Mam zamiar wynająć prywatnego detektywa, ponieważ od pewnego czasu mam przeczucie że mój mąż mnie zdradza. Jego wyjazdy służbowe są coraz częstsze i dłuższe, nie jest dla mnie już taki ciepły i dziwnie się zachowuje. Kilka razy nagle przerywał rozmowę telefoniczną, gdy niespodziewanie wchodziłam do pokoju.
Wiem, że są kobiety, które korzystały z takich usług (detektywistycznych). Nie wiem od czego zacząć i gdzie działają takie agencje?
Najlepiej poszukaj w necie. Agencje mają swoje strony internetowe. Niestety są to strasznie drogie usługi. A może sama sprawdzisz męża telefon? Wiem, że to nie bardzo etyczne, ale możesz znależć jakieś podejrzane smsy lub połączenia. Wiele kobiet tu na forum tak własnie dowiedziało się o zdradzie ukochanego. No chyba, że Twój mąż jest sprytny i wszysko kasuje. Jednak życzę Ci aby Twoje podejrzenia okazały się nieuzasadnione.
Przejrzyj ogłoszenia w internecie, spróbuj jak najwięcej dowiedzieć się na temat kwalifikacji detektywa, którego będziesz chciała wynająć, ponieważ często są to oszuści i ludzie bez odpowiedniego wykształcenia w tym kierunku, a tacy kompletnie się do tego nie nadają, tylko wyciągają pieniądze od ludzi.
dobry sposób na sprawdzenie tylko co po póżniej?
czy wiesz już co zrobisz jak potwierdzisz swoje przypuszczenia? a przede wszystkim czy jesteś gotowa na taki szok....na sytuację która na pewno nie będzie miła?
pozdrawiam
Wolałabym i tak wiedzieć wcześniej, myślałam o tym dużo i wiem, że jak ma się zdarzyć to i tak się zdarzy, chyba nikt nie jest gotowy na taki szok, ale wolałabym wiedziec!! jego tel nie mam jak sprawdzić, bo ostatnio się z nim nie rozstaje. myślę o detektywie bo słyszałam, że mogą być oni świadkami na sprawie rozwodowej. nie chcę zostać sama bez dowodów, że to on jest winien rozpadowi naszego małżeństwa. muszę też myśleć o dzieciach i zabezpieczyć ich przyszłość. chciałabym kogoś sprawdzonego, więc jeśli mogłybyście kogoś polecić, to byłabym wdzięczna.
Wszystko zależy od regionu gdzie się znajdujesz. Detektywi nie chętnie chcą być świadkami ( tracą czas. Chyba że im dodatkowo zapłacisz. Owszem być mogą. Jak każdy obywatel. Dzienna obserwacja ( męża) to koszt od 900-1500zł plus VAT. Oczywiście jeżeli trzeba wyjechać na szkolenie za małżonkiem to Koszty wzrastają gwałtownie. Wszystko też zależy co chcesz wiedzieć o małżonku. Są jeszcze inne sposoby by takie rzeczy ustalić. Tańsze i dają całkowitą pewność w sądzie. Tylko właśnie. Czy ty naprawdę chcesz to wiedzieć? Bo ja kiedyś podoiłem takie działania by o pewniej tajemniczej osobie dowiedzieć się więcej niż sama mi chciała powiedzieć. I powiem Ci teraz już wiem że nie chciałbym się tego dowiedzieć co wiem. jednak z twojej wypowiedzi odczytuję że ty już masz plan swój. Potrzebujesz tylko dowodów na poparcie swych twierdzeń.
Cały czas myślę o tym co mogłabym zrobić dla siebie i moich dzieci i wiem, że jeżeli moje przypuszczenia okażą się zasadne będę musiała pójść dalej. Szukam profesjonalnej agencji, która wie jak się takimi sprawami zająć. Jest mi bardzo ciężko, kiedy o tym wszystkim myślę, ale muszę być przygotowana na wszystko. Odezwałam się do Was na forum, żeby spotkać kogoś kto miał podobne doświadczenia i może mi pomóc.
8 2010-10-06 19:23:44 Ostatnio edytowany przez Batrix (2010-10-06 19:24:12)
Myslę ,ze nie potrzebujesz detektywa....nie masz przyjaciół??Brata??Kogos kogo on nie zna..a mógłby pośledzic Go trochę?Jeśli to takie koszty duze..a Ty jestes pewna ze coś się znajdzie na Twojego faceta...to oszczędzaj kaske na gorsze dni...
Znalazłam kontakt do agencji detektywistycznej, nie wiem jeszcze jak działa i w czym mogą mi pomóc. Jestem umówiona dzisiaj po południu. Piszą, że są profesjonalni i mam nadzieję że się nie zawiodę. Zobaczymy co się okaże.
Gdyby była potrzebna jeszcze pomoc detektywa, to mam kontakt do naprawde dobrego i taniego. Mi osobiście bardzo pomógł.
Jestem już po pierwszych ustaleniach, agencja wydaje się profesjonalna, wiem już co mam robić i jak się zachowywać. Dowiedziałam się również że detektyw prowadzący sprawę może być swiadkiem w sądzie. Bardzo zmieniło się zachowanie mojego (jeszcze) męża. Ostatnio zaplanował tygodniową delegację, jak zapytałam czy te wyjazdy muszą być takie długie, z kim tam jeździ, gdzie śpi (w których hotelach) nerwowo odpowiedział że tak się załatwia interesy i na tym polega jego praca. Po czym wykonał kilka telefonów na osobności i odwołał wyjazd, tłumacząc mi że kontrahent przełożył termin spotkania. Myślę, że on czuje że coś zaczynam podejrzewać i tym bardziej utwierdza mnie w przekonaniu, że ma coś na sumieniu. Nigdy wcześniej nie odwołał żadnego wyjazdu, bo z reguły podróże były szczegółowo zaplanowane. Pamiętajcie dziewczyny właściwie odczytywać niektóre sygnały. żałuję, że wcześniej nie otworzyłam szerzej oczu, ale długo sama siebie oszukiwałam.
Witaj,
A czy takim zachowaniem nie obudziłaś w nim czujności i nie boisz się, że od tego momentu jego kamuflaż będzie doskonalszy? Może kupić sobie nową kartę telefoniczną. Może zmienić sposób spotykania się z tą inną (jeżeli jest). Może tak się zakamuflować, że Ty uwierzysz, że już zakończył ten romans, a on będzie robił to jeszcze intensywniej, ale w sposób dużo bardziej ukryty i trudny do wychwycenia.
Pozdrawiam
Kreska80,ja chętnie skorzysram z twojej pomocy ,jeżeli możesz to prześlij mi namiary na tego pana na adres poczty,byłabym wdzięczna,pozdrawiam
Mam już pierwsze materiały, agencja jest naprawdę dobra. Informują mnie o wszystkim, doskonale ze sobą współpracujemy. Dzięki temu, że mogłam do nich zadzwonić z informacją o planach męża (zaczynam nie lubić Go tak nazywać!), podjęli szybko działania i są efekty. Zobaczymy jak rozwinie się dalej sytuacja, ale myślę że ON nigdy nie wpadłby na to, że wynajęłam detektywa.
ZUCZKU70!Radzę Ci zastanowić się nad wyborem detektywa, bo jest wielu oszustów-amatorów, którzy chętnie wezmą pieniądze za zrobienie kilku fotek. Nie daje to żadnej możliwości w późniejszym działaniu, a jak osoba śledzona się zreflektuje, to będzie po sprawie. Lepiej chyba zapłacić i mieć gwarancję, że Cie nikt nie oszuka.
Powodzenia i dużo siły, bo nie jest łatwo!
ania_rj,możesz skontaktować się ze mną po przez poczte?
16 2010-11-29 10:09:54 Ostatnio edytowany przez Wielokropek (2014-01-06 22:05:27)
Nie wiem czy tu można tak oficjalnie polecać jakieś biuro detektywistyczne. Ale ja korzystałam z tego: spam. Pełen profesjonalizm. Naprawdę polecam. Mój mąż nie mógł się wyprzeć niczego. Ale kochane moje, zastanówcie się kilka razy zanim zwrócicie się do jakiegokolwiek detektywa, bo później nie ma już odwrotu. Nie lepiej spróbować samej trochę powęszyć a mąż może się spłoszy i przestanie kombinować na boku. Trochę inicjatywy z naszej strony
Ciekawa jestem jak Ania dała radę? No i czy sprawa się wyjaśniła.
Pozdrawiam
Ja swego czasu miałam taki orzech do zgryzienia,ale przez swoje opanowanie
i spokój,to sam się wydał.............. także ja życzę powodzenia.
Oczywiście jeśli faktycznie facet ma kogoś na boku a udaje świętego.
18 2017-06-30 13:59:53 Ostatnio edytowany przez cslady (2017-06-30 14:15:47)
Ja korzystałam z usług [spam], akurat w innej sprawie niż zdrada, ale myślę, że w tej kwestii też Panowie spiszą się na medal, są bardzo profesjonalni i indywidualnie podchodzą do każdego Klienta i jego problemu. Może warto spróbować.
Ale kotleta odgrzałeś wątek sprzed 7!!!! lat a odtatni post sprzed ponad 3 lat
Ale spoko, moze komus sie przyda
20 2018-02-28 07:44:16 Ostatnio edytowany przez IsaBella77 (2018-02-28 10:30:08)
U mnie sprawę rozwiązał prywatny detektyw spam umieszczanie reklam na naszym forum jest płatne. Udowodniłam mężowi zdradę i wniosłam o rozwód z orzeczeniem o winie. Wygrałam w sądzie i jestem szczęśliwą rozwódką pełną życia i energii. Dziękuję spam.
Idąc logiką netkobiet, to mąż zdradzał tę panią przez to, że doprowadziła w ich związku do marazmu, a jej próba wynajęcia detektywa jest żałosna, bo zamiast porozmawiać z mężem chciała go wyleszczyś
Witam,
byłem w podobnej sytuacji z moją żoną, niestety aby mieć pewność zdecydowałem się na profesjonalistów, którzy dostarczyli dowody...warto może na początek chociaż trochę zorientować się w temacie.
23 2018-08-21 19:35:47 Ostatnio edytowany przez authority (2018-08-21 19:36:42)
Idąc logiką netkobiet, to mąż zdradzał tę panią przez to, że doprowadziła w ich związku do marazmu, a jej próba wynajęcia detektywa jest żałosna, bo zamiast porozmawiać z mężem chciała go wyleszczyś
A jakby żona cię zdradzała przez twój marazm nie brałbyś detektywa ? wątpię panie hipokryto. chcesz wampirze w żonie wzbudzić poczucie winy. ex mojej też taki był takich najlepiej zakołkować. Niech zawsze będą sami ponieważ na nikogo lepszego nie zasługują.
Zatrudnianie detektywa jest wysoce niemoralne i wynika z chęci wzbogacenia się (zazwyczaj chodzi o alimenty na żonę- najlepiej dożywotnio). Co jeśli śledzony jednak nie zdradza, ale np. ukrywa jakieś hobby lub zwyczajnie ucieka w pracę?
Zatrudnianie detektywa jest wysoce niemoralne i wynika z chęci wzbogacenia się (zazwyczaj chodzi o alimenty na żonę- najlepiej dożywotnio). Co jeśli śledzony jednak nie zdradza, ale np. ukrywa jakieś hobby lub zwyczajnie ucieka w pracę?
to nie ma się czym martwić, ba nawet powinien się cieszyć, że ma hobby, czy tak pasjonującą pracę, że bierze nadgodziny
kejt38 napisał/a:Zatrudnianie detektywa jest wysoce niemoralne i wynika z chęci wzbogacenia się (zazwyczaj chodzi o alimenty na żonę- najlepiej dożywotnio). Co jeśli śledzony jednak nie zdradza, ale np. ukrywa jakieś hobby lub zwyczajnie ucieka w pracę?
to nie ma się czym martwić, ba nawet powinien się cieszyć, że ma hobby, czy tak pasjonującą pracę, że bierze nadgodziny
I widzę jak żona przyznaje się do wynajęcia detektywa;)
Gdyby zmieniono prawo i nie byłoby orzeczeń o winie i ewentualnych alimentów za "krzywdę" to ciekawe czy panie dalej zainteresowane byłyby taką usługą;)
I dlaczego facetom nie przyznają alimentów za udowodnioną zdradę żony? Gdzie równouprawnienie;)
Adwokaci są drodzy, detektywi rownież- istna kopalnia złota. A owieczki biegną zgodnie wydawać kolosalne pieniądze za obietnice, że winowajca zawsze będzie miał z czego płacić;)
A dzieci? Są szczęśliwe z wony totalnej między rodzicami- w przyszłości pobiegną wydawać spore pieniądze na psychologów. No ale to w szystko w imię sprawiedliwości i moralności.om;)
a kto zabrania mężczyznom ubiegania się o alimenty, w przypadku winy żony?
I dlaczego facetom nie przyznają alimentów za udowodnioną zdradę żony? Gdzie równouprawnienie;)
Może dlatego, że alimenty nie są przyznawane z racji samej winy czy zdrady, tylko jeśli z powodu rozwodu jednej ze stron, tej niewinnej, znacznie pogorszy się poziom życia. A tak się dziwnie składa, że z reguły panom się nie pogarsza, wprost przeciwnie. Ale nikt im przecież nie zabrania o te alimenty występować, sprawę za każdym razem rozstrzyga sąd. Nie ma przepisu, że alimenty należą się jedynie kobietom.
a kto zabrania mężczyznom ubiegania się o alimenty, w przypadku winy żony?
Honor? Mądrość?
30 2018-08-22 15:20:27 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2018-08-22 15:27:23)
Nirvanka87 napisał/a:a kto zabrania mężczyznom ubiegania się o alimenty, w przypadku winy żony?
Honor? Mądrość?
Czyli według Ciebie kobieta, która siedziała w domu wychowując dzieci mężowi, który ją zdradził i w związku z tym nie zrobiła kariery zawodowej, postępuje niemądrze i niehonorowo, jeśli żąda alimentów na czas, dopóki się finansowo nie ogarnie?
Lub jeśli dzieci są małe i ona nie jest w stanie obecnie podjąć zatrudnienia? Albo jeśli w ogóle dopiero jest w ciąży? Albo jeśli żona ma już np. 60 lat, a całe życie prała i gotowała mężowi, bo sobie tego życzył, a nagle mu się na starość odwidziała?
Alimenty na małżonka nie są przyznawane do końca życia, to nie Hollywood. I tylko w uzasadnionych sytuacjach, sama zdrada nie wystarczy. Nikt młodej i zdrowej babce, która jest w stanie się sama utrzymać, alimentów nie przyzna, choćby najlepszego detektywa wynajęła i miała 100 tysięcy dowodów na 100 tysięcy zdrad męża.
kejt38 napisał/a:I dlaczego facetom nie przyznają alimentów za udowodnioną zdradę żony? Gdzie równouprawnienie;)
Może dlatego, że alimenty nie są przyznawane z racji samej winy czy zdrady, tylko jeśli z powodu rozwodu jednej ze stron, tej niewinnej, znacznie pogorszy się poziom życia. A tak się dziwnie składa, że z reguły panom się nie pogarsza, wprost przeciwnie. Ale nikt im przecież nie zabrania o te alimenty występować, sprawę za każdym razem rozstrzyga sąd. Nie ma przepisu, że alimenty należą się jedynie kobietom.
Tra la la. Jasne. Kobieta biedna, bez kasy na adwokata i detektywa oraz porządnego zaplecza zobaczy ZERO alimentów na siebie.
W gronie ludzi, których widuję jest trochę kobiet z alimentami na siebie i to nie są bezradne i (paradoksalnie) biedne istotki.
Trzeba się mocno nawojować by alimenty uzyskać i kłamstwa, manipulacje są mocno wskazane. I 2 babki, które znam mają alimenty mimo winy obydwojga, to dopiero trzeba mieć dobrego adwokat.
32 2018-08-22 15:30:13 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2018-08-22 15:30:33)
santapietruszka napisał/a:kejt38 napisał/a:I dlaczego facetom nie przyznają alimentów za udowodnioną zdradę żony? Gdzie równouprawnienie;)
Tra la la. Jasne. Kobieta biedna, bez kasy na adwokata i detektywa oraz porządnego zaplecza zobaczy ZERO alimentów na siebie.
W gronie ludzi, których widuję jest trochę kobiet z alimentami na siebie i to nie są bezradne i (paradoksalnie) biedne istotki.
Trzeba się mocno nawojować by alimenty uzyskać i kłamstwa, manipulacje są mocno wskazane. I 2 babki, które znam mają alimenty mimo winy obydwojga, to dopiero trzeba mieć dobrego adwokat.
Nie, nie trzeba. Alimentów może żądać każdy małżonek, który nie jest wyłącznie winny rozkładu pożycia. Jeśli wina była obydwojga, to jak najbardziej mogły dostać alimenty.
A ja znam dwie babki, które nie miały adwokatów, same napisały pozwy rozwodowe, ręcznie, na papierze w kratkę, same udowodniły bez problemu męża zdrady i same zażądały alimentów - i je otrzymały, w tym jedna na 5 lat, a drugiej przedłużono ze względu na wiek i stan zdrowia... więc nie demonizuj.
kejt38 napisał/a:Nirvanka87 napisał/a:a kto zabrania mężczyznom ubiegania się o alimenty, w przypadku winy żony?
Honor? Mądrość?
Czyli według Ciebie kobieta, która siedziała w domu wychowując dzieci mężowi, który ją zdradził i w związku z tym nie zrobiła kariery zawodowej, postępuje niemądrze i niehonorowo, jeśli żąda alimentów na czas, dopóki się finansowo nie ogarnie?
Lub jeśli dzieci są małe i ona nie jest w stanie obecnie podjąć zatrudnienia? Albo jeśli w ogóle dopiero jest w ciąży? Albo jeśli żona ma już np. 60 lat, a całe życie prała i gotowała mężowi, bo sobie tego życzył, a nagle mu się na starość odwidziała?
Alimenty na małżonka nie są przyznawane do końca życia, to nie Hollywood. I tylko w uzasadnionych sytuacjach, sama zdrada nie wystarczy. Nikt młodej i zdrowej babce, która jest w stanie się sama utrzymać, alimentów nie przyzna, choćby najlepszego detektywa wynajęła i miała 100 tysięcy dowodów na 100 tysięcy zdrad męża.
Rodzaj kobiety, którą ty opisujesz jest raczej narażony na straty, tym prawdziwie słabym nikt nie pomaga bo nikt na nich nie może zarobić. Masz "idealistyczne" podejście do systemu, że niby sprawiedliwość i ochrona słabszego..hihi.
Żeby wygrać trzeba zainwestować całkiem spore pieniądze.
Znajoma dostała lata temu b duże pieniądze na siebie i 2 dzieci plus mieszkanie, przestała pracować, zajęła się rozwojem i fajnie. Tylko lata lecą dziś już dzieci dorosłe i ....brak perspektyw na dobrą pracę. Jej ex już dobrowolnie jej płaci bo zdaje sobie sprawę, że ona jest w ciężkim położeniu.
Sytuacja jest kuriozalna bo to co miało pomóc jej zaszkodziło.
kejt38 napisał/a:santapietruszka napisał/a:Może dlatego, że alimenty nie są przyznawane z racji samej winy czy zdrady, tylko jeśli z powodu rozwodu jednej ze stron, tej niewinnej, znacznie pogorszy się poziom życia. A tak się dziwnie składa, że z reguły panom się nie pogarsza, wprost przeciwnie. Ale nikt im przecież nie zabrania o te alimenty występować, sprawę za każdym razem rozstrzyga sąd. Nie ma przepisu, że alimenty należą się jedynie kobietom.
Trzeba się mocno nawojować by alimenty uzyskać i kłamstwa, manipulacje są mocno wskazane. I 2 babki, które znam mają alimenty mimo winy obydwojga, to dopiero trzeba mieć dobrego adwokat.Nie, nie trzeba. Alimentów może żądać każdy małżonek, który nie jest wyłącznie winny rozkładu pożycia. Jeśli wina była obydwojga, to jak najbardziej mogły dostać alimenty.
A ja znam dwie babki, które nie miały adwokatów, same napisały pozwy rozwodowe, ręcznie, na papierze w kratkę, same udowodniły bez problemu męża zdrady i same zażądały alimentów - i je otrzymały, w tym jedna na 5 lat, a drugiej przedłużono ze względu na wiek i stan zdrowia... więc nie demonizuj.
Taaa, jasne to skąd żale i płacze kobiet, że nawet na dzieci dostają mało pieniędzy?
To są 2 różne światy. Nie zamierzam cię przekonywać, ale z sądami nie masz nic wspólnego.
35 2018-08-22 15:43:44 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2018-08-22 15:46:08)
Masz "idealistyczne" podejście do systemu, że niby sprawiedliwość i ochrona słabszego..hihi.
Pudło. Zdaję sobie sprawę, jak świat wygląda, ale właśnie nie wygląda on tak jednostronnie, jak opisujesz. A co do Twojej znajomej - cóż, wyjątki się zdarzają wszędzie, nie każdy potrafi skorzystać z szans, jakie mu życie daje... Skoro aż tyle otrzymała po rozwodzie i na dodatek eksa stać, żeby jej teraz dobrowolnie do życia dopłacać, to najwyraźniej po prostu typ kobiety, która nie miała ochoty zainwestować w siebie i być samowystarczalną. Ale to nie znaczy, że wszystkie takie są
Cały czas myślę o tym co mogłabym zrobić dla siebie i moich dzieci i wiem, że jeżeli moje przypuszczenia okażą się zasadne będę musiała pójść dalej. Szukam profesjonalnej agencji, która wie jak się takimi sprawami zająć. Jest mi bardzo ciężko, kiedy o tym wszystkim myślę, ale muszę być przygotowana na wszystko. Odezwałam się do Was na forum, żeby spotkać kogoś kto miał podobne doświadczenia i może mi pomóc.
Próbowałaś rozmawiać z mężem? Nie tak od razu, że masz podejrzenia, ale o tym, co się dzieje niedobrego z wami?
Nie wypowiadam się na temat detektywa, nie korzystałam z uslug żadnego, więc nie wiem.
Jednak na poczatek, żeby się "uświadomic" to co mi sie przydało;
1. Podsłuch (dyktafon) w domu, gdy wychodzisz, a mąż zostaje sam.
2. Podsłuch w samochodzie. W sklepach z akcesoriami detektywistycznymi kupisz takie.
3. GPS w jego samochodzie. Sprwdzisz, czy mówi prawdę i jedzie tam, gdzie mówi.
O matko!! Jesteś gotowa, na te tortury?
Ja już je mam długo za sobą, a jeszcze dostaję gęsiej skórki, gdy sobie przypomnę to wszystko.
Nirvanka87 napisał/a:a kto zabrania mężczyznom ubiegania się o alimenty, w przypadku winy żony?
Honor? Mądrość?
Skoro są tak honorowi i mądrzy to po kiego czorta "udowadniasz", że potrzebują alimentów?
38 2018-12-27 15:36:40 Ostatnio edytowany przez IsaBella77 (2018-12-27 16:45:10)
Opiszę swoją sytuację. Trzy lata wcześniej mąz zaczął się dziwnie zachowywać. Stał się wobec mnie agresywny. Zaczęły mu przeszkadzać dzieci. Twierdził, że kocha mnie i córeczki, ale ... . Przychodził do domu coraz później z pracy. Wcześniej nie mogłam się od niego odgonić, a w tym czasie seks był szybki i wymuszony. Teraz tak to widzę. Wtedy myślałam, że jest przemęczony. Głupia i naiwna. Jestem wściekła na siebie, że tak długo dałam sobie mydlić oczy. Po jakimś czasie zorientowałam się, że jest coś naprawdę nie tak. Próbowałam na własną rękę sprawdzić czy nie ma kogoś na boku. Wierzcie mi to nie takie proste. Koleżanka poradziła mi żeby zwrócić się do detektywa. Dała mi namiary na takiego którego znała (a co mi tam najwyżej zablokują: z SPAM). Minęło już trochę od tego czasu i nie żałuję żadnej złotówki wydanej na niego. Mam porządne alimenty na dzieci. Mój były nie mógł się wyprzeć tego co robił po pracy i kiedy był na niby delegacjach i wyjazdach służbowych. W sądzie detektyw był jako świadek, a dowody zdrady dostarczone przez niego dawały mi przewagę. Nie chciałam się mścić, ale sam sobie zasłużył. Był dla mnie wszystkim. Sąd zasądził jego winę. Gdyby mi się noga powinęła w życiu to należą mi się alimenty od niego (proszę tego nie oceniać był dla mnie wszystkim i co zrobił, ale to jego wola). Jeszcze dobry prawnik to podstawa. Wielu jest ciotowatych (przepraszam ale tak jest) i nie wartych złamanego grosza. Mogę polecić i detektywa i adwokata na śląsku. Piszcie na mojego maila. Nie byłabym szcześliwa z mężczyzną, który nie był mi wierny. Niczego nie żałuję. Jestem szczęśliwa. Mam kogoś kto mnie nie zdradzi. WIEM TO.
39 2018-12-27 19:06:25 Ostatnio edytowany przez Janix2 (2018-12-27 19:07:52)
Opiszę swoją sytuację..
Jeeezu, co za bezczelny spam reklamowy. I pomyśleć że takie chamidła-naciągacze ( sorry ale inaczej nie można) potrafią czasami oszukiwać ludzi chorych np. na raka że mają cudowne środki.
Przepraszam za tą nazwę w tekście. Chciałam pomóc. Nawiasem mówiąc jak ludzie łatwo osądzają. Chciałam się podzielić doświadczeniem. Jak zwykle znalazł się osądzacz. Poświęciłam czas na to żeby się otworzyć. Masakra. Obrzydliwe. Może to ten co się boi? Zresztą ja mam czyste sumienie. Nara
41 2018-12-27 22:35:06 Ostatnio edytowany przez Janix2 (2018-12-27 23:22:59)
Przepraszam za tą nazwę w tekście. Chciałam pomóc. Nawiasem mówiąc jak ludzie łatwo osądzają. Chciałam się podzielić doświadczeniem. Jak zwykle znalazł się osądzacz. Poświęciłam czas na to żeby się otworzyć. Masakra. Obrzydliwe. Może to ten co się boi? Zresztą ja mam czyste sumienie. Nara
Taaa.....Baju, baju będziesz w raju. Masz detektywa, masz adwokata i co jeszcze masz może kobietę która uwiedzie męża żeby zdradził? Zresztą to są olbrzymie koszty. Przypuszczam że koszt śledzenia męża w długich delegacjach to koszt rzędu +2 tyś (dziennie) + koszty. I ta wstawka o WYSOKICH alimentach dla dzieci i jakby co to i na siebie. Żenada. Uważajcie panie na takie porady.
blondi1982 napisał/a:Przepraszam za tą nazwę w tekście. Chciałam pomóc. Nawiasem mówiąc jak ludzie łatwo osądzają. Chciałam się podzielić doświadczeniem. Jak zwykle znalazł się osądzacz. Poświęciłam czas na to żeby się otworzyć. Masakra. Obrzydliwe. Może to ten co się boi? Zresztą ja mam czyste sumienie. Nara
Taaa.....Baju, baju będziesz w raju. Masz detektywa, masz adwokata i co jeszcze masz może kobietę która uwiedzie męża żeby zdradził? Zresztą to są olbrzymie koszty. Przypuszczam że koszt śledzenia męża w długich delegacjach to koszt rzędu +2 tyś (dziennie) + koszty. I ta wstawka o WYSOKICH alimentach dla dzieci i jakby co to i na siebie. Żenada. Uważajcie panie na takie porady.
Tak właśnie myślałam przed spotkaniem z detektywem. Wysokie koszty? Mój były chciał mi płacić 500zł. Sąd przyznał mi 1000zł na dziecko. Jeżeli kiedyś noga by mi się powinęła to on ma obowiązek płacenia mi alimentów. Chociaż nie chciałabym nic od niego brać na siebie. Prywatnie mogę powiedzieć ile mnie to kosztowało. Nie jest to tak kosztowne. Akurat nie trzeba było jeździć na długie delegacje. Tu właśnie ważne jest kogo się bierze do pomocy. Jeden detektyw ma takie a inny inne podejście. Zresztą adwokat też bierze dość dużą kwotę, ale warto mieć dobrego, a nie najtańszego.
Takie mam wrażenie, że mój przedmówca bardzo się czegoś boi. Czy ma coś na sumieniu i boi się, żeby żona to przeczytała?
Janix2 napisał/a:blondi1982 napisał/a:Przepraszam za tą nazwę w tekście. Chciałam pomóc. Nawiasem mówiąc jak ludzie łatwo osądzają. Chciałam się podzielić doświadczeniem. Jak zwykle znalazł się osądzacz. Poświęciłam czas na to żeby się otworzyć. Masakra. Obrzydliwe. Może to ten co się boi? Zresztą ja mam czyste sumienie. Nara
Tak właśnie myślałam przed spotkaniem z detektywem. Wysokie koszty? Mój były chciał mi płacić 500zł. Sąd przyznał mi 1000zł na dziecko. Jeżeli kiedyś noga by mi się powinęła to on ma obowiązek płacenia mi alimentów. Chociaż nie chciałabym nic od niego brać na siebie. Prywatnie mogę powiedzieć ile mnie to kosztowało. Nie jest to tak kosztowne. Akurat nie trzeba było jeździć na długie delegacje. Tu właśnie ważne jest kogo się bierze do pomocy. Jeden detektyw ma takie a inny inne podejście. Zresztą adwokat też bierze dość dużą kwotę, ale warto mieć dobrego, a nie najtańszego.
Takie mam wrażenie, że mój przedmówca bardzo się czegoś boi. Czy ma coś na sumieniu i boi się, żeby żona to przeczytała?
A ja mam takie wrażenie, że bardzo byś chciała, żeby ktoś na priv Cię zapytał, jakiego detektywa i adwokata reprezentujesz. Weź, odpuść, tu inteligentni ludzi są - i nie próbuj obrażać.
44 2018-12-28 03:17:09 Ostatnio edytowany przez Janix2 (2018-12-28 06:08:07)
Ale bzdury. Detektyw nie ma żadnego wpływu na wysokość alimentów, tym zajmuje się adwokat, mało tego, można sobie bidy narobić jak coś pójdzie nie tak ze względu na ochronę danych osobowych. Skończyła się samowola. Teraz takie coś jak choćby podsłuch jest nielegalny ( nie mówię o nagrywaniu rozmowy 2 osób dyktafonem z Biedronki za 170 zł.) i ścigany przez prawo. Żeby udowodnić zdradę fizyczną w miarę inteligentnego męża detektyw musiałby być materacem, zdjęcia że facet spotyka się z kobietą w kawiarni lub w parku na ławce to śmiech na sali, nie w tych czasach takie numery, to nie dowód zdrady. Co do kosztów:np. facet wyjeżdża na 6 dni w delegację bo nadzoruje 3 filie w Polsce. Jest 2 dni w Olsztynie 2 w Gdańsku i 2 w Szczecinie. Mieszka w hotelu gdzie doba kosztuje 200 zł. Wystarczy policzyć sobie ile taka obserwacja detektywów (bo 1 nie da rady) + koszty uboczne będzie kosztowała. Wyczytałem w cenniku jednego z biur że 8 godzin takiego śledzenia to ok. 1200-1500 zł Za jednym z cenników firmy:
Cennik Detektywa – obserwacja osób prowadzona przez zespół detektywów, wraz z wykonaniem pełnej dokumentacji dowodowej w postaci fotografii, nagrań video oraz szczegółowego pisemnego sprawozdania z wykonanych czynności detektywistycznych – 1280 złotych netto za jeden dzień obserwacji na terenie Polski, przy czym za jeden dzień uznajemy 8 godzin obserwacji.
Taka jednorazowa impreza śledzenia delegata może klienta kosztować tak na oko ze 20 tyś zł które mogą być wywalone w błoto. To nie Malanowski i Partnerzy drogie panie
Mój były nie mógł się wyprzeć tego co robił po pracy i kiedy był na niby delegacjach i wyjazdach służbowych. .
Akurat nie trzeba było jeździć na długie delegacje.
To ile było tych delegacji i wyjazdów służbowych?
Co do bania się to masz masz rację-boję się administracji forum, żony się nie boję bo jestem gejem .
A ja mam takie wrażenie, że bardzo byś chciała, żeby ktoś na priv Cię zapytał, jakiego detektywa i adwokata reprezentujesz. Weź, odpuść, tu inteligentni ludzi są - i nie próbuj obrażać.
Dzięki za wsparcie. Miałem nie odpowiadać na posta detektyw blondi ale przypomniałem sobie jak kiedyś na jednym z forum osoba pod 3-ma nikami wkręcała ludzi którzy byli chorzy na raka. Jak opowiadała o "słynnym" niemieckim lekarzu co leczy wszystkie nowotwory cudownymi lekami tylko trzeba wysłać wyniki badań i kasę a on przyśle cudowne leki. Temat miał tam chyba ze 60 stron bo ludzie zrobią wszystko by żyć. Gardzę takimi naciągaczami.
Drogie Panie, najlepszy detektyw jakiego znam to Sherlock Holmes a drugi po nim to por. Columbo. Strzeżcie się naciągaczy. A tak w ogóle to temat wydaje się naciągany od samego początku.
blondi1982 napisał/a:Tak właśnie myślałam przed spotkaniem z detektywem. Wysokie koszty? Mój były chciał mi płacić 500zł. Sąd przyznał mi 1000zł na dziecko. Jeżeli kiedyś noga by mi się powinęła to on ma obowiązek płacenia mi alimentów. Chociaż nie chciałabym nic od niego brać na siebie. Prywatnie mogę powiedzieć ile mnie to kosztowało. Nie jest to tak kosztowne. Akurat nie trzeba było jeździć na długie delegacje. Tu właśnie ważne jest kogo się bierze do pomocy. Jeden detektyw ma takie a inny inne podejście. Zresztą adwokat też bierze dość dużą kwotę, ale warto mieć dobrego, a nie najtańszego.
Takie mam wrażenie, że mój przedmówca bardzo się czegoś boi. Czy ma coś na sumieniu i boi się, żeby żona to przeczytała?Ale bzdury. Detektyw nie ma żadnego wpływu na wysokość alimentów, tym zajmuje się adwokat, mało tego, można sobie bidy narobić jak coś pójdzie nie tak ze względu na ochronę danych osobowych. Skończyła się samowola. Teraz takie coś jak choćby podsłuch jest nielegalny ( nie mówię o nagrywaniu rozmowy 2 osób dyktafonem z Biedronki za 170 zł.) i ścigany przez prawo. Żeby udowodnić zdradę fizyczną w miarę inteligentnego męża detektyw musiałby być materacem, zdjęcia że facet spotyka się z kobietą w kawiarni lub w parku na ławce to śmiech na sali, nie w tych czasach takie numery, to nie dowód zdrady. Co do kosztów:np. facet wyjeżdża na 6 dni w delegację bo nadzoruje 3 filie w Polsce. Jest 2 dni w Olsztynie 2 w Gdańsku i 2 w Szczecinie. Mieszka w hotelu gdzie doba kosztuje 200 zł. Wystarczy policzyć sobie ile taka obserwacja detektywów (bo 1 nie da rady) + koszty uboczne będzie kosztowała. Wyczytałem w cenniku jednego z biur że 8 godzin takiego śledzenia to ok. 1200-1500 zł Za jednym z cenników firmy:
Cennik Detektywa – obserwacja osób prowadzona przez zespół detektywów, wraz z wykonaniem pełnej dokumentacji dowodowej w postaci fotografii, nagrań video oraz szczegółowego pisemnego sprawozdania z wykonanych czynności detektywistycznych – 1280 złotych netto za jeden dzień obserwacji na terenie Polski, przy czym za jeden dzień uznajemy 8 godzin obserwacji.
Taka jednorazowa impreza śledzenia delegata może klienta kosztować tak na oko ze 20 tyś zł które mogą być wywalone w błoto. To nie Malanowski i Partnerzy drogie panieblondi1982 napisał/a:Mój były nie mógł się wyprzeć tego co robił po pracy i kiedy był na niby delegacjach i wyjazdach służbowych. .
blondi1982 napisał/a:Akurat nie trzeba było jeździć na długie delegacje.
To ile było tych delegacji i wyjazdów służbowych?
Co do bania się to masz masz rację-boję się administracji forum, żony się nie boję bo jestem gejem.
santapietruszka napisał/a:A ja mam takie wrażenie, że bardzo byś chciała, żeby ktoś na priv Cię zapytał, jakiego detektywa i adwokata reprezentujesz. Weź, odpuść, tu inteligentni ludzi są - i nie próbuj obrażać.
Dzięki za wsparcie. Miałem nie odpowiadać na posta detektyw blondi ale przypomniałem sobie jak kiedyś na jednym z forum osoba pod 3-ma nikami wkręcała ludzi którzy byli chorzy na raka. Jak opowiadała o "słynnym" niemieckim lekarzu co leczy wszystkie nowotwory cudownymi lekami tylko trzeba wysłać wyniki badań i kasę a on przyśle cudowne leki. Temat miał tam chyba ze 60 stron bo ludzie zrobią wszystko by żyć. Gardzę takimi naciągaczami.
Drogie Panie, najlepszy detektyw jakiego znam to Sherlock Holmes a drugi po nim to por. Columbo. Strzeżcie się naciągaczy. A tak w ogóle to temat wydaje się naciągany od samego początku.
Są tacy którzy wiedzą wszystko panie Janix2. Prawda?
Ja do nich nie należę.
Napisałam moje przeżycia i mam gdzieś co o tym sądzisz panie Janix2.
Mój adwokat dostał do ręki narzędzie od detektywa. Zainteresowane panie same osądzą. Można wpisać w wyszukiwarkę prywatny detektyw i znajdzie się niejeden. Detektywi mają różne metody. Dlatego koszty są różne. Ja skorzystałam z polecenia i byłam zadowolona również z kosztów. Boli wydać wydać kasę ale mi się opłacało (brutalnie pisząc i nie uważam się za naciagaczkę). Detektyw pomógł mi ujawinić prawdę o moim byłym.
Gej nie gej jednak masz coś do ukrycia. Boisz się jakiejś prawdy o sobie panie Janix2?
46 2018-12-28 15:28:10 Ostatnio edytowany przez Janix2 (2018-12-28 15:31:08)
Są tacy którzy wiedzą wszystko panie Janix2. Prawda?
Ja do nich nie należę.
Mój adwokat dostał do ręki narzędzie od detektywa. Zainteresowane panie same osądzą. Można wpisać w wyszukiwarkę prywatny detektyw i znajdzie się niejeden. Detektywi mają różne metody. Dlatego koszty są różne. Ja skorzystałam z polecenia i byłam zadowolona również z kosztów. Boli wydać wydać kasę ale mi się opłacało (brutalnie pisząc i nie uważam się za naciagaczkę). Detektyw pomógł mi ujawinić prawdę o moim byłym.
Gej nie gej jednak masz coś do ukrycia. Boisz się jakiejś prawdy o sobie panie Janix2?
Wiedzą nie wiedzą, cenniki na stronach biur są podobne. To podaj mi na priv namiary na to biuro detektywistyczne. Nie napisałaś ile razy detektyw jeździł za mężem w te delegacje. Gej to była ironia gdyż cały czas chcesz mi wmówić że mam coś na sumieniu, he he ile razy najlepszą obroną był atak?BTW, skracaj jeśli możesz cytaty bo zaśmieca to forum i staje się mało czytelne.
47 2018-12-28 16:31:21 Ostatnio edytowany przez IsaBella77 (2018-12-28 18:08:32)
blondi1982 napisał/a:Są tacy którzy wiedzą wszystko panie Janix2. Prawda?
Ja do nich nie należę.
Gej nie gej jednak masz coś do ukrycia. Boisz się jakiejś prawdy o sobie panie Janix2?Wiedzą nie wiedzą, cenniki na stronach biur są podobne. To podaj mi na priv namiary na to biuro detektywistyczne. Nie napisałaś ile razy detektyw jeździł za mężem w te delegacje. Gej to była ironia gdyż cały czas chcesz mi wmówić że mam coś na sumieniu, he he ile razy najlepszą obroną był atak?BTW, skracaj jeśli możesz cytaty bo zaśmieca to forum i staje się mało czytelne.
Nie wiem jak się skraca cytaty.
Detektyw nie był na długiej delegacji. Dałam znać detektywowi kiedy do mnie były zadzwonił, że zostaje dłużej w pracy. Raz rzeczywiście został dłużej. Chciałam zrezygnować, ale podkusiło mnie żeby jeszcze raz spróbować jechał na wyjazd niby służbowy do innej miejscowości. Tam spotkał się na obiedzie z tą wulgaryzm. Wiedziała, że jest żonaty i ma dzieci. Na zdjęciach było widać jak ją całuje i obejmuje. Przepraszam, ale nawet nie wiesz kurw... jak to boli. Jednak jak pisałam teraz nie żałuję. Poszli do hotelu. Mam zdjęcia, których się nie wyparł w sądzie. Mam jeszcze satysfakcję, że po wszystkim kopnęła go w dupę i nie są razem. Kosztowało mnie to 2300zł u detektywa. Adwokat skasował 3500zł z dojazdami na rozprawy. Zeby udowodnić jego winę uważam, że było warto wydać taka kasę.
Blondi1982 - po pierwsze - umieściłaś w poście reklamę konkretnego biura detektywistycznego.
Po drugie - używasz w swoich wypowiedziach wulgaryzmów.
Po trzecie - nie trzymasz się tematu, tylko personalnie atakujesz innych forumowiczów.
Mam nadzieję, że Cię nie zaskoczę pisząc, że na tym forum mamy jakiś regulamin, z którym zapoznawałaś się raptem wczoraj, ponieważ jest to dla nowych użytkowników obowiązkowe - a który tymczasem ciągle łamiesz, choć masz na liczniku zaledwie 6 postów.
Stosuj się proszę do naszych zasad, albo będziemy musieli się pożegnać.
Moderator IsaBella77
Blondi1982 - po pierwsze - umieściłaś w poście reklamę konkretnego biura detektywistycznego.
Po drugie - używasz w swoich wypowiedziach wulgaryzmów.
Po trzecie - nie trzymasz się tematu, tylko personalnie atakujesz innych forumowiczów.
Mam nadzieję, że Cię nie zaskoczę pisząc, że na tym forum mamy jakiś regulamin, z którym zapoznawałaś się raptem wczoraj, ponieważ jest to dla nowych użytkowników obowiązkowe - a który tymczasem ciągle łamiesz, choć masz na liczniku zaledwie 6 postów.
Stosuj się proszę do naszych zasad, albo będziemy musieli się pożegnać.Moderator IsaBella77
Zgadzam się z przedmówczynią. Nie nadaję się na takie forum gdzie tylko atakują człowieka, który trochę przeżył i chciał pomóc. Nie jesteście warci żadnej pomocy. Widocznie żadna z Was nie była w takiej sytuacji w której wulgaryzmy to najmniejszy problem. Męczcie się sami z własnymi problemami do śmierci.
Żegnam.
Zgadzam się z przedmówczynią. Nie nadaję się na takie forum gdzie tylko atakują człowieka, który trochę przeżył i chciał pomóc. Nie jesteście warci żadnej pomocy. Widocznie żadna z Was nie była w takiej sytuacji w której wulgaryzmy to najmniejszy problem. Męczcie się sami z własnymi problemami do śmierci.
Żegnam.
" Kurła, a tak nam było dobrze". (Pasikowski, Psy).
51 2019-01-04 17:57:46 Ostatnio edytowany przez IsaBella77 (2019-01-04 18:16:22)
trolling forumowiczki blondi1982, która pojawiła się w kolejnym wcieleniu po to, aby samej sobie kibicować w dalszej dyskusji
52 2019-09-20 09:34:36 Ostatnio edytowany przez IsaBella77 (2019-09-20 10:14:59)
Wyszukaj w internecie detektywa w twoim mieście i czym prędzej załatw sprawe.. detektyw to dobra opcja bo przyłapie na gorącym uczynku, zrobi zdjęcia, ma dowody... co możesz wykorzystać poźniej w sądzie. Ja też mialem przypuszczenia że moja żona mnie zdradza i wynająłem SPAM. Zdobyła dowody na to że moja żona mnie zdradza. dzięki niej sie o tym dowiedziałem i dostałem dowody na to..
Ja korzystałam z usług firmy https://centrumdetektywistyczne.com/. Z polecenia znajomej, ale zrobiłam też dokładny research przed. Odwalili kawał świetnej roboty. Polecam przedzwonić do nich.
54 2022-06-01 10:45:29 Ostatnio edytowany przez PainIsFinite (2022-06-01 10:48:02)
Spam!