zaniedbany facet - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 13 ]

1

Temat: zaniedbany facet

Rzuciłam niegdyś faceta bo zupełnie o siebie nie dbał. Np. nie mył wlosów i miał długie strąki, nie golił się i na dodatek kazał mi abym to ja go ogoliła ! chciał żebym go wykąpała. jeden raz miał nawet we włosach wszy lub coś podobnego, nie mył żębów. W głowie mi się to nie mieściło, bo był to facet z bogatego domu

Moje pyta dlaczego panowie o siebie nie dbacie?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: zaniedbany facet

Nimfa a ty sie już obudziłaś.Moze to był sen?
A  miał jeszcze wszy łonowe,nie zagladałas tam?
Nie wierze w ani jedno Twoje słowo.

3

Przepraszam Nimfa ale gdzie Ty jego znalazłaś?Na śmietniku?

On się nie wsztydził z Tobą spotykać?

nimfa napisał/a:

nie mył wlosów i miał długie strąki, nie golił się i na dodatek kazał mi abym to ja go ogoliła!.

W głowie mi się to nie mieści,i co goliłaś go? Strzyc też strzygłaś?

nimfa napisał/a:

chciał żebym go wykąpała!

Nieeeee nie wierze.Jeśli to prawda to ja bym go umył karcherem aż by mu skóra zlazła.

nimfa napisał/a:

jeden raz miał nawet we włosach wszy lub coś podobnego

Wszy to mają ludzie bezdomni,gdzie on tego nałapał,w którym kontenerze,przepraszam ale ja tego nie pojmuję.

nimfa napisał/a:

nie mył żębów

A miał wogóle co myć?

nimfa napisał/a:

dlaczego panowie o siebie nie dbacie?

To pytanie powinnaś zadać swojemu byłemu,bo takiego przypadku to ja nie znam

4

Kobietka48, oj zdarzają się brudasy, ja też miałam kiedyś faceta, który mył zęby raz na czas, slipy zmieniał, ale "tam" mył się co kilka dni... bleeee, spał w koszulce w której chodził na codzień... fuj.

5

Kurcze no pewni sa tacy troche nie domyci,ale tu za duzo było tego brudu,do tego wszy,ze ona musiała go golic,kąpać  i pewnie iskac te wszy haha....
Moim zdaniem dziewczyna nie miała co z czasem zrobic i wymysliła sobie faceta brudasa,zeby powstał jakis temat. No chyba ze facet był uposledzony umysłowo i do tego menel:) No i trzeba miec nie równo pod sufitem,zeby z takim być nawet przez jeden dzień:)

6

Kobietka dzięki za to nierówno pod sufitem. Histori nie wymysliłam , jest prawdziwa. Poznałam takiego na studiach. Na początku znajomości był w miarę normalny, umyty, pochodził z bogatego domu, jego rodzice byli prawnikami. Potem było tak jak napisałam. Nie wytrzymałam tego. Faktem jest ze chciał zebym to ja go ogoliła, wykąpała. To już było przegięcie na maksa. Na dodatek rzucał papierki od cukierków na podłogę. A pochodził jak wyżej napisałam z dobrego domu...

7 Ostatnio edytowany przez Kobietka48 (2010-10-12 15:01:37)

Wiem,że to" nierówno pod sufitem" moze nie jest  najbardziej wyszukanym zwrotm,ale inne okreslenie nie przychodziło mi do głowy. Ten Twój post wydał mi sie tak nieprawdziwy, i pomyslałam ze osoba piszaca to tez fikcja.
Ja dobrowolnie nie poddała bym sie takim torturom.
Wiekszość facetów dba o siebie i to nie ważne z jakiego domu pochodzą. Jezeli taki facet na prawde istnieje to musiał miec mega depresje wyglądajać tak jak wyglądał i jeszcze prosząc Cie o mycie,golenie. Tylko w ten sposób mogę wytłumaczyć jego zachowanie,bo żaden człowiek przy zdrowych zmysłach nie lata z żółtymi nie mytymi zębami,śmierdzącą d... i jeszcze na dodatek z wszami w głowie!
Moze na pozór nie wykazywał objawów depresji,ale chyba miał cos z głową.

8

Sama szukam wytłumaczenia tego i nie moge znalezc. Myślę, ze miał coś nie po kolei...

9

wpółczucia....ale pwoeim ze sa tacy faceci ...nie umiem rowniez odpowiedziec na pytanie sama tego nie rozumiem moze nie czuja takiej potrzeby lub uwazaja ze sie to podoba:)ale nie tylko mezczyzni o siebie nie dbaja ja znam pdobna dziewczyne do tego co opisałas o tym facecie....nie rozumiem tego sama rozomiem mezczyni bardziej o sobie nie dbaja ale dziewczyny....

10

moze jego mama na urlop wyjechala i mial..zalamanie..
a tak serio to jak Ty z takim wytrzymalas??

11

to jeszcze nic  ale w wojsku był taki na sali  co nie kąpał się przez parę  tygodni   
a jak sie wchodziło  do tej sali to az  cofało   od tego smrodu  i brało na wymioty

i w końcu gdy spał  wylaliśmy na niego  wiadro wody  i w tedy zaczął się myc

12

coffini wytrzymałam bo byłam b młoda i zakochana, ale tylko przez pół roku...byłam głupia. Do tej pory nie dba o siebie i nadal chodzi nieogolony, bo chyba nie znalazal takiej co by chciałą go golić :-)  Oczywiscie ze są zaniedbani faceci i dziewczyny też. Jeśli jedna strona dba o siebie to ma prawo wymagac tego od drugiej osoby a iść do lozka z brudasem nie ma NIC z przyjemności...

Posty [ 13 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024