Preparaty ziołowe skuteczne w leczeniu nerwicy - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MEDYCYNA NATURALNA - ZIOŁA, ZDROWE ODŻYWIANIE, DIETY » Preparaty ziołowe skuteczne w leczeniu nerwicy

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

1

Temat: Preparaty ziołowe skuteczne w leczeniu nerwicy

Witam!

Jak w temacie.Jeśli znacie dobre preparaty które pomogły wam w leczeniu nerwicy napiszcie.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Preparaty ziołowe skuteczne w leczeniu nerwicy

może pij sobie melisę kup magnez na pewno trochę cię to wyciszy

3

Witajcie
Mi zdecydowanie pomogły preparaty ziołowe wzbogacone naturalnymi witaminami i mikroelementami. To sprawdzone preparaty i bardzo dobre o szybkim działaniu. Bardzo wielu osobom pomogły to i z pewnością Tobie też pomogą. Jeżeli chcesz poznać szczegóły to napisz do mnie email ikapa@poczta.onet.pl

4

Skąd pewnośc,że to nerwica?Tylko lekarz neurolog,po oględzinach może stwierdzic taką chorobę,a wtedy potrzebne są leki odpowiednio dobrane przez niego.Ziołowe preparaty pomagają raczej w stanach depresyjnych,lub sytuacjach stresowych.Może warto,abyś zasięgła porady specjalisty z tej dziedziny?

5

Proponuję magnez "Magne B6" i konsultancję u lekarza specjalisty jeśli taka nie miała jeszcze miejsca. wink

6

Abra napisał/a:

Witam!

Jak w temacie.Jeśli znacie dobre preparaty które pomogły wam w leczeniu nerwicy napiszcie.

Izulka ma rację. Nie masz pewności, że to nerwica.

Ja lubię smak i zapach melisy dlatego chętnie piję z niej różnego rodzaju herbatki.
Jeśli chcesz w formie tabletek to słyszałam o kapsułkach StressOff. Produkt naturalny bo nawet otoczka kapsułki jest zrobiona z jakiegoś ziółka. Skłaniam się do spróbowania, ale to dopiero po preparacie jaki obecnie stosuję (notabene produkt tego samego producenta).

7

dobre są preparaty frimy Bonimed krople o nazwie Nerwobonisol http://www.bonimed.pl/ziola_leki-produk … nisol.html
lub http://www.bonimed.pl/ziola_leki-produkty-nerwobon.html

8

melisa działa na mnie w 100%

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MEDYCYNA NATURALNA - ZIOŁA, ZDROWE ODŻYWIANIE, DIETY » Preparaty ziołowe skuteczne w leczeniu nerwicy

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024