jak sobie ze sobą poradzić.... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » STRES, LĘK, NERWICA, DEPRESJA » jak sobie ze sobą poradzić....

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: jak sobie ze sobą poradzić....

Witam!

Chciałabym podzielić się swoim problemem.
Przeszłam kilka razy przez epizod psychotyczny.Stan się wyrównał, ale nic już nie jest takie same.
Moje znajomych mogę policzyć na palcach jednej ręki. Są to pacjenci, poznani podczas hospitalizacji. Są bardzo mi żeczliwi.
Nie potrafię się odnaleść jednak w rzeczywistości, nawet jeśli chodzi o znajomych.
mam jedną zdrową przyjaciółkę, która wie gdzie mnie szukać jeśli ma problem, jeśli potrzebuje rady, ale ja nie mogę sie na nią wesprzeć.Ciągle tylko słysze jakieś zarzuty z jej strony, prentensje. Ona nigdy do mnie nie przyszła kiedy potrzebowałam pomocy. Wysyła tylko sygnał na komórke zeby do niej zadzwonić ale koszty rachunku ponosze ja.Jest mi przykro z tego powodu. dlatego postanowiłam dać sobie z nią spokoj.
Niedano poznałam chłopaka , ale również on się nie sprawdził. Robił przekrety wymuszał od ludzi pieniądze.
Strasznie ciężko mnie to wszystko przyjąc i po prostu nie przejmować się.
Teraz dopadła mnie jakaś depresja. Jestem starsznie niespokojna wieczorami.
Mam małe poczucie własnej wartości, w dodtaku wygładam starsznie przecietnie.
Jest mi cięzko.Studiuje, a teraz mam duzo pracy przed sobą.
pozdrawiam

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: jak sobie ze sobą poradzić....

Nie poddawaj się-świat nie kończy sie tylko na tej jednej nie sprawdzonej przyjaciółce i oszuście chłopaku.
Piszesz że studiujesz to przecież świetna okazja żeby kogoś poznać-rozejrzyj się wokoło.

3

niom ... poprzedniczka ma rację ..rozejrzyj się dookoła, wyjdź do ludzi . Nie zamykaj się w domu ..przed komputerem... wiem , tu jest łatwiej.. życie wirtualne często jest o wiele przyjemniejsze od rzeczywistości . Masz rację ..z przyjaciółką .. bo zamiast płacic rachunki za jej wypłakiwanie sie do telefonu idź do fryzjera , kosmetyczki czy kup sobie fajny ciuszek smile Rób to co sprawia Ci przyjemność ..każdego dnia . A facet... i on sie znajdzie , uwierz mi

4

Dziękuje że ktoś się zainteresował:)

5

zuska83 napisał/a:

Dziękuje że ktoś się zainteresował:)

ZUZKA po to właśnie jest to forum. Pisz,nie krępuj się.
A na jaki kierunek studiów poszłaś?

6

ja tez tak uwazam, ze lepiej zainwestowac np. w dobra ksiazke /"Poczucie wlasnej wartosci"/ lub fajne buty na sale...
a przyjaciela czasami nie umiemy rozpoznac, a naprawde sa blisko. sama wiem, bo szukalam daleko a byli tak blisko mnie.
poznasz go po tym, ze zostanie, jak wszyscy odejda. ktos powiedzial :zwyciezca ma wielu przyjaciel, przegrany prawdziwych...
moj maz dzisiaj powiedzial, ze dobrze, ze ma tylko kolegow.... nie boi sie, ze go zawioda

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » STRES, LĘK, NERWICA, DEPRESJA » jak sobie ze sobą poradzić....

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024