Lwowskie dania i specjaly - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » KUCHNIE ŚWIATA - PRZEPISY KULINARNE » Lwowskie dania i specjaly

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

Temat: Lwowskie dania i specjaly

Uwielbiam kuchnię lwowską i wszystko co z Lwowem związane..... ale nie umiem nic upitrasić. Może macie jakieś propozycje dla dwóch lewych rąk? Nie chcę ciągle wydawać kasy w restauracjach. Bardzo smakuje mi zupa soljanka, chociaż nie jestem pewna czy nie jest to specjał kuchni rosyjskiej.
Cóż, w każdym bądź razie trzeba przyznać, że kuchnia lwowska nie różni się jakoś drastycznie od naszej polskiej- też jest tłusta i ciężkostrawna. Wegetarianin raczej nie znajdzie dla siebie niczego co mogło by go zachwycić. Jeśli więc ktoś jest na diecie to raczej powinien przełożyć swoją przygodę z kuchnią lwowską na inny termin wink
Nie wiem, niestety, jak wygląda "od kuchni" przygotowanie lwowskich potraw, chociażby wspomnianej przeze mnie soljanki. Czy jest to bardzo czasochłonne? Czy wymaga dużego nakładu pracy i jest skomplikowane dla początkujących kucharzy? wink

Zobacz podobne tematy :

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » KUCHNIE ŚWIATA - PRZEPISY KULINARNE » Lwowskie dania i specjaly

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024