Temat: Astaksantyna z Oriflame

Witam. Jeśli któraś z Was choruje na raka, cukrzycę, albo coś takiego, to zapraszam do składania zamówień na astaksantynę z Oriflame. Mam znajomego, który się właśnie wyleczył za pomocą astaksantyny z Oriflame. Pewnie w 3 miesiące się wyleczył właśnie za pomocą astaksantyny. Jeśli ktoś z Was chciałby zamówić astaksantynę z Oriflame, to zapraszam do składania zamówień na nr 512050750. Dodam, że astaksantyna jest rozpuszczalna w tłuszczach. Tą astaksantynę mogą też zamawiać u mnie lekarze, na przykład onkolodzy, diabetolodzy i inni lekarze. Poszukuję w największej ilości klientek na astaksantynę z trasy Rzeszów - Kraków. Na początku polecam brać jedną tabletkę astaksantyny dziennie, ale później powiększać stopniowo tą dawkę do pięciu astaksantyn dziennie.

Zobacz podobne tematy :
Odp: Astaksantyna z Oriflame

Moja koleżanka, któa swego czasu udzielała się w oriflame, to to właśnie polecała. Ale jak to faktycznie działa to Ci nie powiem. Nie mam z tym doswiadczenia i ogólnie przepraszam, że to powiem, ale nie mam dobrych doświadczeń z tą firmą przez pryzmat niektórych managerów.