Dlaczego musze być brzydki i nie chciany przez kobiety nie do agencji towarzyskiej nie pójdę bo nie i już nie chcę seksu i tylko jego chciał bym poznać kobietę którą mógł bym pokochać czy to tak wiele
Ale wczoraj juz bylo i nie wroci wiecej
Odezwała się znowu pani mondralińska
![]()
Dlaczego musze być brzydki i nie chciany przez kobiety nie do agencji towarzyskiej nie pójdę bo nie i już nie chcę seksu i tylko jego chciał bym poznać kobietę którą mógł bym pokochać czy to tak wiele
Ty chcesz coś mieć, seksu. Słusznie.
Ale co byś dał? I czy ktoś będzie chciał tak jedno za drugie, łączyć życie?
Pewnie nie.
Dlatego pozostaje wesprzeć kochankę, a Ty bdziesz miał seks.
Bo jak rozumiem pracujesz, rodziny nie masz, to pieniądze zarabiasz.
Odezwała się znowu pani mondralińska
![]()
To naucz się łączyć kropki •●•°●●•°
Miklosza napisał/a:Dlaczego musze być brzydki i nie chciany przez kobiety nie do agencji towarzyskiej nie pójdę bo nie i już nie chcę seksu i tylko jego chciał bym poznać kobietę którą mógł bym pokochać czy to tak wiele
Ty chcesz coś mieć, seksu. Słusznie.
Ale co byś dał? I czy ktoś będzie chciał tak jedno za drugie, łączyć życie?
Pewnie nie.Dlatego pozostaje wesprzeć kochankę, a Ty bdziesz miał seks.
Bo jak rozumiem pracujesz, rodziny nie masz, to pieniądze zarabiasz.
Mam pieniędzy nie wielkie ale mam
Miklosza napisał/a:Odezwała się znowu pani mondralińska
![]()
To naucz się łączyć kropki •●•°●●•°
Zaraz się rozpłacze ![]()
Do salonu masazu, to nie agencja. Posiedzisz pogadasz z dziewczyna, prysznic wezmiecie, pomasuje cie. Idz na duet do 2 dziewczyn naraz, wyluzujesz sie, to jest warte tych pieniedzy i nie jest to agencja.
Trzymam kciuki, żebyś w końcu kogoś spotkał.
Może kogoś w końcu poznam
Cześć jesteś nowy tak ?
Może kogoś w końcu poznam
Cześć jesteś nowy tak ?
Właśnie prezes jak tam Twoje randkowanie na profilu randkowym obecnie wyglada?
Miklosza napisał/a:Może kogoś w końcu poznam
Cześć jesteś nowy tak ?Właśnie prezes jak tam Twoje randkowanie na profilu randkowym obecnie wyglada?
A no nijak nie ma chętnej ![]()
Julia life in UK napisał/a:Miklosza napisał/a:Może kogoś w końcu poznam
Cześć jesteś nowy tak ?Właśnie prezes jak tam Twoje randkowanie na profilu randkowym obecnie wyglada?
A no nijak nie ma chętnej
To tak kiepściucho? Znaczy się żadna nie odzywa się do Ciebie? A Ty sam coś próbujesz?
Julia life in UK napisał/a:Miklosza napisał/a:Może kogoś w końcu poznam
A no nijak nie ma chętnej
A Ty piszesz do nich?
Napisałbym ożeń się ale to ha, ha byłby okrutny żart, bo przecież w małżeństwie seksu jest ponoć najmniej.
16 2026-09-02 07:37:43 Ostatnio edytowany przez Tamiraa (2026-09-02 08:05:57)
Tu Forumowa Komisja do Spraw Ortografii (FKdSO) Pirania1 ![]()
Otrzymałeś słownik ortograficzny. Gratulacje! ;D
Stara jak świat odpowiedź, która tu też padła. Zapomnij, że seks jest za darmo. Trzeba kolego mieć geld, trzeba mieć status, trzeba coś od siebie dać.
Nie jesteś kolego kobietą, żeby seks przychodził ot tak. Tu trzeba tyrać (jak mawiał Nikodem Dyzma), a nie gadać. ![]()
Robisz coś, by kogoś poznać?
Daj spokój. Seks jest przereklamowany. Ludzie się liżą, wykonują śmieszne ruchy, przy tym stękają i sapią. I jeszcze te wszystkie wydzieliny....Fuj
Miklosza napisał/a:Dlaczego musze być brzydki i nie chciany przez kobiety nie do agencji towarzyskiej nie pójdę bo nie i już nie chcę seksu i tylko jego chciał bym poznać kobietę którą mógł bym pokochać czy to tak wiele
Robisz coś, by kogoś poznać?
On robi wszystko żeby nie poznać kobiety. Jak już pozna to ją skutecznie zniechęca. Wystarczy poczytać jego wpisy.
Chłopaczek bardzo sprawnie omija dobre rady użytkowników niczym wytrawny szermierz trafia tylko w te najgorsze.
Spokojnie nie każdy jest stworzony do związku. Mikolsza jest stworzony do siedzenia przed moniotrem u narzekania. Liczy na to ze ktoś za niego załatwi sprawę
Juz mowilem kiedys. Idz do salonu masazu i to duzo zmieni w twoim zyciu. To nie jest agencja towarzyska ani usluga seksualna a bedziesz sie czuc lepiej.
Posiedzisz z 19 latkami atrakcyjnymi, pomasuja cie i poczujesz sie jak gosc
Kobiety mnie nie lubją co mam poradzić ?
Kobiety mnie nie lubją co mam poradzić ?
Daj spokój. Seks jest przereklamowany. Ludzie się liżą, wykonują śmieszne ruchy, przy tym stękają i sapią. I jeszcze te wszystkie wydzieliny....Fuj
Powtarzasz się Bert po za tym to chyba przyjemne ![]()
Powtarzasz się Bert po za tym to chyba przyjemne
A fuj
Chcesz mi obrzydzić ?
Chcesz mi obrzydzić ?
Wydzieliny...
Dlaczego? Pewnie dlatego, że nie robisz rzeczy, które robią inni będąc na twoim miejscu.
Seks można mieć, tylko trzeba coś za to dać, zapłacić na przykład.
29 2026-09-03 23:36:58 Ostatnio edytowany przez Priscilla (2026-09-03 23:38:07)
Dodaj do tego, ile z powodu seksu może być zgrzytów i nieporozumień, można zaliczyć wpadkę albo załapać jakieś świństwo. I jeszcze zastanawiać się, czy on/ona nie pomyśli sobie czegoś dziwnego, nie chce czegoś więcej albo nie zrobi z tego dramy. No i po co to komu? Człowiek się zmęczy, spoci, narobi bałaganu, a satysfakcja to tylko chwila. Albo i wcale
.
Bert44 napisał/a:Daj spokój. Seks jest przereklamowany. Ludzie się liżą, wykonują śmieszne ruchy, przy tym stękają i sapią. I jeszcze te wszystkie wydzieliny....Fuj
Dodaj do tego, ile z powodu seksu może być zgrzytów i nieporozumień, można zaliczyć wpadkę albo załapać jakieś świństwo. I jeszcze zastanawiać się, czy on/ona nie pomyśli sobie czegoś dziwnego, nie chce czegoś więcej albo nie zrobi z tego dramy. No i po co to komu? Człowiek się zmęczy, spoci, narobi bałaganu, a satysfakcja to tylko chwila. Albo i wcale
.
Słyszałeś Miklosza? Czas ucieszyć się że jest jak jest
Ewentualnie alternatywą dla obrzydzenia seksu, może być ułożenie sobie w głowie tak aby z prawictwa zrobić zaletę i uczynić z tego swoją misję aby pozostać "czystym" na zawsze.
Ale pieprzycie no naprawde
No nie pieprzom jak potuczeni bez sensu ![]()
35 2026-09-04 22:41:29 Ostatnio edytowany przez Priscilla (2026-09-04 23:52:15)
A tak konkretnie, to z czym się nie zgadzasz? ![]()
Miklosza napisał/a:Ale pieprzycie no naprawde
A tak konkretnie, to z czym się nie zgadzasz?
Ze wszystkim
37 2026-09-07 20:03:32 Ostatnio edytowany przez Alice1 (2026-09-07 20:04:25)
Co to w ogole za temat ? Gruby zabieraj sie i te swoja wariatke z UK oraz wasze multi na swoj temacik glowny i tam sobie spamuj . Inaczej to forum zamieni sie w padline !