1

Temat: Perspi block działa ?

W telewizji widziałam ostanio reklame środka na namierną potliwość perspi block i tu zwracam się z pyta niem do Was czy to działa ?
Zawiera w sobie jakieś zioła szałwię , skrzyp i coś tam jeszcze ... Mam od dawna problem z potliwością i zastanawiam się czy warto w to zainwestować ? Czy może macie jakieś inne bardziej skuteczne środki ?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Perspi block działa ?

Moim zdaniem to pic na wodę fotomontaż sad Moj mąż zjadł juz 3 opakowania i nic. Ma problem, bo strasznie poci mu sie głowa i kark . Krępuje go to i bardzo. Do pracy zabiera po 2 koszule, bo chce sie poczuć komfortowo. Byliśmy u lekarza, ale nic nam nie doradził. Rano bierze prysznic, wieczorem normalne, ale co zrobic z głową przecież nie będzie stosowac antyperspiranta:(   na włosy

3

Mojemu tacie PerspiBlock akurat pomogl. Bierze juz 2 miesiace i poci sie o wiele mniej. U niego problem polegal glownie na poceniu sie plecow i twarzy. Jesli chodzi o dzialanie to PerspiBlock jest dosc moczopedny. W ten sposob nadmiar wody jest usuwany w postaci moczu i organizm mniej sie poci. Dzialanie kazdego leku jest kwestia indywidualna. Na jednych dziala jedno, na innych drugie. Warto w kazdym razie sprobowac smile

4

Dwa dni temu zaczęłam zażywać smile mam nadzieję, że podziała smile bo te plamy pod pachami są naprawdę bardzo krępujące, a dezodoranty kilkudniowe, które kupowałam w aptece nie działały na mnie w ogóle sad

5

Mój brat to stosował i jemu też w pewnym stopniu pomogło, nawet ja to czuję, kiedys było to bardzo niezręczne, ten zapach unosił się nawet kiedy wyszedł z łazienki po prysznicu...ale teraz jest już naprawdę dobrze. smile