sytuacji odpuszczaja ...
to okropne . zupelnie odwrotnie niz kobiety ...
snejana- bardzo dziękuje ![]()
Pozdrawiam
że tak powiem <owiane nutką tajemniczości>
czyli nie wypaplać całego swojego życiorysu na trzech początkujących randkach
delikatne a jednocześnie pewne siebie ![]()
pewne siebie i swojej wartości
zwariowane
trochę szalone
inteligentne
zabawne
każdy facet jest inny i każdy lubi inny typ kobiet. moi byli faceci szukali w kobietach takich cech, które wyżej wypisałam. może właśnie dlatego są moimi byłymi ![]()
Na mnie najbardziej chłopakom zależało, gdy ich olewałam. Nie biegałam za nimi jak porąbana, tylko oni za mną. To oni musieli się wysilić, żebym łaskawie dała im swój numer. I chyba im się to najbardziej podobało. Lubią wyzwania ![]()
Odbiję piłeczkę - a jakich chłopaków lubią dziewczyny?
Otóż nie ma dobrej odpowiedzi na to pytanie - każdy facet jest inny i każdy ma swoje własne preferencje. Co więcej, ten sam facet może z wiekiem zmieniać swoje upodobania. Co jeszcze więcej, będąc w związku z dziewczyną marzeń może wskoczyć do łóżka dziewczyny z którą nigdy by się nie związał.
no tak ile ludzi tyle przypadków ![]()
a co do Twojego pytania odnośnie upodobań kobiet... Dla większości kobiet ważne jest by facet dawał im poczucie bezpieczeństwa i pewnego jutra. Facet powinien być szczery, zabawny, inteligentny !, z poczuciem humoru
jest mnóstwo takich cech, które można by wymieniać i wymieniać
no i jest z nami tak samo - ile kobiet, tyle gustów ![]()
no tak ile ludzi tyle przypadków
a co do Twojego pytania odnośnie upodobań kobiet... Dla większości kobiet ważne jest by facet dawał im poczucie bezpieczeństwa i pewnego jutra. Facet powinien być szczery, zabawny, inteligentny !, z poczuciem humoru
jest mnóstwo takich cech, które można by wymieniać i wymieniać
no i jest z nami tak samo - ile kobiet, tyle gustów
masz racje co do mężczyzn ![]()
kobiety lubia mezczyzn zaradnych, zorganizowanych, dojrzalych, z planami na przyszlosc.
ostatnio odnosze wrazenie, ze mezczyzni boja sie kobiet pewnych siebie, odwaznych, z poukladanym zyciem i odnoszacych sukcesy. czy rzeczywiscie tak jest? wydaje mi sie, ze mezczyzna czesto chce opiekowac sie swoja kobieta, moc jej pomoc, miec poczucie, ze jest nie tylko fizycznie ale takze psychicznie silniejszy niz ona.
kobiety lubia mezczyzn zaradnych, zorganizowanych, dojrzalych, z planami na przyszlosc.
ostatnio odnosze wrazenie, ze mezczyzni boja sie kobiet pewnych siebie, odwaznych, z poukladanym zyciem i odnoszacych sukcesy. czy rzeczywiscie tak jest? wydaje mi sie, ze mezczyzna czesto chce opiekowac sie swoja kobieta, moc jej pomoc, miec poczucie, ze jest nie tylko fizycznie ale takze psychicznie silniejszy niz ona.
Też odnoszę takie wrażenie... Wielu facetów lubi dominować, woli słabsze kobiety, niż takie, które są silne, wiedzą czego chcą i do tego dążą. Może takie kobiety odbierają jako rywalki, z którymi przychodzi im się zmierzyć w codziennym życiu chociażby na rynku pracy, a poza tym chcą kobiecie imponować...
vanila zgadzam się. odnoszę takie samo wrażenie. Gdy zaczęłam prowadzić własną działalność, mój facet nie był zachwycony. nie dlatego, że zarabiałam więcej od niego ale czuł się zagrożony bo byłam samodzielna i nie potrzebowałam jego pomocy tak jak wcześniej, poświęcałam mu mniej czasu i miałam swoje sprawy. było w tym dużo mojej winy bo trochę nasza miłość zeszła na drugi plan ale on nawet nie próbował mnie zrozumieć bo tak bardzo czuł się gorszy i niepotrzebny.
ja powiem na sowim przykladzie.
Dominator czy nie to nie robi mi roznicy. Sam jestem dominujacym facetem wiec jak kobieta rowniez taka jest to przynajmniej jest ciekawie ![]()
bardziej liczy sie szczerosc, oddanie i zaufanie. Co do wygladu to nie ma duzej roznicy (wiadomo szybciej moje oko powedruje do jakies ladnej kobiety nizeli to "brzydkiej" ale nie tylko wyglad sie liczyc
) chyba tych cehc ja najbardziej szukam w kobiecie ![]()
moje pytanie było tylko retoryczne :-)
ale ok, też na nie odpowiem,
Personalnie zdecydowanie wolę kobietę zołzowatą niż uległą.
Hahah jest taka książka: Dlaczego mężczyźni kochają zołzy
widziałam dziś w księgarni, nie kupiłam, ale chyba jednak kupię ![]()
nic nie wskazywało na to, by to pytanie było retoryczne ;]
W książce "Dlaczego mężczyźni kochają zołzy" kobieta zołzowata to normalna kobieta - asertywna, znająca swoją wartość, nie podporządkowująca swojego życia facetowi. Więc nie róbcie nadinterpretacji tego słowa
Odpowiadając na pytanie z tematu - mężczyźni lubią miksy. Połączenie silnej kobiety z ciepełkiem i czułością. Obowiązkowe dodatki - inteligencja i poczucie humoru. No, chyba, że u faceta z tym krucho to przecież mądrzejszej od siebie nie wybierze...
Połączenie silnej kobiety z ciepełkiem i czułością. Obowiązkowe dodatki - inteligencja i poczucie humoru
o to to, właśnie opisałaś mój ideał :-)
19 2010-12-01 01:05:25 Ostatnio edytowany przez Robson (2010-12-01 01:06:08)
To że kobieta zarabia więcej od faceta to większość mężczyzn załamuje. Mam znajomych: Chłopak 26 lat, żołnierz ŻW a dziewczyna 24 lata. Założyła firmę, która zajmuje się projektowaniem wnętrz no i ona zarabia sporo więcej niż on. Koleś się załamał, że aż w depresje wpadł i do psychologa chodzi.