narożniki modułowe ? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » W KRĘGU DOMOWEGO OGNISKA » narożniki modułowe ?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: narożniki modułowe ?

producenci chwala sie, ze w ich przypadku mozliwosci ksztaltowania mebla sa ograniczone jedynie nasza wyobraznia.

czy ktoras ma cos takiego ?

ile "wersji" mebla da sie zrobic ?

Zastanawiam się nad zakupem Infiniti Modulo - Fiolet w Caya Design (znacie ta marke wogole ?)

2

Odp: narożniki modułowe ?

zalete naroznikow modulowych widac szczegolnie w malych pokojach ...

szczegolnie w tradycyjnych M2 czy M3, gdzie czesto te pokoje nie dosc ze sa male to nie ustawne, nie maja ksztaltu typowego prostokata ...

3

Ale chodzi Ci o te duże z kilkoma częściami? ja mam tylko narożnik 2-częściowy także nic z nim kombinować się nie da. Ale widziałam te kilku modułowe - cudne big_smile co dzień przestawiałabym inaczej. Ale moim zdaniem to trzeba mieć właśnie duży pokój.

4

trzeba pamietac ze modulowy oznacza nie tylko przestawianie czesci ale tez wybor ich ilosci (więcej lub mniej) ...

co do malego mieszkania to pasowalby tez naronik na wymiar ...

5

Czyli uważacie że narożnik modułowy to dobre rozwiązanie, zwłaszcza w mieszkaniu.
Ja chciałabym go zakupić do dużego pokoju.

A czy fioletowy kolor narożnika wydaje wam się fajny i stylowy?
Obecnie fiolet jest w modzie.
Czy ktoś z was by się na taki kolor zdecydował narożnika, nie jest on za intensywny?

6

do duzego pokoju to jak najbardziej będzie ci sangria taki naroznik modułowy pasował.

kolor fioletowy, całkiem fajny pomysł, obecnie ten kolor jest w modzie.

dzisiaj nawet w programie telewizyjnym w TVN-ie słyszałam że nawet żelazka w kolorze fioletowym są modne :-)

taki kolor choć intensywny to jednak pasuje do różnych kolorów jak zielony, bezowy, szary, brązowy.

a ty sangria jakie masz kolory ścian w tym duzym pokoju?

Zgadzam się z lucy_liu że, fioletowy kolor jest teraz trendy. Jednak przy wyborze takiego mebla jak narożnik nie trzeba tylko patrzeć na to co jest modne. Trzeba się zastanowić jaki kolor będzie nam pasował do wnętrza i jakie kolory lubimy. Bo moda szybko się zmienia. Jeśli sangria lubisz ten kolor i jeśli będzie Ci on pasował do wnętrza to możesz się na ten narożnik zdecydować.:)

8

Nie wybrałbym http://www.allemeble.com/Meble/Naroznik … zynkowe-47 narożnika fioletowego. Teraz to jest w modzie jednak jak wiadomo moda przemija.

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » W KRĘGU DOMOWEGO OGNISKA » narożniki modułowe ?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024