Witaj na pierwszym niezależnym Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone przez kobiety dla aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tu wsparcie użytkowniczek forum oraz fachowe porady naszych Ekspertów!
Nie jesteś zalogowany.
Mam chłopaka i bardzo go kocham. Nigdy nie iałam snu erotycznego w którym bylabym ja i jakis facet... zawsze to byla dziewczyna.. zawsze. dodam ze jestem bi. czy mimo wszysto jestem jakas nienormalna ze tylko kobiety mi sie snia?
Zmieniłam temat na bardziej czytelny. / Kaya.
Skoro uwazasz , ze bedac bi. jestes normalna , to dlaczego masz watpliwosci , ze sniac o kobietach nia nie jestes? Moze po prostu tesknisz za czyms subtelnym ?...
ale dlaczego zawsze kobiety? .. chcialabym zeby przysnilo mi sie cos milego. ja i moj kochany...
Spokojnie Cookie
to, że masz sny erotyczne z kobietą nie jest nic dziwnym. To taki sam sen jak np. to, że podpalasz dom :p przecież nie można powiedziec, że z powodu takiego snu należy Cię określic jako piromana
Sny wyrażają nasze lęki, obawy, nasze ambicje czy oczekiwania. Oczywiście nie ma jakiegoś sposobu,żeby śnił Ci się twój ukochany, ale to w żadnym razie nie oznacza czegoś złego. ![]()
a ja raz miałam sen erotyczny, który był tak realny że obudziłam się czując, że własnie dostałam orgazm.... hmmm pomyślałam, ze to nie jest możliwe, że może sama się mastrurbowałam podczas snu... ale ręce miałąm pod poduszką
jaka ta nasza podświadomość jest niezbadana
lumos napisał:
jaka ta nasza podświadomość jest niezbadana
zgadzam się
też tak miewam, i to całkiem często! przyjemne uczucie, ale zastanawiam się skąd to się bierze? może powinnam rzadziej wpadać na fora internetowe o seksie
niedawno oglądałam miłosny przewodnik żeby go zrecenzować i w nocy się działo ![]()
taaa.. tylko wy pewnie snicie o facetach a ja zawsze o kobietach ;|
Nie martwie sie tym tylko zastanawiam, dlaczego zawsze kobiety? Sny to jednak zjawisko niezrozumiałe dla mnie/
Chyba mimo wszystko nie da się do końca odgadnąc tego, dlaczego i jakie ma znaczenie dany sen.
Może to akurat teraz myśli o tym, może podświadomie w Twojej głowie pojawiają się takie obrazy.
Ja natomiast zawsze mam sny erotyczne z moim Mężczyzną, a kiedy pojawia się inny - niekoniecznie w śnie o podtekście erotycznym - to zaraz i pojawia się Mój - niczym obrońca ![]()
Mnie się także czasami śnią kobiety, chociaż jestem hetero. Ale moim zdaniem, tak samo jak twierdzi Kaya, to właśnie podświadomość płata nam figle.. Chociaż nie miewam takich oczekiwań wobec naszej płci ![]()
Ostatnio edytowany przez Ansja (2008-08-18 22:35:47)
ah ta podświadomość. złapac ją i wydusić całą prawdę, żeby powiedziało czego chce a nie wysyłała nam obrazki których nie rozumiemy
Strony: 1