witam zastanawiam sie nad kupnem sukienki w tym kolorze ...
hmm
nie chce czarnych butow bo to oklepane moze ktos doradzi mi czy srebrne czy zlote buty albo inne dodatki ...
co wy na to ?
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » WIZAŻ - STUDIO MODY I WIZAŻU » czerwona sukienka - dodatki - buty - torebka - ???
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
witam zastanawiam sie nad kupnem sukienki w tym kolorze ...
hmm
nie chce czarnych butow bo to oklepane moze ktos doradzi mi czy srebrne czy zlote buty albo inne dodatki ...
co wy na to ?
Do czerwieni to chyba bardziej złoto - tym bardziej, że mamy lato i o ile jesteś opalona to złoto pięknie wygląda na lekko brązowej skórze
)
Hm..nie wiem jakiego typu jest Twoja sukienka ,jaki ma krój i itp ja osobiście nie przepadam za złotymi butami dodatkami ,więc postawiłam bym na srebrne buty i dodatki , albo np jakieś szare fajne buty i do tego szerszy pasek w talii ... Trudno mi doradzić bo nie wiem jak wygląda ta sukienka ![]()
Nadias-opisz swoją figurę, typ urody i krój sukienki o którym piszesz.
Wtedy coś poradzimy
)
jest lekko dopasowana bez ramiaczek skromna do kolan wiec na paski nie pozwole sobie mam byc starsza wiec bez szlenstw za bardzo ...
a szal czerwony czy zloty ?
kompletnie mnie te dodatki mecza ...
z gory dziekuje ![]()
Yhym:) ,uważam ,że szal powinien być złoty ,żeby się odbijał a nie zlewał ze sukienką no i widze ,ze stawiasz na zloty ,a więc reszta dodatków też w kolorze złotym .
Do czerwonej sukienki nie dodawaj już czerwonych dodatków. Wszystko się ze sobą zleje i nie będzie tego efektu. ![]()
więc tak-do czerwonej sukienki pasuje złoty kolor na który się nastawiłaś, choć ja bym postawiła na coś ciekawszego
Może popularne teraz nude/beże? Albo granat? Nie wiem jaki masz typ urody-jaki kolor włosów, skóry więc trudno zdecydować czy będzie Tobie akurat to pasowało..
Nude, beże, łososie=kolory pudrowe, cieliste:

A może granat-żeby nie było czarnego ![]()

Noelle ale się postarałaś z tymi dodatkami. ![]()
Jestem za tymi granatowymi przedostatnimi bucikami. Są świetne.
super noelle konkretnie podalas przyklady
fajne niektore rzeczy
teraz mysle nad tym cielistym kolorem butow ...
Też obstawiam złote dodatki, ewentualnie srebrne lub kremowe (zależy w jakim odcieniu czerwieni ma być sukienka)
Jeśli chcesz zaszaleć, to możesz kupić zielone dodatki (w tej samej tonacji co sukienka). Będą ze sobą świetnie kontrastować
.
Ja jestem za tradycyjna małą torebką, zawsze wygląda elegancko i stylowo. Znalazłam ciekawy model torebki wykonany ze skóry naturalnej. Powinien ci pasować : http://sklep.wukador.pl/image_func.php? … rod_id=175
Ja stawiałabym na granat:) ostatnio tak miałam, tylko sukienka granatowa a dodaatki czerwone:)
Ja w pazdzierniku mam wesele;) I idę w małej czarnej, do tego czerwone buty, czerwone korale i bransoletka i czerwony lakier na paznokciach:)
Bardzo mi się podobają rzeczy, których zdjęcia wkleiła Noelle, a szczególnie buty w kolorze łososiowym i nude - czyli ogólnie cielistym:). Z torebek wybrałabym jednak taką małą ze skóry naturalnej. Bardzo mi się podoba ta ze sklepu Wu-ka-dor, o której wspomniała kaliope. Właśnie w takim wydaniu (cała czarna) najbardziej mi odpowiada:).
Witam
mam problem z dobraniem dodatków do sukni .Za tydzień mam studniówke a moja sukienka jest z gorsetem koloru czerwonego bez ramiączek ( tył długi ,przód krótki) ,lecz mam też problem z ramionami ,bo są szerokie i nie wygląda to zbyt korzystnie ,bo widać je na pierwszym planie ,czy w tym wypadku powinnam do niej doszyć ramiączka? no z koronki i w jakim odcieniu? prosze o szybką rade ,bo czas mnie goni a kompletnie nie wiem co mam zrobic ;/ z góry dziękuje!
A może takie coś? Mi się bardzo podobają i do czerwieni chyba extra...

Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » WIZAŻ - STUDIO MODY I WIZAŻU » czerwona sukienka - dodatki - buty - torebka - ???
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024