jak utrzymać opaleniznę ? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA TWARZY I CIAŁA » jak utrzymać opaleniznę ?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: jak utrzymać opaleniznę ?

W ostatnim tygodniu troszke się opaliłam. Narazie jestem lekko brązowa, ale niestety mam jasną karnację, więc nigdy nie uzyskam efektu czekoladki. w Zwiazku z tym mam pytanie: co zrobic żeby utrzymać tą opaleniznę ? Mam przeczucie że za parę dni zacznie mi ona schodzić, bo zawsze tak jest... Czy w moim przypadku opalanie jest bez sensu ? Lubię się opalać ale po co skoro po paru dniach czy tygodniach nie ma prawie po niej sladu ? Reguralnie nawilązam skórę i staram się żeby nie była sucha..

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: jak utrzymać opaleniznę ?

Spróbuj solarin max , mają największą zawartość beta karotenu z wszystkich dostępnych suplementów diety i  maja w składzie tez inne witaminy w przeciwieństwie do innych preparatów tego typu, bierze się 1 tabletkę w trakcie jedzenia popijając wodą (kapsułki są dość duże także lepiej popić większa ilością żeby ci nie stanęły tongue) Całe opakowanie to 90 kapsułek i kosztują niestety dosyć sporo bo około 60 zloty ale możesz poprosić farmaceutkę żeby wydzieliła ci to na listki wtedy taniej Ci wyjdzie smile
pozdrawiam

3

Duże ilości karotenu - marchewka, soki marchwiowe i/lub tabletki. A jeśli chcesz, choćby na krótko, poczuć się czekoladką to taką lekką opaleniznę posmaruj delikatnym samoopalaczem lub balsamem brązującym smile Na opalonej skórze szanse na smugi są dużo mniejsze, tylko koniecznie trzeba wybrać kosmetyk do jasnej karnacji.

4

vinnga napisał/a:

A jeśli chcesz, choćby na krótko, poczuć się czekoladką to taką lekką opaleniznę posmaruj delikatnym samoopalaczem lub balsamem brązującym smile Na opalonej skórze szanse na smugi są dużo mniejsze, tylko koniecznie trzeba wybrać kosmetyk do jasnej karnacji.

Polecam balsam brązujący z Kolastyny, nie pozostawia smug i ma maleńkie drobinki które podkreslaja opaleniznę smile

5

Nie za dużo marchewki bo będziesz pomarańczowa

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA TWARZY I CIAŁA » jak utrzymać opaleniznę ?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024