trudna decyzja - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

1 Ostatnio edytowany przez glupol24 (2010-08-03 15:03:33)

Temat: trudna decyzja

Chodze z moim chlopakiem juz ok 3 lata. Ale wiele razy wracalismy i nie wiem czy to dobrze.. Problem polega na tym ze ja mu nie ufam. w tamte wakacje spotykal sie z kolezanka mojej przyjaciolki a mowil jej ze ze mna juz nic go nie laczy a ja z nim bylam.. nie przyznal mi sie wgl. Dopiero od mojej przyjaciolki sie dowiedzialam.. A on dalej sie wypiera.. Ta dziewczyna smiala mi sie normalnie w twarz.. Nie nawidze jej poprostu.. A najgorsze jest to ze on tam jezdzi do niej bo pracuje z jej ojcem.. A jej matka na kawke go zaprasza a wgl.. Poza tym on strasznie jest nerwowy krzyczy.. NIe wolno mi miec kolegow ani z nikim pisac (koledzy).. Czesto plata sie z kolegami nie wiadomo gdzie.. Boje sie i caly czas mysle ze mnie zdradza.. A moze to tylko obsesja??

Mam tez jeszcze jeden problem.. Gdy przyjezdzam do niego on juz odrazu kladzie sie na lozku i chcialby to ze mna robic.. Ja nie zawsze chce.. Mowie mu ale on w tym nic zlego nie widzi. mOwi ze wszyscy jego koledzy tak robia.. DOtyka mnie i wgl a ja jestem niesmiala.. Nie chce zeby jego koledzy i znajomi mysleli ze jestem taka a nie jestem. Bo go kocham ale nie chce tego caly czas.. NIe chce zeby myslal ze jestem tylko po to. Ja tez potrzebuje milosci i ciepla ;(

Bardzo prosze o pomoc

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: trudna decyzja

Po co zakładasz nowy wątek dotyczący tej samej kwestii??

Jesteś nowa na forum, dlatego zapoznaj się na początek z regulaminem, uzupełnij swój profil o wiek.

Pamiętaj o opcji "edytuj".

Moderatorka Noelle

3

Fiuuu. Daj sobie z nim spokój. Nie tylko koleżankę powinnaś darzyć antypatią.

4

Takk.. Tylko jak dac sobie z nim spokoj.. I co ja mu powiem??
On pewnie bd mowil ze wiedzial ze tak z nim zrobie i wgl. Bo przeciez  zawsze wszystko jest na mnie.. Prosze o pomoc jak mam mu powiedziec ze to koniec??

5 Ostatnio edytowany przez martita07 (2010-12-09 21:31:02)

.

6

Jak zerwać?---> umów się z nim na mieście. Albo zaproś na pizze czy co tam chcesz.
Jeśli będzie nalegał żebyś przyjechała powiedz że tego nie zrobisz (bo nie - głupia odpowiedz ale też nie musisz tłumaczyć).
Powiedz że wiesz o tym że jest w stosunku do Ciebie nielojalny. Nie masz zamiaru non-stop się zchodzić i zrywać.
Jesteś młoda i chcesz poznać życie a nie być zamknięta na cały świat. Poproś o święty spokój i nie utrudnianie życia.
Życz powodzenia i to by było na tyle.
Nie daj się przytulać, nie pozwól na krzyki i wyzwiska.
Przez jakiś czas nie odpowiadaj na smsy, unikaj miejsc gdzie jest możliwość go spotkać. Wyłączaj w nocy telefon.
Miłości i ciepła z tym chłopakiem nie zaznasz. Życzę Ci powodzenia! Napisz jak poszło.

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024