* lat ze mną i mu się znudziłam:( - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » * lat ze mną i mu się znudziłam:(

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: * lat ze mną i mu się znudziłam:(

Witam
Jestem tu nowa ale fora o związkach i zdradach poczytuje od jakiegoś m-ca. Wiem że nie jest to żadne lekarstwo ale łudzę sie ze mi to pomoże.
Ok miesiąc temu dowiedziałam sie że mój mążczyzna spotyka się z inną dziewczyną. Czułam od jakiegoś czasu że się zmienił był jakiś obcy, tajemniczy a jak miał gdzieś wyjść to stawał sie taki potulny i miły jak nigdy. Pytałam patrzyłam w oczy ale słyszałam tylko że mam paranoje itd. Dobił mnie moment kiedy po radonych pieszczotach położyłam sie obok niego i powieziałam KOHAM CIE a on na to -mhm.. Wtedy uświadomiłam sobie jak dawno tego nie słyszałam:( I zaczęło sie moje węszenie na maxa a wiadomo że kto szuka ten znajdzie-znalazłam sms-y ale oczywiście musialam się dokopać do usuniętych plików w tel;) Że tęskni-Że wpadnie -Że chętnie by z nią "poćwiczył" itd...to było w nocy wywaliłam go z wyra i kazałam się pakować. ja wyłam a on sie pakował.Zatrzymała się w progu i zaczął przepraszać io że to tylko koleżanka i że nic nie było, mnie z kolei stanął przed oczami obraz wychowywania córci samej i w biedzie totalnej bo zarabiam najniższą. wybaczyłam zadzwoniłam do niej okazało się że wiedziała o mnie i dziecku. powiedziała że nie chce się w to mieszać i że urywa kontakt. było dobrze przez 3 tygodnie zaczeliśmy planowany remont i od tygodnia znowy się zaczęło coś dziać.
Niewiem, może to już paranoja ale on znowu nie mówi mi wszystkiego bo to nie moja sprawa jakieś sms-y natychmiast kasowane telefony przy których wychodzi na dwór gadać. Dzisiaj mi oświadczył że wychodzi na piwo z kolegami a jak spytałam z kim i gdzie idą -a co cie to?
No ręce opadają!!!! cały dzień wyje nie wiem co mam z sobą zrobić, czuje jak by mi coś wykręcało flaki -RATUNKU:(

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: * lat ze mną i mu się znudziłam:(

jeżeli wam to coś rozjaśni to mamy po 25 lat 8 lat jesteśmy razem i mamy 2,5 letnią śliczna i najcudowniejszą córcię:)

3

Smutne co piszesz ,ale mozliwe ,ze znow Cie zdradza,niestety czesto tak jest (lecz nie zawsze) ,ze jak sie wybaczy zdrade ,to facet bedzie zdradzal.Jezeli cos jest nie tak w zwiazku to kobieta ,to wyczuje.POstaraj sie wybadac sprawe,bo moze faktycznie Jestes przewrazliwiona,wczesniej czy pozniej ,jezeli znow Cie zdradza to i  tak wyjdzie...uzbroj sie w cierpliwosc i obserwOj ,jego zachowanie,porozmawiaj z nim o swoich rozterkach,ze nie czujesz sie kochana,dowartosciowana,jezeli to nic nie da .to moze warto pomyslec wtedy o rozstaniu.......Trzymam kciuki ,i pisz :-)

4

Dzięki za słowa otuchy:) Nie wiem co zrobię gdyby się okazało że on znowu....eh Czemu oni to robią? To jest takie bolesne i upokażające. Próbowałam z ni rozmawiać ale on obraca kota ogonem i wrobi zemnie chisteryczkę. Ma trudny charakter, jet egoistą do potegi i zawsze czuł ię lepszy od wszystkich i zawsze to on ma najgorzej on najbardziej sie męczy jego najbardziej boli. Wtedy kiedy wydało się tamto tłumaczył sie tym że czuł się zagubiony i za duży cię żar na niego spadł - ojcostwo, głowa rodziny... A co ja mam powiedzieć? Tylko że ja zawsze byłam zdania że po to mamy siebie żeby przejść przez to razem i sie wspierać a on się wparł na jakiejś obcej lasce:(

5