mój facet nie chce sie ze mną całować to tym jak robię mu dobrze ustami?? nie wiem dlaczego ??? czy wasi faceci tez tak robią??
To mu powiedz, że dla ciebie całowanie jest bardzo ważne i jezeli masz sie pozbawic takiej przyjemnośc to nie bedzie" lodów".
ale jezeli meżczyzna konczy ci w ustach,to mu sie nie dziewie,ze potem nie chce sie całować bo jemu to nie smakuje tak jak kobiecie:)
mówiłam mu to, ale nic. jeszcze nigdy mi nie kończył w ustach, zastanawiam sie czy by tego nie spróbować ale nie wiem jak on na to zareaguje i czy nie zmieni to jego stosunku do mnie
jemu to nie smakuje tak jak kobiecie
hahahaha
Koleżanko spytaj się faceta czy brzydzi się swojego ciała. Jesli zaprzeczy spytaj sie dlaczego nie chce Cię całować po Twoich pieszczotach.
Bo tak na dobrą sprawę czyste, zadbane ciało odruchów obrzydzenia nie powinno wywoływać. Niezależnie czy są to plecy, ucho czy klejnoty rodowe.
5 2010-06-13 18:05:13 Ostatnio edytowany przez a_normalna (2011-01-26 14:29:41)
Każdy jest inny i inaczej do tego podchodzi. Fantazje to jedno, a rzeczywistość to drugie.
aha. dzięki za rade zapytam sie go
Mój chlopak nie ma z tym problemu, a i ja to odbieram pozytywnie. Że nawet po tym mnie caluje, bez żadnych komentarzy. Sprawa rozmowy, bądź podejścia partnera. Każdy inaczej na to reaguje więc... albo przejdzie z czasem, albo nigdy się na to nie 'odważy'.
koska
Czyli co Twój, nie lubi własnego ciała,jest mu obrzydliwe???A do buzi lubi?Może czas pozbawić go tej przyjemności i zobaczy co stracił!
dzisiaj postaram sie z nim po tym pocałować i zobacze jego reakcje jak bedzie chciał to znaczy że mu sie odmieniło. dzięki za rady dziewczyny.
Ciekawe, ja z moim partnerem całuję się zarówno po tym kiedy ja go zaspokajam oralnie jak i wtedy, kiedy on mi to robi (a jak wiadomo u mężczyzny więcej płynów zostaje na ustach). Mam świadomość, że mimo wszystko przed seksem się myjemy gdzie trzeba i zupełnie nie wydaje mi się to obrzydliwe...
Rozumiem jednak barierę niektórych dlatego zapytam - czy musisz się z nim całować od razu po? Nie możesz postawić obok łóżka butelki wody i "popić" tudzież przepłukać usta płynem do płukania jamy ustnej?
Mój mężczyzna tez nie lubi, czasem się zapomina gdy jest naprawdę gorąco, ale w przeciwnym wypadku nie chce i rozumiem go ![]()
Mój też się chyba brzydzi tylko że on zawsze sie śmieje jak chce go pocałować
Jestem w szoku...
Nie spotkałam się jeszcze, żeby facet nie chciał się całować po pieszczocie...
Hesus... to dobrze, bo mam wątłą psychikę i mogłoby się skończyć kolejnym kompleksem, albo traumą.
To znaczy raz się spotkałam, ale to była sytuacja "zamknij się i rób swoje".* Wręcz byłam zadowolona, że facet jest w szoku. O.
------------------------------------------------
*Tak, kobiety też czasem poznają faceta i przelatują go nie chcąc wiedzieć nawet jak ma na imię. Wet kur...cze za wet ;P
Moj facet nigdy mi nie odmowil pocalunku po tym jak robie mu dobrze... Ba nawet jak skonczyl w moich ustach to mnie pocalowal tylko potem powiedzial ze dziwnie smakuje <smiech>
na szczęście sie przełamał i jest już ok. powiedziałam mu o co chodzi i pomogło.
No i bardzo dobrze
Zycze udanych pieszczot i nie tylko ![]()
hmmm...rozumiem podejście facetów jeśli po oralu nie chcą się całować, ja sama nie przepadam za pocałunkami bezpośrednio po minecie (smak i zapach), ale nie odmawiam pocałunków, bo wg mnie to dziwne i nie fair, że kobieta się nie brzydzi i może bez oporów robić mężczyźnie dobrze, ale po wszystkim jej nie pocałuje...to takie trochę uwłaczające podejście (uwłaczające kobiecie)
oczywiście gratuluję pomyślnego rozwiązania sprawy ![]()
Mój też już się nie brzydzi, bo powiedziałam, że jak on mi robi minetke to ja się mogę z nim całować, bo mnie to nie brzydzi
Jak dla mnie to trochę nie fair z jego strony. Jeśli Ty masz jeść jego spermę, to czemu on nie może spróbować jak sam smakuje? Niesprawiedliwe. Sam chce być rozpieszczany, a nie szanuje tego co dla niego robisz. Tak mi się wydaje.
21 2010-06-16 11:17:16 Ostatnio edytowany przez mitsi (2010-06-16 11:17:33)
Mój to nawet mi powiedział, że mogę się z nim podzielić, jeśli skończy mi w ustach... On w ogóle jest jakiś tolerancyjny i chętny do eksperymentowania w sprawach seksu
Trochę mnie to krępuje, ale może kiedyś się oswoję
Eee, ja się cieszyłabym na Twoim miejscu ; ) Ale wszystko przyjdzie z czasem i zobaczysz jaka frajda z nowych rzeczy.
gdyby moj tak miał to powiedziałaby, że jak On sie brzydzi to co JA mam powiedzieć?!
Eee, ja się cieszyłabym na Twoim miejscu ; ) Ale wszystko przyjdzie z czasem i zobaczysz jaka frajda z nowych rzeczy.
No nie powiem, w jeden eksperyment dałam się już wciągnąć, na razie go nie opiszę, ale trochę się przestraszyłam efektów. W ogóle samej zabawy, choć była podniecająca, to pod koniec przerażająca.
Mówię to, bo gdy facet ma różne fantazje, które chciałby realizować, to też jest bardzo ciężko kobiecie, która preferuje raczej tradycyjne metody. Jeszcze ja jestem taka wstydliwa, to już zupełnie się te preferencje nie pokrywają.
Ja bym nawet wolała, żeby mój mi powiedział, że nie chce smakować swojej własnej spermy, bo takie komunikaty budzą we mnie jakieś podejrzenia o homoseksualizm. A chyba żadna kobieta nie chce usłyszeć kiedyś od mężczyzny swojego życia "Jestem gejem" ![]()
To jest cholernie ważne w związku.
Takie opory trzeba odrzucić,jeśli się kocha,to przecież nie ma czegoś takiego jak obrzydzenie.
Musisz z nim pogadać,bo on chyba by nie chciał,żebyś Ty się brzydziła jego penisa;)
U mnie z kolei, to ja nie chcę się całować z nim (obojętnie czy ja mu robię dobrze, czy on mi), mnie to po prostu odrzuca...
Ja bym nawet wolała, żeby mój mi powiedział, że nie chce smakować swojej własnej spermy, bo takie komunikaty budzą we mnie jakieś podejrzenia o homoseksualizm. A chyba żadna kobieta nie chce usłyszeć kiedyś od mężczyzny swojego życia "Jestem gejem"
Absolutnie wybij sobie z glowy takie myslenie. Masz faceta, ktory akceptuje calego siebie a wierz mi:nie latwo o takiego. Jest otwarty na wszystko co zwiazane z jego cialem i to jest super. Nie ma tu podtekstu,ze gej czy cos.
Jako facet, powiem, że nie mam oporu przed pocałunkami czy moja żona kończy na twarzy (najczęściej, bo tak lubi i uwielbia się ze mną potem całować, co ja także lubię) czy z tzw. połknięciem.
CZasami sama nie połyka, ale chce się głęboko całować, mając cały wytrysk w ustach.
Aji napisał/a:Eee, ja się cieszyłabym na Twoim miejscu ; ) Ale wszystko przyjdzie z czasem i zobaczysz jaka frajda z nowych rzeczy.
No nie powiem, w jeden eksperyment dałam się już wciągnąć, na razie go nie opiszę, ale trochę się przestraszyłam efektów. W ogóle samej zabawy, choć była podniecająca, to pod koniec przerażająca.
Mówię to, bo gdy facet ma różne fantazje, które chciałby realizować, to też jest bardzo ciężko kobiecie, która preferuje raczej tradycyjne metody. Jeszcze ja jestem taka wstydliwa, to już zupełnie się te preferencje nie pokrywają.
P
Moim skromnym zdaniem, własnie o to chodzi i tak to powinno wyglądać.
Jeżeli ktoś z partnerów ma problemy, nie wiem, z wydzieliną z pochwy (facet), czy dziewczyna ze spermą (baba) niech sobie daruje budowanie związku, bo prędzej czy póxniej, dla kogoś aktywnego i chętnego na przeróżny seks, skończy się rozstaniem.
29 2015-09-04 15:42:34 Ostatnio edytowany przez kareninka (2015-09-04 15:44:52)
Nie rozumiem tego brzydzenia się, może dlatego, że ja się nie brzydzę całować po minecie, wgl nie brzydzę się swojego ciała.
Btw facet się nieźle oburzył, kiedy ja powiedziałam mu by wypił własną spermę (nigdy tego nie robił, nigdy nawet jej nie próbował), skoro tak bardzo chce się spuszczać w usta kobietom i już to robił. Cóż za hipokryzja!
No na ogół (hetero) mężczyźni nie przepadają chyba za myślą, iż mogliby mieć w ustach spermę (nawet swoją ;p), więc tu się chłopakowi nie dziwię. Mój facet nie ma problemu z całowaniem mnie po oralu, pod warunkiem, że pozbyłam się ładunku (np.: połykając). Mnie to nawet śmieszy, gdy przed takim pocałunkiem upewnia się, że nie sprzedam mu odrobiny "niespodzianki" w postaci białego płynu ![]()
Jeden się brzydzi, inny nie - normalna rzecz. Nie ma co uogólniać.
Ja lubię swoją spermę, minetkę, całowanie po minetce i oralu w moją stronę -- zero problemu, zero hipokryzji. Mnie też wkurzają faceci co się brzydzą swoich nektarów...
Czym Cię wkurzają Gary, nie chcą się z Tobą całować?