Prosaki na penisie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Prosaki na penisie

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 49 ]

Temat: Prosaki na penisie

Witam,

jak kobiety reagują na prosaki na penisie ? u mnie tych krostek jest bardzo dużo i mój członek wygląda jak z czarnobyla. nawet nie mam czym tego nadrobić, bo nie jest zbyt duży. niby mojej poprzedniej dziewczynie to nie przeszkadzało, ale sam nie wiem

pozdrawiam

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Prosaki na penisie

Ty naprawdę nie masz innych problemów? smile A tak poważnie- mi osobiście w żaden sposób by to nie przeszkadzało, ba- nawet nie zwracam na to uwagi. Jeśli tak bardzo Ci to wadzi, to skonsultuj się z lekarzem. Być może są jakieś sposoby na pozbycie się tego. Ale moim zdaniem nie masz powodów do zmartwień.

3

Prosaków się nie leczy,nie ma na to lekarstwa.

4

No właśnie niestety nie ma lekarstwa. Dzięki P&P, czekam jeszcze na inne odpowiedzi.

5

colocolo, całkiem przypadkowo dzięki Twojemu postowi dostałam odpowiedź na moje pytanie "co ja takiego mam na wargach sromowych". Wygooglowałam fotki prosaków i z zaskoczeniem odkryłam, że właśnie mam to samo.

Tak więc: skoro sama to mam, to ani trochę nie przeszkadzałoby mi to gdyby mój narzeczony (czy też ogólnie partner) to miał.

6

googlając dalej:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Plamki_Fordyce%27a

<skromny>

7

znam ten link. mam jeszcze gorszego niż na zdjęciu hmm tzn. dużo  więcej ich jest i mam pod napletkiem. Laser ponoć działa, ale w większości przypadkach jest nawrót. Mi generalnie takie coś by nei przeszkadzało, ale różni są ludzie

8

Nie masz się czym przejmować, pewnie większość kobiet nawet nie wie co to jest...

9

Racja, ja jeszcze 10 min temu nie wiedziałam, że ma to nazwę, choć zauważyłam to u chłopaka i uznałam za normalne. Taka sobie skórka big_smile

10

O kurde to wkopałem niektórych chłopaków smile No ale może rzeczywiście panikuje bez potrzeby. Tak czy inaczej spróbuje jakiś znachorskich sposobów big_smile

11

big_smile big_smile big_smile Jest jedno lekarstwo: amputacja Jacek.

12

Ha ha ha i było o tych prosakach pisać? big_smile Nie dość, że chłopaków wkopałeś, to jeszcze musisz ucinać big_smile
A powracając do tematu- jakoś źle mi się skojarzyły te "znachorskie sposoby". Bo jak będziesz tak eksperymentował, to nawet ucinać nie będzie trzeba, bo sam odpadnie.

13

Może da się przykleić jakimś super klejem albo scotchem  big_smile dobra dam sobie spokój...

14 Ostatnio edytowany przez kitka23 (2010-09-13 21:36:26)

a czy te prosaki są zarazliwe??
np jak uprawiam miłosć francuską z moim chlopakiem i robie mu dobrze ustami, to czy mogłam to przenieść na ustach ? sad bo mam takie plamki

15

Absolutnie,nie.Jeśli występują zmiany w ustach są spowodowane czym innym.

16

Tez mam pare takich prosakow, ale w o wiele mniejszej skali niz na fotce i nigdy sie tym nie przejmowalem, bo sa tam od kiedy pamietam i zawsze myslalem, ze to normalne i kazdy tak ma smile Na wiki napisano, ze to cos nie jest zarazliwe, wiec spokojnie, jestes bezpieczna.

17

hahah a ja nie mam smile moj jest ladny, duzy i zadbany aha no i zachecajacy ;p ( oczywiscie nie reklamujac go big_smile )

18

a mozna sie nimi zarazic ? np partnerke jak was piesci?

19

kitka, gdybyś poczytała chociaż na wikipedii o tym, to dowiedziałabyś się,że prosaki są jak zwykłe pieprzyki. Taka uroda jego posiadacza. I nie, nie można się tym zarazić.

20

ooo mój facet ma coś takiego, myślalam ze to takie coś:) a tu prosze nawet nazwe ma;D.

21

no czytam cos, bo ja mam takie kropeczki biale na ustach cos jak te prosaki, i teraz sie obawiam ze moze przez to jakos sie zaraziła sad zreszto napisalm wątek w zdrowiu kobiet i dodałąm zdjecie moich ust sad

22

chłopie daj Ty spokój big_smile jakbym nie zobaczyła tego na tym zdjęciu z wikipedii to bym w życiu nie wiedziała nawet o czymś taki serio smile nigdy nie zwróciłam nawet na to uwagi chyba żadna z nas tego nie robi wink

23

kitka23 napisał/a:

no czytam cos, bo ja mam takie kropeczki biale na ustach cos jak te prosaki, i teraz sie obawiam ze moze przez to jakos sie zaraziła sad zreszto napisalm wątek w zdrowiu kobiet i dodałąm zdjecie moich ust sad

to nie jest zaraźliwe. czy tak trudno wejsc na wikipedie i doczytac?

24

Mój facet też to ma i to w ogóle nie ma znaczenia i nie przeszkadza w seksie . nie ma sie czym przejmować

25 Ostatnio edytowany przez Wika (2010-09-18 14:51:02)

Leczenie farmakologiczne prosaków jest na chwilę obecną zupełnie bezowocne. Wrzuć na luz wink Dbaj o codzienną higienę tongue i czekaj, aż na rynku w końcu pojawi się jakiś preparat o udowodnionej skuteczności smile Pozdrawiam.

26

a_normalna napisał/a:

colocolo, całkiem przypadkowo dzięki Twojemu postowi dostałam odpowiedź na moje pytanie "co ja takiego mam na wargach sromowych". Wygooglowałam fotki prosaków i z zaskoczeniem odkryłam, że właśnie mam to samo.

Tak więc: skoro sama to mam, to ani trochę nie przeszkadzałoby mi to gdyby mój narzeczony (czy też ogólnie partner) to miał.

heh no i ja wlasnie tez dzieki temu postowi dowiedzialam sie co mam na wargach sromowych, no ale skoro poza nienajfajniejszym wygladem nie sprawia to innych problemow, nie jest zarazliwe czy bolesne to nie ma sie czym martwić smile z reszta wcale az tak bardzo tego nie widac i nie wyglada az tak zle, wiec nie ma sensu sie przejmowac smile

27

tez mam cos podobnego na penisku ... duzo tego nie jest .. ale nie jestem pewny czy to jest to dermatolog mi powiedzial ze to jakies zmiany gruczolowe .. ale jak przydusze krostke to wychodzi takie biale jak syfek ;/// grr to sa te prosaki???

28

odpisze ktos :>?

29

Nie masz sie czym przejmowac.Wiekszosc kobiet nie zwraca uwagi na takie szczegoly.Ja na przyklad skupia sie na doznaniach i odczuciach,a nie na wygladzie penisa.Wazne jest czerpanie radosci ze swojego ciala.Grunt by bylo milo,przyjemnie,blogo....Wierz mi,ze kobieta podniecona nie zwraca uwagi na takie pierdoly.

30

Prosaki to jeszcze pikuś... zaskoczył mnie ten temat, bo nie miałam pojęcia o takim zjawisku, i pewnie teraz nie miałabym problemów z zaakceptowaniem tego, ale gdybym wcześniej coś takiego spotkała... no, chyba bym się przeraziła. Ale jak wiadomo, strach rodzi się głównie z niewiedzy.

Ale googlując, spotkałam jeszcze jeden temat- grudki perliste. yikes Poniżej macie zdjęcia:
http://www.grudkiperliste.com/index10.html

Ten problem wydaje się już bardziej poważny...

31

Witam to moj pierwszy post na tym forum.
Też mam problem związany z prosakami z powodu ktorych mam straszny kompleks.
Sa bardziej widoczne niz na zdjeciu z wiki. Jest to na tyle dla mnie uciazliwe psychicznie ze musilem zerwac kilka zapowiadajacych sie zwiazkow z uroczymi dziewczynami, ktore mi sie podobały. Wszystko przez to ze czulem sie zaklopotany gdy moglo dojsc do czegos jak one na  to zareaguja...

32

kitka23 napisał/a:

a czy te prosaki są zarazliwe??
np jak uprawiam miłosć francuską z moim chlopakiem i robie mu dobrze ustami, to czy mogłam to przenieść na ustach ? sad bo mam takie plamki

Tak na wszelki wypadek poproś go niech używa płynu do higieny intymnej dla mężczyzn i wam panie też tak radzę wink

33

ODSWIERZAM TEMAT I PROSZE O POMOC !!;/ JUZ SAM NIE WIEM CZY TO SA PROSAKI JAK PRZYDUSZE KROSTKE TO WYCHODZI TAKIE BIAŁE JAK TRADZIK NA TWARZY sad( ZRYWAM WSZYSTKIE FAJNE ZWIAZKI Z PRZJACIOLKAMI PRZEZ TO ... JUZ NIE MAM NIKOGO CZUJE SIE SAMOTNY! JAK POZNAM FAJNA LASKE TO BOJE SIE CZULEJ Z NIA ROZMAWIAC BO POZNIEJ BEDZIEMY SIE SPOTYKAC I NAPEWNO BEDZIE CHCIALA SIE KOCHAC PO JAKIMS CZASIE I CO JA ZROBIE sad( BOJE SIE ZE SIIE OBRZYDZI MNA sad

34

Bez urazy do autora tego tekstu. Mi by to chyba a raczej na pewno przeszkadzało. Może mnie teraz tu zkrtykujecie trudno ale każdy ma prawo do swojego zdania.

35

Hmmm posiadam takie grudki perliste jednak dopiero z tego posta dowiedzialem sie ze wogole je mam i co to za jedne.
Moja kobieta kiedys pytala sie mnie co to jest ale raczej w kwestji czy mnie to nie boli anizeli zeby jej to przeszkadzalo.

Wg mnie 90% problemow z sex'em trzeba zaczac rozwiazywac od glowy anizeli od poprawiania czegokolwiek w sobie.
Tyczy sie to zarowno mezczyzn jak i kobiet.

Ale to tylko i wylacznie moja opinia ktora akurat namnie sie sprawdza.

36

aa ja juz nie moge.. to tak strasznie wyglada.. odpisze ktos na moj post wyzej?

37

Hejka wiesz może lepiej idz z tym do lekarza. Bo na prawdę nie wygląda to za wesoło i zeby Ci się to nie rozpowszechniło po ciele.... .

38

Markuene napisał/a:

ODSWIERZAM TEMAT I PROSZE O POMOC !!;/ JUZ SAM NIE WIEM CZY TO SA PROSAKI JAK PRZYDUSZE KROSTKE TO WYCHODZI TAKIE BIAŁE JAK TRADZIK NA TWARZY sad( ZRYWAM WSZYSTKIE FAJNE ZWIAZKI Z PRZJACIOLKAMI PRZEZ TO ... JUZ NIE MAM NIKOGO CZUJE SIE SAMOTNY! JAK POZNAM FAJNA LASKE TO BOJE SIE CZULEJ Z NIA ROZMAWIAC BO POZNIEJ BEDZIEMY SIE SPOTYKAC I NAPEWNO BEDZIE CHCIALA SIE KOCHAC PO JAKIMS CZASIE I CO JA ZROBIE sad( BOJE SIE ZE SIIE OBRZYDZI MNA sad

DOKLADNIE MAM TO SAMO, ZRESZTA TEZ O TYM PISALEM NA 1STRONIE.

39

co z tym robic neutral

40

Iść do lekarza, wyleczyć i cieszyć się życiem!

41

koniecznie idz z tym do lekarza.

42

pamietam raz bylem z tradzikiem u dermatologa i nawiazalem wlasnie do tych krostek na kutasku pokazalem i mowil ze to tak ma byc neutral bo to jest tak jak stoi to dopiero wtedy konkretnie to widac.. (: za wszystkie komentarze serdecznie dziekuje (:

43

Dokladnie mialem taka sama sytuacje Markuene. Też mu to pokazałem,a on na to ze to nic poprostu powiekszone gruczoly lojowe czy cos takiego. Ale fakt jest taki ze jak stoi to wtedy to najbardziej jest widoczne.

NJAGORSZE JEST TO ZE NIE MA NA TO CHYBA RADY.

44

Lekarz nic na to nie poradzi. Po prostu już jest i już tyle. Tak w ogóle większość osób to ma, czy to facet czy kobiety. Oprócz narządów płciowych np. też usta, powieki. Nie ma co panikować. Jako założyciel tego tematu wiem coś o tym. Nie przeszkadza. Bo większość nie wie co to jest. Poza tym nie jest to zaraźliwe. A jeśli trafi się na kogoś takiego jak davne25, cóż...nie ma kobiet niezastąpionych tongue

45

Prosaki jeszcze ujdą, ale grudki perliste... z tym już da się coś zrobić i chyba raczej powinno. :x

46

Odswiezam temat czy jest osoba ktora sie od tego wyleczyla sad? mam dosc sad

47

Tyle czasu minęło, a Ty nadal tak się tym przejmujesz?

Nie Ty jeden z tym żyjesz, nie wiem czy to w ogóle można wyleczyć? Słyszałam kiedyś o jakiejś technice laserowej, ale ponoć nie zawsze daje 100 % skuteczności, myślę, że najlepiej to zaakceptować, przecież to nie jest nic strasznego.

48

Ja też coś takiego mam, nawet nie moge sobie przypomnieć od kiedy. Wcześniej mnie to martwiło, ale odkąd mam stałą partnerkę która nawet nie zwraca na to uwagi to już prawie o tym zapomniałem. Jeżeli zostanie wynaleziony na to jakiś skuteczny lek wtedy oczywiście skorzystam, ale na dzień dzisiejszy i tak jest ok. Mam i prosaki (które można wycisnąć) i grudki. Moja dziewczyna mówi, że to nawet potrafi zwiększyć doznania podczas stosunku więc Ci którzy tego nie mają powinni zadzrościć ;D Nie masz sie czym martwić chłopie!
Pozdrowienia

Posty [ 49 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Prosaki na penisie

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024