Dziewczyny, jestem z moim chłopakiem 3 lata. Jestem w Nim ciągle szalenie zakochana, świata poza nim nie widzę. On dla mnie też jest cudowny. Niedawno zrobił mi wspaniałą niespodziankę! SAM zrobił dla mnie piękne, duże łóżko (160cmx200cm) do mojego nowego pokoju! W żadnym salonie meblowym nie znajdziecie piękniejszego!
Cieszyłam się jak dziecko, to najwspanialszy prezent w moim życiu! Piszę Wam o tym nie tylko po to żeby się pochwalić
Zastanawiam się nad tym, w jaki sposób mogłabym się mojemu Ukochanemu zrewanżować.. Chciałabym sprawić mu jakąś niespodziankę, dać mu odrobinę radości. Chciałabym żeby było to coś wyjątkowego. Może macie jakieś pomysły? ![]()
to zalezy czy lubi romantyczne prezenty? jesli tak to moze pomoge:) wedlug mnie to najlepsze prezenty to wlasnie takie w ktore wklada sie duzo serca i pracy (a nie kasy) wlasnie tak jak zrobil Twoj mezczyzna...ja nagralam taki filmik...sciagnelam program z neta przez prawie 3 miesiace zbieralam nasze wspolne zdjecia od znajomych i rodziny i przypominalam sobie nasze ulubione kawalki albo takie ktore duzo przekazuja (np. ,,zawsze tam gdzie ty,,)zaprosilam go na kolacje nalalam wina zgasilam swiatlo filmik zaczynal sie od zdjecia ktore zrobilam na plazy,wielkie wydeptane serducho z napisem ,,Kocham Cie,, w tle piosenka wlasnie ,,zawsze tam gdzie Ty,, i od razu zobaczylam jak przeszly go ciarki:) pozniej chyba 15 minut super zdjec i naszych piosenek smialismy sie i wzdychalismy na zmiane:D moze to nic takiego ale cieszyl sie jak male dziecko ze poswiecilam tyle czasu i uwagi zeby zrobic cos milego ogladalismy to pozniej przy kazdej okazji
3 2010-10-25 23:47:58 Ostatnio edytowany przez women (2010-10-25 23:53:28)
No właśnie, ciężko tak doradzić jak się nie wie co on lubi, ma jakieś hobby? co lubi?
Może poczytaj też na forum inne posty, bo jest kilka chyba o prezentach, może akurat coś ci przypasi ![]()
ja kiedys swojemu mezowi zrobilam portret.Tzn wybralam nasze najlepsze zdjecie z okresu jak sie poznalismy i drugie zdjecie juz z okresu naszego malzenstwa! Portret podzieliam na pol, po lewej stronie bylo jedno zdjecie a po prawej drugie. Zdjecia zostaly oddzielone platkami roz - oczywiscie szcztucznych hehe ja zrobilam tylko poprawki a cala reszte zamowilam u fotografa.
Portret ma w czterech rogach swiecace diody, co sprawia ze wieczorem wyglada bosko!! maz byl zachwycony i portretem i pomyslem na niego. Wisi na honorowym i najbardziej widocznym miejscu w naszym domu. kazdy kto do nas przychodzi patrzy na niego z podziwem.
No ale nie ukrywam ze koszt takiego portretu nie jest tani. Zalezy od wielkosci i od ramek, ktore sama sobie wybierasz.
Tak, lubi też romantyczne prezenty. Jego hobby to gra na gitarze, choć teraz rzadko gra, bo brak czasu mu na to nie pozwala.
Dziewczyny, a może coś nie związane ze zdjęciami? Ma ramki z moim zdjęciem, z naszym wspólnym, moim z sesji zdjęciowej, którą zrobiłam specjalnie dla niego, album z naszymi fotkami, który wykonałam własnoręcznie..
Też mam ten sam problem. Za niedługo mamy 4 rocznice a ja nie wiem co kupić. Koleżanka podsunęła mi pomysł z namalowaniem naszej karykatury w jakiejś śmiesznej sytuacji.Może takie coś:P albo jak chcesz wykonać coś sama to może upiecz mu jakieś ciasteczka z karteczkami w środku. Na karteczkach możesz napisać coś specjalnie dla niego;)
Hm, gra na gitarze, a ma może coś swojego? Może byś napisała słowa piosenki i zaśpiewała mu a on by grał, hm albo nie, to chyba nie jest fajny pomysł.
Hm, gra na gitarze, a ma może coś swojego? Może byś napisała słowa piosenki i zaśpiewała mu a on by grał, hm albo nie, to chyba nie jest fajny pomysł.
A mi sie podoba ten pomysł:) tylko trzeba wymyslec jakąś piosenke;p może coś o nim:) jakieś rymowane:P
Słuchajcie, pomysł z piosenką jest bardzo sympatyczny
Co prawda może nie jestem jakoś utalentowana wokalnie, ale przecież nie to się liczy
Tylko nie wiem czy stworzył już coś swojego.. Jeśli nie to muszę Go jakoś do tego zmotywować ![]()
Pozwole sobie odswiezyc temat ![]()
Ja mojemu chlopakowi podarowalam wlasnorecznie uszyta poduszke w ksztalcie serca. Mysle, ze moglabys wlasnie cos takiego zrobic - pasowaloby do tego lozka
Fajna rzecz
- on robi ''podwaliny'' (lozko),a ty wykanczasz (poduszeczki, moze jakas kolderka wlasnorecznie ozdobiona). Kazdy ma jakis wklad ![]()
A uszycie takiej poduszki wcale nie jest trudne, ja po prostu kupilam czerwony, jedwabny material, potem narysowalam olowkiem jedno serce (poduszka wlasciwa) i drugie (cos w stylu poszewki). Zszylam pierwsze serce normalnie, takim stylem 'na okretke', i wypchalam mocno wata, potem to wieksze serce zszywalam na poduszce wlasciwej, mialo tworzyc takie falbanki wokol - bylo trudniej, krzywo wyszlo, ale licza sie checi
Moj chlopak byl wzruszony
I potem czesto z ta poduszka spal, szczegolnie ze wtedy bylismy w zwiazku na odleglosc.
Mozesz tez na poduszce wyszyc imie faceta
Albo zrobic jedna ze swoim imienie, druga z jego, bedzie bardzo pasowalo do lozka ![]()
Bardzo fajny pomysł z tymi poduszkami
Na pewno go wykorzystam, dzięki! ![]()