PARE RAZY ODMOWILAM SEKSU A ON MYSLI ZE KOGOS MAM.... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » PARE RAZY ODMOWILAM SEKSU A ON MYSLI ZE KOGOS MAM....

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

Temat: PARE RAZY ODMOWILAM SEKSU A ON MYSLI ZE KOGOS MAM....

Jestem mloda mezatka od 4 lat, wszystko bylo wporzadku az do wczoraj....
tydzien temu moj maz mial ochote na seks,(ja tez nigdy z tym nie mam problemu)ale wowczas poprostu nie mialam ochoty na seks i mu to powiedzialm,na drugi i trzeci dzien tez probowal "costam robic" ale ja chcialam tylko zeby mnie mocno przytuli i bysmy zasneli.Nie potrafie wytlumaczyc dlaczego nie mialam ochoty, moze bylo to spowodowane tym ze w najblizszych dniach spodziewalam sie okresu i bylam jakas rozdrazniona. Natomiast moj maz stwierdzil wczoraj ze sie zmienilam...jak go zapytalam na czym ta zmiana polega to stwierdzil ze on chodzi do pracy, ja jestem z dzieckiem w domu wiec mam mozliwosci by kogos znalesc sobie innego, ze byc moze znudzil mnie juz i mi sie nie podoba. Jak to uslyszlam to chcialo mi sie smiac i jednoczesnie plakac jak on tak wogole mogl pomyslec???? on i syn to dwie najwazniejsze osoby w moim zyciu!! a to ze nie chcialam sie kochac nie znaczy ze musze miec kochanka!!! powiedzialm mu zeby nigdy wecej nawet nie pomyslal w ten sposob bo ja nie nalezy do tych osob ktore "chodza na lewo" to zawsze mnie zdradzano i wiem jak to boli, a ja bardzo go kocham i myslalm ze on o tym wie...i teraz moja prosba do was....co mam zrobic, co powiedziec zeby on poczul sie pewny że jest jedynym facetem w moim zyciu??mowie mu ze go kocham, zawsze ma cieply obiad, kochamy sie, jestem otwarta na jakies nowe "ekscesy" w naszej sypialni ale to ze pare razy nie chcialam sie kochac to nie znaczy ze odrazu kogos mam!! jak wytlumaczyc facetowi ze dzis mam ochote na seks,a jutro nie bede miec? czy oni wszyscy sa tacy?moj maz nie jest zbyt wylewny ale wczoraj malo sie nie rozplakal jak mi to mowil a potem mnie tak mocno przytulil i poczulam ze musi mnie strasznie kochac i musi byc zazdosny....

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: PARE RAZY ODMOWILAM SEKSU A ON MYSLI ZE KOGOS MAM....

Ewel czy to była 1 sytuacja w której powiedziałaś "nie" ? Jak wcześniej na to reagował?
Musisz mu wytłumaczyć tak jak zrobiłaś że odmowa ma rózne zródła i je podać, przytulić się, nie odwracać albo wychodzić z pokoju ( nie wmawiam Ci że tak robisz). Gdyby Ciebie nie kochał- nie byłby z Tobą smile.

3

Tak, to bylo tydzien temu kiedy pod rzad odmowilam 3 razy!! a wczoraj stwierdzil ze skoro odmowlam to musi byc ktos inny!!
A ja nie uciekam nigdzie tylko mu tlumacze jak bardzo jest dla mnie wazny w zyciu, przytulam go i wogole. Oprocz tego razu wczesniej nigdy nie odmawialm seksu a wrecz nawet to ja go prowokowalam , byc moze to że "zawsze" ja bylam aktywna w lozku dalo mu do myslenia wtedy kiedy odmowilam???

4

To dobrze że tłumaczysz i nie uciekasz - mądra Kobieta smile
Tylko Ty prowokowałaś zbliżenie? - nigdy o czymś takim nie słyszałam, w takim razie nie dziwię się mu że tak pomyślał.
Twoja czułość i spokojne wytłumaczenie powinny załatwić sytuację.

5

moze zle sie napisalam z ta "prowokacja"chodzi o to ze  poprostu prawie zawsze ja zaczynalam cokolwiek jakas gre wstepna czy cos podonego:)
Ale wtedy kiedy nie mialam ochoty na seks nie "spalam pol metra" od meza tylko tak jak zawsze sie do niego przytulalam kladac sie spac.
Zawsze spimy "razem" i do tego mocno wtuleni w siebie nawet jak sie poklocimy to kwetisa spania jest odkad pamietam taka sama.Zastanawiam sie, moze wszystkim facetom w ktoryms momencie zycia"cos sie wydaje"?? dodam ze moj maz zawiodl sie bardzo na swoim pierwszym zwiazku przeszlo 9lat temu, gdzie byl zdradzony przez swoja byla a ona sie nie przyznawala do tego dopki jej nie nakryl,moze dawne wydarzenia tak zle oddzialywuja w jakims stopiu na to co teraz?i dalo mu poprostu cos do myslenia? juz sama nie wiem w kazdym razie, widze ze uwaznie mi sie przyglada hehe i zrobil sie taki bardziej czuly...

6

Niestety faceci tak mają. Musisz w kółko powtarzać, ze kochasz, nie zdradzisz, nikogo nie masz, tylko po prostu nie masz ochoty, bo też jesteś tylko człowiekiem a nie maszyną i może Ci się zdarzyć. Mój chłopak też od razu wyobraża sobie nie wiadomo co także rozmowa i dużo czułości. smile A psychiki faceta nie zmienisz. Zawsze doszukuje się czegoś podejrzanego jeśli odmówisz.

7

Może poczuł się zaskoczony. Każdy zastanowiłby się, gdyby po latach po raz pierwszy, drugi i trzeci usłyszał odmowę w ciągu jednego tygodnia wink odmowa nie jest dla niego czymś normalnym, więc gwałtowna reakcja może z tego wynikać. Czy tobie choć raz odmówił? Może jest nauczony myśleć, że odmowa świadczy o wygaśnięciu uczuć?
A przecież takie sytuacje z czasem się pojawią, w końcu ani kobieta, ani mężczyzna nie są maszynkami na guziczek, dni bez ochoty muszą prędzej czy później nastąpić. Najważniejsze to wytłumaczyć sobie nawzajem, że w kwestii emocji nic to nie zmienia.
My z chłopakiem już mieliśmy wiele razy takie sytuacje, gdy ja nie miałam ochoty  lub on nie miał ochoty - każdy ma prawo do odmowy, nie zawsze okoliczności sprzyjają.
Gdy zrozumie, że to nie jest wcale koniec świata, że wcale go mniej nie kochasz - zrozumie. Będzie dobrze.

8

a mi też sie nie raz darzyło, ze np przutulaliśmy sie, buziaki dawąłam bo lubie tak smile po prostu sie do mojego przytuli,c ale on chyba odebrał to ze ja mam ochote na sex i kiedy on cos probowal dalej to no no ja nie mialam ochoty , wogoóle okres miałąm itp
to smutny siedział i to smao gadał, że cos jest nie tak, ze ja nie chcę itp ;d hehe a ja mu tłumacze no nie mam ochotki smile normalnr;p ale trzeba im mówic, Mój akurat tez sie martwił tym smile ale nam nie zawsze sie chce kiedy im sie chce;p a ponoc facetom chce sie caly czas wink

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » PARE RAZY ODMOWILAM SEKSU A ON MYSLI ZE KOGOS MAM....

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024