Dużo rzeczy już tu pisałam o swoim życiu . Pierwszy raz napisałam o tym że chciałam spróbować nasz pierwszy raz . Więc stało się to ... ale nie tak jak powinno być ;( . Było romantycznie itd jak powinno być przy pierwszym razie ale już od kilku dni nie dostaje miesiączki choć powinnam dostać ! . Poszłam do apteki po test ciążowy z płaczem zaledwiee . Za pierwszym razem nic więc na drugi jeszcze jeden kupiłam i co ? wykazało że jestem w ciąży ;( jestem załamana przecież mam dopiero 18 lat za miesiąc . Nie wiem co zrobić jak powiedzieć rodzicą ;( boje się . Mój chłopak tak samo ... ale powiedział że co by nie było będzie przy mnie i wychowa te dziecko bo kocha mnie ! . Ale ja nie wiem czy chce to dziecko . Juz znam reakcje rodzicow beda kazali mi usunac ciaze ;( ale ja sie boje ! boje sie wszystkiego ! co na to szkola gdy zaczne chodzic ... Dziewczyna konczaca liceum w ciazy ? .
Ale czy to dobre usunac ? ... wkoncu jak narazie tam jeszcze po czesci dziecka nie ma .
Rodzice i tak beda kazali usunac mama na pierwsza reakcje pojedzie ze mna do ginekologo i napewno mnie znienawidzi . Tata to samo ... I wiem że zostal mi teraz tylko Moj chlopak
. Tak naprawde nie wiem jak to sie stalo bylismy bezpieczni za pierwszym razem . Natomiast za trzecim juz niee , nie mielismy zabezpieczenia . Może to dlatego ? nasza wina
. Nie wiem co robic jestem w totalnym dolku .
Tyle juz wam pisalam o moich problemach ( bo moje zycie to same problemy ) .
Teraz to jest najwiekszy problem ;(
Pomorzcie prosze !