1

Temat: Pomarańcz-Cynamon Olejek do kąpieli - rozgrzewający

Pomarańcz-Cynamon Olejek do kąpieli - rozgrzewający

http://www.aquabath.pl/image.php/foto.jpg?width=800&height=600&image=/Olejki_do_kapieli/e3e507be1e3608f333a9342614733d357539.jpg

Opis producenta :

Pomarańcz-Cynamon - rozgrzewający

Suszona laska cynamonu razem z czerwono zabarwionym liściem już samym widokiem napełnia umysł ciepłem i bezpieczeństwem. Olejek rozgrzewający pomoże Ci się rozluźnić i rozgrzać po chłodnym dniu. Owocowo-korzenny aromat pobudzi Twoje zmysły do działania, będąc Twoim sojusznikiem w walce z bezsennością. Użyj go wtedy, gdy chcesz pobudzić ciało i umysł. Olejek ten ma na tyle silne działanie, że nie należy go stosować bezpośrednio na skórę, gdyż może ją podrażnić. Natomiast wlany do ciepłej kąpieli pobudzi Cię i odświeży.

Sposób użycia: Wlać 1-2 zakrętek do wanny wypełnionej gorącą wodą.

Pojemność: 250ml

Składniki: Helianthus Annuus Seed Oil, Citrus Dulcis, Cinnamomum, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Limonene, Cinnamal.

Ja ostatnio zakochałam się w tym olejku do kąpieli . Pomarańcz-Cynamon - rozgrzewający - jest po prostu super w te coraz chłodniejsze wieczory . Kaloryfery jeszcze zimne Brrry A ja wskakuje do ciepłej wody w wanie i Bajka. Polecam dziewczyny doskonale nawilża  i daje takie uczucie odprężenia

Cena - ok 30 zł ,
właściwości produktu - jak dla mnie doskonale nawilża no i rozgrzewa jak ktoś zaczyna być lekko przeziębiony to pomaga, no i fajnie relaksuje mięśnie np po fitnessie ,
wady i zalety -
wady no cena oczywiście mogła by być niższa
zalety - produkt 100% natyurany żadnej chemi czy perfumowanych dodatków , bardzo wydajny opakowanie starcza na bardzo długo w opisie pisze kilka kropli to trochę bajka ale jedna dwie nakrętki to góra więc porównując go np do lejku Nivea to rewelacja ( tam dla efektu musiałam wlać z 1/5 butelki )  zapach to po prostu bajka ,
czas używania produktu -  1.5 miesiąca -  moje pierwsze opakowanie w tym wariancie, przedtem miałam taki mono de Tahiti i też był fajny no i jaśmin też dobry ale zapach bardzo delikatny.

Zobacz podobne tematy :