Witam!
Jak w temacie.Jeśli znacie dobre preparaty które pomogły wam w leczeniu nerwicy napiszcie.
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » MEDYCYNA NATURALNA - ZIOŁA, ZDROWE ODŻYWIANIE, DIETY » Preparaty ziołowe skuteczne w leczeniu nerwicy
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam!
Jak w temacie.Jeśli znacie dobre preparaty które pomogły wam w leczeniu nerwicy napiszcie.
może pij sobie melisę kup magnez na pewno trochę cię to wyciszy
Witajcie
Mi zdecydowanie pomogły preparaty ziołowe wzbogacone naturalnymi witaminami i mikroelementami. To sprawdzone preparaty i bardzo dobre o szybkim działaniu. Bardzo wielu osobom pomogły to i z pewnością Tobie też pomogą. Jeżeli chcesz poznać szczegóły to napisz do mnie email ikapa@poczta.onet.pl
Skąd pewnośc,że to nerwica?Tylko lekarz neurolog,po oględzinach może stwierdzic taką chorobę,a wtedy potrzebne są leki odpowiednio dobrane przez niego.Ziołowe preparaty pomagają raczej w stanach depresyjnych,lub sytuacjach stresowych.Może warto,abyś zasięgła porady specjalisty z tej dziedziny?
Proponuję magnez "Magne B6" i konsultancję u lekarza specjalisty jeśli taka nie miała jeszcze miejsca. ![]()
Witam!
Izulka ma rację. Nie masz pewności, że to nerwica.
Ja lubię smak i zapach melisy dlatego chętnie piję z niej różnego rodzaju herbatki.
Jeśli chcesz w formie tabletek to słyszałam o kapsułkach StressOff. Produkt naturalny bo nawet otoczka kapsułki jest zrobiona z jakiegoś ziółka. Skłaniam się do spróbowania, ale to dopiero po preparacie jaki obecnie stosuję (notabene produkt tego samego producenta).
dobre są preparaty frimy Bonimed krople o nazwie Nerwobonisol http://www.bonimed.pl/ziola_leki-produk … nisol.html
lub http://www.bonimed.pl/ziola_leki-produkty-nerwobon.html
melisa działa na mnie w 100%
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » MEDYCYNA NATURALNA - ZIOŁA, ZDROWE ODŻYWIANIE, DIETY » Preparaty ziołowe skuteczne w leczeniu nerwicy
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024