Temat: perfumy Lola Marca Jacobsa

LOLA - już sama buteleczka zachwyca. Jest w kształcie rozkwitającego kwiatuszka. A zapach... Też rozkwita, lecz na naszej skórze:) Zapach cudownie trwały, kwiatowy, słodki.
Czy ktoś zna już te perfumy? A może znacie jakieś inne, równie kwiatowe zapachy? Cena za flakonik Loli jest dosyć wysoka, bo to marka z górnej półki.

Zobacz podobne tematy :
Odp: perfumy Lola Marca Jacobsa

nie znam ich, ale nazwa kojarzy mi się z perfumami Lolita lempicka, który to zapach bardzo cięzki, korzenny jest, ale też słodki więc to chyba inne klimaty....

3

Lola Marca Jacobs'a jest pięknym zapachem i nie muszę pisać że buteleczka to dzieło sztuki;) Kupuję perfumy mamie na prezent świąteczny,ale czekam do jutra, bo znalazłam w sklepie perfumytaniej świetną promocję DOSTAWA ZA FREE;D I oczywiście warto skorzystać;)

4

super sa te perfumy. Najlepiej pachna te w czarnym flakonie.

5 Ostatnio edytowany przez Fumiko (2011-04-29 20:50:41)

Są pięknie, cena jest wysoka ale zapach jest tego warty. Zawsze kupowałam je w perfumerii stacjonarnej u mnie w mieście, płaciłam 3 stówy ale miałam pewność, że to oryginał. Ostatnio znalazłam je na internecie dużo taniej i zamówiłam. Trochę się obawiałam bo cena była dużo niższa ale jestem zadowolona przyszedł oryginał, nie żadna podróba a do tego dostałam gratis próbkę Lacoste Inspiration. Zapach tak mi się spodobał, że to na pewno będzie mój kolejny już tam zakup.