1

Temat: PLUSSSZ ACTIVE TABLETKI MUSUJĄCE ZWIĘKSZAJĄCE AKTYWNOŚĆ UMYSŁOWĄ

PLUSSSZ ACTIVE TABLETKI MUSUJĄCE ZWIĘKSZAJĄCE AKTYWNOŚĆ UMYSŁOWĄ I POPRAWIAJĄCE KONCENTRACJĘ

http://img68.imageshack.us/img68/364/plussrb7.jpg

Opis producenta:
Tabletki musujące zawierające L - karnitynę, makro i mikroelementy, witaminy oraz kofeinę. Wskazania: osłabienie koncentracji, zaburzenia pamięci, zmęczenie. Działanie: poprawia sprawność umysłową, pamięć i zdolność koncentracji, polepsza wydolność fizyczną organizmu.

Moja opinia

Fajny preparat, kosztuje wprawdzie ok.12-13 zl, ale jak jestem w pracy i po poludniu chce mi sie spac, to w zwiazku z tym, ze nie pije kawy,  wypijam witaminki i od razu lepiej sie czuje. Ozywienie i orzezwienie, co jest  dobre szczegolnie w upalne dni!A Wy co o tym sádzicie?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: PLUSSSZ ACTIVE TABLETKI MUSUJĄCE ZWIĘKSZAJĄCE AKTYWNOŚĆ UMYSŁOWĄ

Z chęcią go używam, bo faktycznie potrafi zastąpić poranną kawę smile Przy okazji uzupełniam witaminki, więc podwójna korzyść. Polecam niezdecydowanym smile

3

Mnie się kojarzy z sesją - jeszcze na początku studiów kupiłam sobie takie opakowanie podczas sesji i co kilka godzin rozpuszczałam jedną tabletkę. Efekt był taki, że na egzaminie nie mogłam utrzymać pióra - przeholowałam...Ogólnie trzeba mu przyznać, że pobudza i nie pozwala zasnąć...;)

4

to coś podobnego w działaniu do napojów energetycznych tylko zdrowsze smile

5

panda napisał/a:

Mnie się kojarzy z sesją

Dokładnie:)

Stosuję jak muszę zarwać kilka nocy, codziennie zdecydowanie nie - poczytajcie jaką ma końska dawkę kofeiny. Ale z drugiej strony, jak pisała patunia, ma też witaminki, np. dużo kwasu foliowego. Nie można przesadzać - dla mnie 2 w ciągu dnia to za dużo, wprawdzie nie chce mi się spać, ale jestem rozkojarzona i pobudzona.

6

nancymw-nie sądze:)
jak na mnie za małe stężenia żeby,,szarpnęło":) polecam witaminy i minerały OLIMP

7

Właśnie i ja się zastanawiam tylko nie wiem którego Plussza pić powinnam.
Ten Olimp to czasem nie dla siłaczy;>