Yogi Tea Oczyszczająca

Opis producenta
Ekspresowa herbatka, 15 saszetek - usprawnia proces eliminacji toksyn Według nauk Ajurwedy wszechświat składa się 5 rodzajów energii (Tattvas). Stanowią je: energia ziemi, powietrza, wody, ognia i energia eteryczna. Ajurweda widzi życie jako uporządkowaną formę połączonych ze sobą różnych typów energii. Dla właściwego przebiegu procesu eliminacji toksyn z organizmu ta starożytna nauka zaleca zrównoważenie elementu ognia i powietrza. Temu celowi służy stosowana od wieków przez mieszkańców Indii i Chin kombinacja ziół i przypraw tworzących Herbatkę Oczyszczającą. Dobrze jest włączyć ten napój do swej codziennej diety, by uzyskać efekt regularnego oczyszczania organizmu. Skład: lukrecja*, cynamon*, korzeń łopianu*, imbir*, mniszek lekarski*, koper włoski*, anyż*, owoce jałowca*, kolendra*, kardamon*, czarny pieprz*, pietruszka*. szałwia*, goździki*, kurkuma*.Składniki oznaczone * pochodzą z kontrolowanych upraw ekologicznych
Moja Recenzja
Lekka ,super pachnąca herbata. Skład herbatki jest bardzo dobrze dobrany i po jej zaparzeniu zapach jest dosyć intensywny. Nie wiem ile toksyn mi usunęła
Ale faktem jest ,że przynosi orzeźwienie i dobrze nastraja ![]()