Sex w grach z symulatorem zycia :D - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Sex w grach z symulatorem zycia :D

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

1

Temat: Sex w grach z symulatorem zycia :D

Wykorzystując to, że jestem na długoterminowym zwolnieniu z powodu złego stanu psychicznego, mam teraz sporo wolnego czasu. Staram się go wypełniać spacerami i różnymi zajęciami — między innymi grami. Tylko że ja w gry właściwie nie „gram”. Ja je testuję, analizuję i… krytykuję.Są różne symulatory życia, jak na przykład The Sims 4 albo wersje online, ale ja zdecydowanie wolę tę samodzielną, spokojną odsłonę — czyli właśnie Sims 4. Najbardziej lubię tam budować i tworzyć, i muszę przyznać, że naprawdę dobrze mi to wychodzi :)Wpadłam ostatnio na świetny pomysł: odtworzyłam w grze siebie z dawnych lat oraz moją pierwszą miłość. Śmiałam się tak bardzo, że aż leżałam pod stołem. :DDDD Chciałam sprawdzić, czy wygląd i cechy charakteru będą w grze działały podobnie jak w prawdziwym życiu. I wyszło… 100% zgodnie z rzeczywistością. Serio, przetestowałam to i naprawdę tak jest. Nic z tego nie wyszło wtedy i nic nie wyjdzie teraz — gra tylko to potwierdziła. xDDD A potem odkryłam coś jeszcze. W jednej rodzinie wszystko wygląda pięknie: mąż, żona, dzieci, sielanka. A wystarczy wejść do innej rodziny z galerii, pójść do nocnego klubu „Diva”, a tam… mój „idealny” mąż z tej pierwszej rodzinki skacze po innych simkach jak ogier, aż dymi. Oczywiście mówię o wersji dla dorosłych z modami, nie o tej podstawowej dla dzieci ;D I tak oto Sims 4 okazało się jednocześnie genialnym symulatorem i totalnym oszustem, które potrafi rozbawić do łez xD A Wy? Testowaliście kiedyś samych siebie w takim symulatorze? Badaliście swoje życie, pragnienia, obawy? big_smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Sex w grach z symulatorem zycia :D

No wlasnie ja lubie takie experymenty rozne xD i pozycje kofam smile))) Uwielbiam testowac mmmm smile Lubie tworzyc rozne pozycje i wielkosc qutaskow i wyglad cipek ;DDDDD Inni mysla ze jestesm zboczona big_smile ale czemu przeciez to normal ze ktos lubi ogladac albo wizualnie tworzyc animacje sek sualne przeciez nic zlego nie robi ?

3

mmmm smile ide sobie szczelic az palcoweczkiem az ach ach xD mmmm smile dlaczego ? paciemu wy ludziki takowe sztywne xDDDD
https://www.youtube.com/watch?v=PRMgavw … rt_radio=1

4

tO NA stojaka jest makabra xDDD pizza itde  w sims 4........... to trzeba usunac xDDDD ja pierr big_smile

5

albo macanie agres cycow i pipy i simki albo lizanie przyparcie do sciany agres bo to na stojaka to mnie normalnie oslabia xDDDDDDD

6

Trzeba zrobic porzadne podniety !!! xD I dobre ruchanco !!! ;DDD

7

Ten basemental mod jest do niczego juz ponad setka simow zdechla z przechlania i z przedawkowania narko a ci co ocaleli maja lima obrzydliwe pod oczami z powodu bójek . WW mod sprawia ze simy zachowuja sie dziwnie xDDD ale jaja

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Sex w grach z symulatorem zycia :D

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024