Witam będzie mi niezwykle miło jak poznam swoje nowe przyjaciółki - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Witam będzie mi niezwykle miło jak poznam swoje nowe przyjaciółki

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Witam będzie mi niezwykle miło jak poznam swoje nowe przyjaciółki

Cieszę się że w końcu zdobyłam się na odwagę i poszukałam jakiegoś forum dla siebie. Gdzie dziewczyny w moim wieku napiszą czy pomogą w rozwiązaniu zagadki życiowej. Dziś mam chandrę i dlatego ta determinacja skłoniła mnie do poszukania czegoś dobrego dla siebie. Na dodatek bardzo boli mnie głowa i co chwile robi mi się gorąco. Czy to już te uderzenia?.  I pytanie jeszcze jedno, jeżeli się plami a nie normalnie krwawi co miesiąc, to jak to się liczy, to już to? Nie mam kogo spytać, bo moja mama już od dawna nie żyje. A takie rzeczy jak przekwitanie, przynajmniej czas kiedy się to zaczyna, podobno jest dziedziczny. Czy to prawda? Pozdrawiam wszystkie dziewczynki. smile)

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Witam będzie mi niezwykle miło jak poznam swoje nowe przyjaciółki

Witaj smile

Napisz jak masz na imię, ile masz lat?

3

Witaj. smile

4

Witaj na forum smile

5

Witam Cie serdecznie.

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Witam będzie mi niezwykle miło jak poznam swoje nowe przyjaciółki

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024