Witaj na Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone przez kobiety dla aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Porozmawiasz na takie tematy jak : miłość, związki, psychologia, edukacja, finanse, religia, zdrowie i uroda...
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Strony: 1
NIVEA Straight & Easy Balsam prostujący włosy
Opis Producenta
Balsam prostujący NIVEA Straight & Easy do włosów wchodzący w skład linii Straight & Easy pozwala osiągnąć efekt prostych włosów natychmiast i na długo - bez konieczności stosowania prostownicy.Unikalna formuła z zawartością oleju babassu wygładza włosy, zapewniając im długotrwałą ochronę przed wilgocią oraz strumieniem gorącego powietrza suszarki. Zapobiega puszeniu się włosów, nie obciążając ich, zapewnia łatwe prostowanie i kuszący blask włosów na długo, chroni przed wilgocią i gorącym powietrzem,nie wymaga spłukiwania.
Moja opinia o produkcie
Mam falowane i miękkie włosy i od zawze miałam problemy z tzw puszeniem się włosów, jednak ten produkt jest bardzo dobryi pomaga zwalczyć ten niechciany efekt. Stosuję balsam zawsze na mokre, rozczesane włosy - a przy jego aplikowaniu mocno prostuję włosy (naciągając je ręką) i przeczesuję gęstym grzebieniem, następnie pozwalam im wyschnąć. Myślę, że naprawdę warto go wypróbować! Przy tym jet taniutki kosztuje jakieś 14 złotych
Też go zaczęłam używać i jestem bardzo zaskoczona - POZYTYWNIE! - jego działaniem.
Na Nivea jeszcze nigdy się nie zawiodłam i cieszę się, że tym razem też się sprawdziła.
Włosy już nie reagują na warunki pogodowe, są lśniące i miłe w dotyku. No i ten zapach - delikatny owocowo-kwiatowy - mrrrr ![]()
A szukając informacji u źródła, natknęłam się na stronkę poświęconą tej serii i muszę przyznać, że znalazłam tam szereg przydatnych rad dotyczących pielęgnacji włosów, więc warto zajrzeć: www.mozeszprosciej.pl
również należę do szczęśliwców używających nivea Straight&easy. moje włosy są z tego bardzo zadowolone. włosy po zastosowaniu nadal pozostają puszyste i grzeczne w układaniu. najbardziej cieszę się z tego że włosy nie są tak "przylizane" jak po stosowaniu wielu maseczek i wosków. ja na stronie oddałam głos na pracę nr 35 - genialna w swojej prostocie fotka ![]()
nie widze zadnego efktu po jeo zastosowaniu. mam kręcone wlosy i oczekiwałam że ten balsam ujarzmi moje wlosy, bedzie je chronił przed wilgocią, ale niestety sie rozczarowalam ;( skusilam sie na niego poniewaz widzialam reklame, ale teraz wiem że jest przekoloryzowana...używam roznych odzywek do wlosow i ta jest u mnie na ostatnim miejscu
polecam lepiej kupic porzadny kosmetyk w salonie fryzierskim. uzywam jednego co prawda jest drogi ok 40 zł, ale chroni włosy przed goraca temp prostownicy i po jego zastosowaniu wlosy super sie prostuja
a jesli chodzi o zapach to bez rewelacji... pozdrawiam
...od dłuzszego czasu mam ten balsam prostujący i jestem zadowolona, na razie nie widziałam na rynku nic co by dawało tak dobry efekt!
prostownice odstawiłam dla dobra moich włosów więc ten kosmetyk wpadł mi w ręce w dobrym czasie. Po umyciu włosów wcieram go we włosy , susze suszarką i korzystam jeszcze dla lepszego efektu z grubej szczotki, warto po niego sięgnąć, cena tez jest dobra.
A wiecie, że teraz jest konkurs NIVEA właśnie związany z prostowaniem włosów- trzeba przedstawić alternatywne sposoby prostowania włosów....cała stronka konkursowa mozeszprosciej.pl jest super i nagrody też są fajne ![]()
hm, brzmi nieźle, to podaj stronke, poczytam, może i ja spróbuje, chyba że to skomplikowane będzie?!
skomplikowane nie jest i radzę się pospieszyć, bo czas tylko do Mikołajek ![]()
www. mozeszprosciej.pl/konkurs
Widziałam jakiś czas temu prace nadesłane do konkursu i dziś weszłam znów i sporo przybyło. ale ludzie mają pomysły, dla niektórych prac jestem pełna podziwu. zajrzyjcie same.
niby tak, ale denerwują mnie tego typu konkursy, gdzie głosują internauci, widać po pierwszych pracach, ze jest to jeden wielki PRZEKRĘT! jest wiele naprawdę super, a wygrywają jakieś wypociny z painta, nie mówiac juz o kompozycji i rozdzielczości(obrazki ściągnięte z netu!). Smiech na sali!
ja nie uważam aby wszystkie zamieszczone tam prace były wzięte z netu.
wystarczy się przyjrzeć.
choćby praca dodana wczoraj nr 113
jak dla mnie naprawdę z dużym pomysłem.
berry napisał:
ja nie uważam aby wszystkie zamieszczone tam prace były wzięte z netu.
wystarczy się przyjrzeć.
choćby praca dodana wczoraj nr 113
jak dla mnie naprawdę z dużym pomysłem.
Berry dla mnie jesteś klasycznym przykładem kiepskiego Pr który chce tworzyć sztuczne zainteresowanie wokół jakiegoś wydarzenia popatrzyłem na Twoje posty naprawdę sądzisz że ludzie są tak naiwni ?
Czy trzeba zuzywać całej lini tych kosmetyków???????
Ja bardzo sobie chwale ten balsam prostujacy włosy.Wreszcie moje włosy odpoczna od prostownicy.
Strony: 1
| Forum |
|---|