Zagubiona wmiłości - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 17 ]

1

Temat: Zagubiona wmiłości

Jestem w związku od 16lat.Mąż miał marzenie o dwóch kobietach w łóżku.Spełniłam mu to.Mieliśmy koleżankę ,dobrze pisze mieliśmy bo już nie mamy .Przespaliśmy się ze sobą ,ale po wszystkim czułam się ohydnie,zdradzona przez męża za moim pozwoleniem.Czuje się z tym wstrętnie .Chociaż mąż cały czas mi mówi,że tylko mnie kocha a ona była tylko zabawką.Ale kiedyś rozmawialiśmy o tym zajściu jak ja się czuje w tej sytuacji ,że on tylko jej pożąda jak kobietę ,a mnie kocha i pożąda .Jak szłam do innego pokoju,były zawsze rozmowy po cichutku .Ona zawsze potrzebowała dobrego słowa od mężczyzn ,była taką kokietką.Zaszła sytuacja taka,że mój kochany zaczął ją gładzić po nodze swoją nogą tak że po paru minutach zrobiłam wielką awanturę.Po wszystkim tłumaczył mi ,że on tylko chciał ją nastawić na sex.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Zagubiona wmiłości

To co czytam nie miesci sie w mojej głowie jak mogłaś to tego dopuscic jestes sama sobie winna.Powiem tak.....dwoje to sex a grupowe to ku......stwo. Nie jestem w stanie dalej pisac dla mnie to Szok!!!!

3

sama przyzwoliłaś na taka sytuację, powinnaś przemysleć to wszystko wcześniej
uważam, że skoro dwoje ludzi sie kocha i jest im dobrze, to nie potrzebują niczego więcej

4

No cóż wado......nie będę wprowadzała tutaj słów krytyki......ale sama tego chciałaś.Doprowadziłaś do tej sytuacji.Wydaje mi się że tylko szczera rozmowa z mężem pozwoli na zażegnanie nieporozumienia i co najważniejsze musicie tą kobietę wyrzucić ze swojego życia.Nie będę Cie potępiać bo ludzie mają różne upodobania.Mam nadzieję że dojdziesz z Nim do zgody i nigdy więcej nie dopuścisz do takiej sytuacji.....:)

5

Chciałam dobrze dla męża i trochę dla siebie z ciekawości .Tylko nie  wiedziałam że to tak wyjdzie.

6

Dzięki bardzo Angel.Wiem,że jestem sama sobie winna.Każdy popełnia błędy.Jeden mniejsze drugi większe.Szczera rozmowa.

7

Szczerze....ja też kiedyś miałam z moim facetem fantazje....niezależnie czy była by to kobieta czy facet.......chcieliśmy czegoś nowego.Bywały chwile że rozglądał się po necie za ofertami.Ale dla mnie stało się to tylko przykrą sytuacją,bo powiedziałam mu że źle się czuje gdy patrzy na inne kobiety......i na pewno wiem że jeszcze gorzej poczułabym się po tak zwanych eksperymentach.Czasami stawiamy swoje uczucia nad potrzeby facetów i mogę domyślać się jak się czujesz po tym że z jednej strony chciałaś spełnić jego zachciankę a drugiej strony doznałaś upokorzenia.Po prostu powiedz mu to.....że ciekawość nie spełniła Twoich oczekiwań i nie chciałabyś by ta sytuacja się powtórzyła.Spytaj jak by się poczuł gdyby w Waszym związku a raczej spełnieniu seksualnym, pojawił się facet.Tylko wiesz nie krytykuj,nie wywalaj że chciałaś inaczej.....tylko na spokojnie wytłumacz mu że źle Ci z tym.

Trzymam kciuki:) Mam nadzieje że Twój facet to wyrozumiała osoba......:)Powodzenia

8

Jestem otwarta na eksperymenty w łóżku, ale do pewnej granicy. Seks w 'trójkącie' wykracza poza tę granicę. Nie rozumiem kobiet, które się na to zgadzają. Seks jest czymś intymnym i nie służy temu żeby się nim dzielić z osobą trzecią. Takie jest moje zdanie.

Wado - nie chcę Cię dobijać, ale sama jesteś sobie winna. Twoja reakcja jest dla mnie zupełnie naturalna i łatwa do przewidzenia, sama po czymś takim zachowywałabym się pewnie podobnie, dlatego za żadne skarby nie pozwoliłabym na trójkąt nawet gdyby mój facet bardzo nalegał. Również uważam, że tylko szczera rozmowa może pomóc.

9

angel9 ma rację , usuńcie tą kobietę ze swojego życiai porozmawiaj z mężem , wyjaśmij mu że że nigdy więcej nie chcesz czegoś takiego. Powiedz mu też że jeśli chce urozmaicenia w seksie to tylko we dwoje .
A tak na marginesie to ja sobie czegoś takiego nie wyobrażam . Fakt faktem  mężczyznami kierują troche zwierzęce instynkty i to że jej pożądał jako kobietę a Ciebie kocha i pożąda może być prawdą . Mężczyźni dążą do zapłodnienia jak największej ilości kobiet stąd ich różne zdrady , zainteresowanie seksem grupowym , oglądanie się za kobietami . Ale nie można im na wszystko pozwalać , bo wkońcu może dojść do rozpadu związku .
Porozmawiajcie i ustalcie pewne zasady .

10

masz racje tylko on nie umie zrozumieć tego jak się czuje w tej sytuacji.Bo przecież on tylko mnie kocha.I jemu też należy się trochę od życia . więc mu tłumacze, że 70%mężczyzn marzy o seksie innym niż do tej pory,ale to nie znaczy że wszystko musi się spełniać.

11

Wado czy pod pojeciem ' cos od życia się nalezy" - można się zdradzać na oczach osoby która kocha?!
A to że Ty pokochałaś go i ofiarowałaś mu spędzenie razem życia to mało?!
Takie fantazje można spełniać gdy się jest singlem. Kiedyś jakaś dziewczyna założyła watek czy postąpić tak jak Ty- dzięki ze napisałaś.
Niestety nie mam żadnej porady - włos mi się tylko zjeżył.

12

Ale dla niego to nie jest zdrada ,bo ja tam byłam.To tylko jego fantazja ze mną , tylko JA tam się nie odnalazłam i on tego nie może zrozumieć.I że to ja coś wymyślam.

13

Wado a kto z Was wystąpił z taką propozycją??? Bo niewierze że któryś z Was palnął weźmy sobie kobietę do łóżka,a drugi na to " dobra nie ma sprawy".Podejrzewam że taka świadomość tliła się już sporo czasu.Jeśli już wprowadziliście taki plan do sypialni wydaje mi się,że powinno się to zakończyć na jednym doświadczeniu.Z tego co wyczytałam było więcej takich spotkań ale już nie na podłożu seksualnym tylko partnerskim.Skoro On stwierdził że była dla niego zabawką to nie powinien robić nic wbrew Twojej woli a już na pewno nie za plecami.Powiedz mu że fantazja nie okazała się zbyt dobra jak sądziłaś.A może zamiast tego wybierzcie się razem do sexshopu i poszukajcie ciekawych zabawek.Aby w inny sposób urozmaicić życie intymne.

Jesteście 16 lat w związku ( gratuluję) i na pewno razem nie jedno przeżyliście.......w zupełności nie rozumie kobiet które takie tematy uważają jako Tabu........Każdy lubi co innego......:) Ja Cię podziwiam ze postawiłaś taki krok......a teraz musisz postawić drugi i szczerze porozmawiać ze swoim facetem....mówcie o tym co się wydarzyło, bo w przeciwnym razie będzie się to piętrzyć gdzieś w środku.......:)))

Powodzenia:))

14

W sex shopie już byliśmy(ha ha)a w życiu seksualnym bardzo nam się układało i się układa .Nawet myślę,że ona nam tego zazdrościła.

15

No właśnie wado.....może ta jej zazdrość zniszczyła wasze relacje.Cisze się że układa Wam się w " łóżku" i nie macie zahamowań jak również nowych doświadczeń( np.w sex shopach) To zdecydowanie urozmaica życie seksualne.Więc powiedz otwarcie że to był pierwszy i ostatni raz z z tą kobietą.Wyrzućcie ją z " łóżka" i Waszego życia bo utrudniła zadanie.Żyjcie i cieszcie się sobą:))))))))

16

Jakie mam szczęście, że mój ukochany chce widzieć w łóżku tylko mnie...

Kiedy wyobrażam sobie mojego faceta, który dotyka jakąś kobietę w ten sam sposób co mnie, na moich oczach, to aż mi się zimno robi. To nie jest zdrada, bo przecież zgodziłaś się na to, i brałaś w tym udział, ale niesmak pozostaje, prawda?

Wydaje mi się, że nie ma sensu tego rozdrapywać dalej- wado rozmawiała już z mężem, i sądzę, że wszystko zostalo wyjaśnione, więc pora przejść nad tym do porządku dziennego. Chcieliście spróbować, nie spodobało się, trudno, więcej nie będziecie tego robić.

Posty [ 17 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024