Jaki makijaż do turkusowo-czarnej sukienki??? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » WIZAŻ - STUDIO MODY I WIZAŻU » Jaki makijaż do turkusowo-czarnej sukienki???

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: Jaki makijaż do turkusowo-czarnej sukienki???

Witajcie!

Mam ogromny problem z dobraniem sobie makijażu i byłabym bardzo wdzięczna jeżeli udzieliłybyście mi jakichś rad...
Sytuacja wygląda następująco:-) Mam turkusową sukienkę (dół pokryty czarną koronką) no i do niej czarne dodatki! Jeżeli chodzi o typ urody to jestem brunetką, mam jasne niebieskie oczy no i w tej chwili jestem ładnie opalona. Czy będzie pasował makijaż w kolorze turkusu czy raczej coś w stylu "zadymionego oka"???

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jaki makijaż do turkusowo-czarnej sukienki???

Mnie się wydaje, że coś takiego mogłoby ci pasować...
http://www.studiourodyndm.pl/images/articles/makijaz-wieczorowy-4.jpg

co ty na to?

3

Jest boski!!!! Tylko jak go zrobić???

4

Wiadomo czarna kredka, czarny tusz oraz cienie taki jak widzisz i akcent lekko srebrny na kącikach

5

jako wizażystka ODRADZAM stanowczo makijaż pod kolor sukienki, stare i niemodne i nie wygląda to dobrze , proponuje klasyczny smokey eye który zawsze dobrze wygląda i podkreśla mocno kolor oczu  a przy twoich jasno-niebieskich oczach będziesz paraliżować spojrzeniem big_smile

6

Dziękuję serdecznie tequila za niezbędną radę! Bardzo mi pomogłaś tylko mam jeszcze jedno pytanie- jakich kolorów cieni użyć do makijażu  smokey eye? Czerni czy szarości?
Byłabym jeszcze bardzo wdzięczna za przesłanie linku jak wykonać tego typu makijaż!

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » WIZAŻ - STUDIO MODY I WIZAŻU » Jaki makijaż do turkusowo-czarnej sukienki???

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024