W pogoni za szczęściem/Pursuit of Happyness (2006) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ŚWIAT FILMU » W pogoni za szczęściem/Pursuit of Happyness (2006)

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

1

Temat: W pogoni za szczęściem/Pursuit of Happyness (2006)

http://gfx.filmweb.pl/po/00/46/240046/7131963.3.jpg

Opis filmu:

Film jest opartym na faktach opowiadaniem o życiu Chrisa Gardnera. Jest to człowiek inteligentny i utalentowany, który zarabia na życie  sprzedając wyposażenie medyczne. Chris zostaje maklerem giełdowym pokonując dobrze wykształconych w tym kierunku ludzi. Wraz z pięcioletnim synkiem tułają się po schroniskach, ale Chris radzi sobie z trudnościami dążąc do lepszego życia, a także szczęścia.

Reżyseria: Gabriele Muccino
Gatunek: Biograficzny, Dramat Obyczajowy
Obsada: Will Smith, Jaden Smith, Thandie Newton, Brian Howe, James Karen

Moja recenzja:

Jeden z najlepszych filmów ostatnich lat, które widziałam! Absolutnie rewelacyjny, poruszy nawet najtwardsze serce smile  Wspaniała rola Willa Smith'a! Historia jest oparta na faktach, ukazuje miłość ojca do syna, determinację w dążeniu do celu, wiarę i nadzieję na lepsze jutro.

W skali od 1-10 zdecydowane 10!!!

Polecam wszystkim!!!

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: W pogoni za szczęściem/Pursuit of Happyness (2006)

Jeden z najlepszych filmów, jakie dotąd miałam okazję obejrzeć. Historia oparta na faktach, więc wszystko przeżywa się dwa razy mocniej. Oglądałam dawno, ale do dziś pamiętam niektóre sceny. Nie przepadam za Willem Smithem, ale uważam, że tutaj zagrał świetnie. Jego syn zresztą też - rewelacja:)

3

Zgadzam się z Wami dziewczyny!!!
Już gdzieś pisałam o tym filmie - jeden z moich ulubionych smile
Popłakałam się na nim kilka razy, a gra aktorska - wyśmienita smile
Will pokazał, że potrafi grać nie tylko role komediowe!
Daje zasłużone 10!!!

4

Bardzo dobry!

5

Warty polecenia, no i tez sie na nim poplakałam wink tak własnie [b]sueno6[b/], też lubie filmy z  Willem Smithem, ale zawsze grał komediowe role a tu pokazał na co go stać smile

6 Ostatnio edytowany przez huanita (2011-07-07 13:15:06)

Bardzo mądry,wzruszający ,przepiękny film ,Will Smith jak zawsze nie zawodzi swoją grą,cudowny aktor,film jak najbardziej wart obejrzenia,ja daje 10/10.
Reni 1087 Will nie zawsze gra role komediowe,widziałaś może "jestem legendą"  ,"Ali"? też świetne filmy,dla mnie Will jest aktorem kompletnym ,zagra wszystko od komedii po dramat.
ciekawostki:Will Smith aby wejść w rolę zapuścił włosy i schudł 12 kilogramów.

Prawdziwego Chrisa Gardnera czyli autora powieści na której oparty jest film a zarazem głównego bohatera widać w scenie, gdy mija on Willa Smitha oraz jego syna który opowiada dowcipy z serii "Puk, Puk. Kto tam?".

Mistrz w układaniu kostki Rubika, Tyson Mao został zatrudniony do filmu, aby nauczyć Willa Smitha jak ułożyć wspomnianą kostkę w dwie minuty.

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ŚWIAT FILMU » W pogoni za szczęściem/Pursuit of Happyness (2006)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024