Jestem juz po 30 i niestety od jakies roku mam wielka bruzde miedzy piersiami.Zmarszczka ta nie znika, wcale ani po spaniu, ani w dzien.Pewnie ponosze konsekwencje opalania sie w solarium (bylo to jakies 10 lat temu):O.Dodam jeszcze, ze nie mam zbyt obfitego biustu miseczka C. Poradzcie jak sie pozbyc tej upiornej zmarszczki ,rozmyslam nad jakims wypelniaczem (np.restylane),a moze znacie jakies inne sposoby?
Wiesz jest specalny biustonosz do snu, dzieki ktoremu mozna zapobiec zmarszczkom w okolicach piersi.
Solarka na pewno dala Ci do wiwatu. Wypelnienie= uzupelnianie, hmm jak gleboka ona jest?
Próbowałaś smarowac 2x dziennie balsamem + maseczka co kilka dni + peeling?
A nie bylabym soba gdybym nie wspomniala o ćwiczeniach- chodzi mi o specjalne na miesnie utrzymujace biust,- ćwiczysz?
Wiesz, skóra się starzeje. Zwłaszcza tam jest bardzo delikatna i podatna na wpływ słońca, rozciągania... karmienie dzzieci, piersi rosną maleją, później zanika w nich tkanka łączna a zamiast niej pojawia się tłuszczowa, zaczynają opadać. Duży wpływ na kondycję tych miejsc maja hormony, dlatego też tak ważne jest dbać o skórę w tym rejonie. to może byc także źle dobrany stanik. W drogeriach mnóstwo jest kremów do piersi i dekoltu, które oprawiają jędrności biustu oraz wygładzają i uelastycznieniają skórę dekoltu.
Hej dziewczyny no kupilam ten biustonosz za ponad 200zl i kremy stosuje co prawda raz dziennie ale za to obowiazkowo.Ten biustonosz to swietna sprawa tylko...jesli nie spisz z facetem w jednym lozku, inaczej jest to dzosc krepujace i uciazliwe.Dzieki za rady i juz zapisalam sie na wypelniacz na piatek wiec opowiem czy beda jakies efekty.