Witam. Właśnie wybieram się do Anglii w odwiedziny do brata. Chciałabym pochodzić trochę po wyprzedażach, ale jadę do Anglii pierwszy raz i nie wiem jak i gdzie ich szukać. Słyszałam tylko, że dobrze pójść do charity schops bo tam można kupić tanio fajne ciuchy. Ktoś wie więcej na ten temat ?
2 2008-08-25 13:18:18 Ostatnio edytowany przez Lady29 (2008-08-25 13:18:51)
Ach wszelkie charity shops polecam osobiście Ci bardzo ! Są w tych sklepach rózne rzeczy, część oczywiście takich lumpów zwykłych ,ale jak masz czas i cierpliwość mozesz wygzrebać prawdziwe perełki typu np. boska sukienka z 2007 roku Versace jak mi się ostatnio udało.Znalezienie charity shops to tez nie problem, bo nie wiem gdzie będziesz w Anglii, ale charity są na ogół na głownych ulicach. W Londynie to np. Salvation Army Trading Company na 9 Princess Street albo Oxfam na 52 Goodge Street Polecam zajrzec też na www.charityshops.uk Czasem można też coś taniego wygrzebać na targach róznych ,ale trzeba mieć farta. Spojrzec mozesz na pewno też na www.loundontourist.org/markets.html Pozdrowionka i miłych i udanych wyprzedaży ![]()
Dużo fajnych rzeczy da się kupić w Primarku w Londynie, tu masz zaznaczonego na mapce stylespace.pl/sklepy/3
Najlepiej to iść do PRIMARKU gdzie ubrania można kupić już za Ł2! (niektóre) a także za Ł3 i Ł5 i Ł10... a także PEACOCKS i MK1, RISKY... naprawdę jest tego dużo ale PRIMARK jest chyba najtańszy. Największy w Londynie znajduje się na Oxford Street:) Adres i godz. otwarcia PRIMARKU na Oxford