Forum Kobiet - NETKOBIETY.PL

Witaj na niezależnym Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone przez kobiety dla aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Nie jesteś zalogowany.

Ogłoszenie

Serdecznie zapraszamy do lektury naszych redakcyjnych blogów Od kuchni oraz Po godzinach Szczególnie polecamy : Psychologia Uroda Miłość Wychowanie Polityka Samotność

Dodaj odpowiedź

#1 2007-08-12 22:23:47

ARIEL
Niewinne początki

Preparaty do zmęczonej i poszarzałej cery

Zauważyłam,że moja cera jest ostatnio jakaś poszarzała, brakuje jej blasku i promienności, najgorsze,że zauważyli to też znajomi, wiem,że można poprawić wygląd skóry poprzez zażywanie tabletek, czy możecie mi coś polecić? Dodam,że niestety jestem palaczką,ale chyba niereformowalną:(

#2 2007-08-12 22:32:46

oo45
Gość

Re: Preparaty do zmęczonej i poszarzałej cery

Ja też jestem osobą palącą i kupiłam Kapsułki Alphol-Eliksir Dermiki, mają dużo przeciwutleniaczy, selen,witaminę E i kwasy tłuszczowe i selen, i naprawdę poprawia wygląd skóry!!!Lepiej niż wszystkie kremy! Coś w tym jest,że lepiej zadbać o organizm od wewnątrz!!!

#3 2007-08-12 22:45:48

Elvira
Net Przyjaciółka

J a kupowałąm mojej mamie na Dzień Matki Inneov Fermente Laboratoires Inneov. Były dośc drogie 98zł za 60 kapsułek, ale mama była zadowolona> No te tabletki wpływają na gęstość i jędrność  skóry i mają w składzie  wyciag z pomidorów, wpływają na syntezę kalogenu no i chronią przed wolnymi rodnikami!Moja mama ma 46 lat i po tych tabletkach widziałam,że ma jakąś bardziej promienną i ładniejszą cerę:)ten preparat jest właśnei raczej dla pań po 40.

#4 2007-08-12 22:48:38

okko
Gość

ja preferuję tańsze  i zainwestowałąm aż 28 zł:) w Alphol Tymofarmu, głównie z tłuszczami Omega-3, selenem i witaminą E. Bardzo poprawił mi wygląd cery!!!mimo,że tani:)

#5 2008-07-03 12:43:29

keni100
Niewinne początki

ja stosuję Incree suplement diety i jestem bardzo zadowolona bo likwiduje niekorzystne zmiany wyglądu skóry ,skóra jest jędrna i (promienna:) naprawdę polecam

#6 2008-08-25 18:34:19

netkakobietka
Niewinne początki

ja używam lipo krem dardia, który regeneruje skórę. zauważyłam , że moja skóra wygląda o wiele lepiej niż wtedy gdy nie używałam dardii..

#7 2008-09-17 13:58:18

lulu
Gość

ja biorę INCREE zawiera między innymi wielonienasycone kwasy tłuszczowe szeregu OMEGA 6 ,działa bardzo szybko w moim przypadku pierwsze co zauważyłam to to że zaczęły mi zanikać zmarszczki mimiczne a później drobne pryszczyki na których zniwelowaniu bardzo mi zależało ,ogólnie cera dużo zyskuje ,jedyny problem to taki że incree kosztuje ok 70 zł jak dla mnie to sporo.

#8 2008-09-25 11:49:40

zyta
Gość

też słyszałam o tym incree ,koleżanki bardzo polecały ,może rzeczywiście warto wypróbować .

Dodaj odpowiedź

Stopka forum