Zmarszczki miedzy piersiami!!! - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA TWARZY I CIAŁA » Zmarszczki miedzy piersiami!!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Zmarszczki miedzy piersiami!!!

Jestem juz po 30 i niestety od jakies roku mam wielka bruzde miedzy piersiami.Zmarszczka ta nie znika, wcale ani po spaniu, ani w dzien.Pewnie ponosze konsekwencje opalania sie w solarium (bylo to jakies 10 lat temu):O.Dodam jeszcze, ze nie mam zbyt obfitego biustu miseczka C. Poradzcie jak sie pozbyc tej upiornej zmarszczki ,rozmyslam nad jakims wypelniaczem (np.restylane),a moze znacie jakies inne sposoby?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Zmarszczki miedzy piersiami!!!

Wiesz jest specalny biustonosz do snu, dzieki ktoremu mozna zapobiec zmarszczkom w okolicach piersi.
Solarka na pewno dala Ci do wiwatu. Wypelnienie= uzupelnianie, hmm jak gleboka ona jest?
Próbowałaś smarowac 2x dziennie balsamem + maseczka co kilka dni + peeling?
A nie bylabym soba gdybym nie wspomniala o ćwiczeniach- chodzi mi o specjalne na miesnie utrzymujace biust,- ćwiczysz?

3

Wiesz, skóra się starzeje. Zwłaszcza tam jest bardzo delikatna i podatna na wpływ słońca, rozciągania... karmienie dzzieci, piersi rosną maleją, później zanika w nich tkanka łączna a zamiast niej pojawia się tłuszczowa, zaczynają opadać. Duży wpływ na kondycję tych miejsc maja hormony, dlatego też tak ważne jest dbać o skórę w tym rejonie. to może byc także źle dobrany stanik. W drogeriach mnóstwo jest kremów do piersi i dekoltu, które oprawiają jędrności biustu oraz wygładzają i uelastycznieniają skórę dekoltu.

4

Hej dziewczyny no kupilam ten biustonosz za ponad 200zl i  kremy stosuje co prawda raz dziennie ale za to obowiazkowo.Ten biustonosz to swietna sprawa tylko...jesli nie spisz z facetem w jednym lozku, inaczej jest to dzosc krepujace i uciazliwe.Dzieki za rady i juz zapisalam sie na wypelniacz na piatek wiec opowiem czy beda jakies efekty.

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA TWARZY I CIAŁA » Zmarszczki miedzy piersiami!!!

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024