Czy moge to założyć - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy moge to założyć

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 31 ]

1 Ostatnio edytowany przez Serduszko<3 (2024-11-26 19:32:25)

Temat: Czy moge to założyć

Czarna Mini i czerwona bluzka (odkrywa ramiona, ale na długi rękaw). Normalnie Mini bym nie założyła, ale zima to w zestawie z termoleginsami czyli nóg nawet nie widać bo wyglądają jak  kryjące grube czarne rajstopy, zresztą dziewczyny będą wiedzieć. No i kozaki.

A i to pierwsze spotkanie.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy moge to założyć

Czy ten zestaw to na spotkanie na jarmarku poznańskim z naszym alvaro forumowym z 3 pociech, na które się zgłosiłaś? W zamian za hojny gest w postaci grzańca za 10 zł wink

3

Haha nie smile

4 Ostatnio edytowany przez Serduszko<3 (2024-11-26 19:18:10)

W ogóle to jak otrzymam waszą zgode to żeby nie tracic czasu na wybieranie ciuchów postanowiłam wybrać jeden zestaw na pierwsze randki na te 4 zimne miesiące. XD coś potem na wiosne i na lato.

Normalnke nic nie zakładam dwa razy, na fotkach na insta też mam zawsze coś innego, ale pomyślałam że skoro i tak za każdym razem widzi mnie tylko jedna osoba to byłby fajny live hack hahahha

Inaczej mam niezły Saigon w pokoju i nie chce mi sie za każdym razem układać wszystkich ciuchów

5

Skoro już tu są jacyś panowie to fajnie jakby sie wypowiedzieli

6

Serduszko<3 napisał/a:

Haha nie smile

smuteczek sad

No to załóż sobie tą stylówkę. Jak Ci będzie ciepło to jaki problem smile

7

Pytam bo nie wiem czy nie przesada, ale nie mam nic do tej bluzki, a do piątku już nie zdąże kupić

8

Julka to ty?

9

Nie

10

A jak już musicie zadawać takie pytania to w jej temacie. Tu prosze na temat i bez spamu.

Serduszko<3 napisał/a:

Czy moge to założyć

Czarna Mini i czerwona bluzka (odkrywa ramiona, ale na długi rękaw).

Możesz, pozwalam.

12

Serduszko<3 napisał/a:

Czarna Mini i czerwona bluzka (odkrywa ramiona, ale na długi rękaw). Normalnie Mini bym nie założyła, ale zima to w zestawie z termoleginsami czyli nóg nawet nie widać bo wyglądają jak  kryjące grube czarne rajstopy, zresztą dziewczyny będą wiedzieć. No i kozaki.

Wiem, że to nie bardzo na temat, ale za każdym razem, kiedy coś takiego czytam, to aż zgrzyta mi w zębach, bo co to znaczy "na długi rękaw"?
Bluzka może mieć długi rękaw, być z długim rękawem, ale... NA długi rękaw?

13

Dwa głosy za, żaden przeciw.

To mnie uspokoiło, a nie mam czasu teraz latać po sklepach.

Nic tylko czekać na piątek smile

Dzięki. Fajne te forum.

14 Ostatnio edytowany przez Serduszko<3 (2024-11-26 20:25:56)

Priscilla napisał/a:
Serduszko<3 napisał/a:

Wiem, że to nie bardzo na temat, ale za każdym razem, kiedy coś takiego czytam, to aż zgrzyta mi w zębach, bo co to znaczy "na długi rękaw"?
Bluzka może mieć długi rękaw, być z długim rękawem, ale... NA długi rękaw?

Czerwona, koronkowa z długim rękawem.
Nie wiedziałam, że to niepoprawna nazwa. Zawsze słyszałam na długi rękaw. Ale zapamiętam. Potrafie przyjmować konstruktywną krytyke.

15

Serduszko<3 napisał/a:

Nie wiedziałam, że to niepoprawna nazwa. Zawsze słyszałam na długi rękaw. Ale zapamiętam. Potrafie przyjmować konstruktywną krytyke.

Tak, wiem, że to jest często popełniany błąd.

Dołączam do głosów "za" smile
To jest w końcu randka, więc zestaw wydaje się dobrze wpisywać w okazję. Oczywiście warto zerknąć w lustro zanim wyjdziesz, ale jeśli uznasz, że jest dobrze i czujesz się komfortowo, to idź i baw się podczas spotkania najlepiej jak potrafisz.

16

Dziękuje podwójnie

Za zwrócenie uwagi na błąd - człowiek sie uczy całe życie smile

I za wyrażenie zdania co do mojego pytania.

17

Nie będzie Ci zimno? Weź pod uwagę, że możecie wybrać się na spacer
Pisałaś, że masz tyle ciuchów, to jak nie masz nic na górę jeszcze?

18

W takim razie baw się świetnie smile Pozytywnego zakręcenia smile

19

Golizna na pierwszą randkę to desperacja

20

Halina3.1 napisał/a:

Julka to ty?

Ha ha no tak i przyszło mi do głowy
1/ pierwsza randka
2/ Casting na chłopaka
3/ druga i trzecia randka
4/ jestem w ciąży
5/ będzie ślub
6/ poroniłam
Koniec powtórki Julki

21

No cóż Autorko zależy co chcesz osiągnąć wink w mojej opinii to dość wyzywające. Wielokrotnie podejmowaliśmy w towarzystwie tematy pierwszych randek i Panowie byli zgodni  co do tego, że zbyt wyzywający ubiór, odsłaniający za dużo to kicz i z automatu laski z worka "potencjalnych związek" leciały do worka "potencjalny seks" bo po co te prowokacje i bazowanie na najniższych instynktach?

22

Serduszko<3 napisał/a:

Czerwień i czerń to oczojebne połączenie, w dodatku trywialne. Nie za zimno tobie będzie? O tej porze roku nosi się szale, a nie odkrywa ramiona, ale jak tam chcesz.

23

Jak sie odkrywa nogi, to sie nie odkrywa gory tak btw.

24

Halina3.1 napisał/a:

To prawda, ale krótkiej spódnicy w połączeniu z ciepłymi, kryjącymi rajstopami chyba jednak nie nazwałabym pokazywaniem nóg. W moim odczuciu to nie jest wyzywające.

25

Priscilla napisał/a:
Halina3.1 napisał/a:

To prawda, ale krótkiej spódnicy w połączeniu z ciepłymi, kryjącymi rajstopami chyba jednak nie nazwałabym pokazywaniem nóg. W moim odczuciu to nie jest wyzywające.

No może i nie, nwm nie mój styl. Ja bym się ubrała w coś bardziej eleganckiego. Ale z drugiej strony niektóre chłopy lubią kuse fatałaszki.

26

Halina3.1 napisał/a:

No może i nie, nwm nie mój styl. Ja bym się ubrała w coś bardziej eleganckiego. Ale z drugiej strony niektóre chłopy lubią kuse fatałaszki.

Mój styl to też zdecydowanie nie jest i też postawiłabym na elegancję, ale nie taką sztywną, biurową, a raczej coś, w czym wygląda się z klasą, a równocześnie można czuć się swobodnie i komfortowo. Uważam przy tym, że taki styl zawsze się obroni.

W krótkiej spódnicy widzę niestety taki problem, że trzeba uważać, czy nie podniosła się zbyt wysoka albo kiedy się siada, czy nie odsłoniła zbyt dużo. Nie znaczy to jednak, że dla każdego jest to równie problematyczne.

27

Moim skromnym zdaniem bardzo fajny zestaw i na pewno nie jest zbyt wyzywający. Życzę udanej ranki i zabawy. Pozdrawiam Iza

28

To spotkanie z tym od 190 cm wzrostu?? =p

29 Ostatnio edytowany przez Serduszko<3 (2024-11-27 15:31:50)

Ja też do tej pory sie ubierałam elegancko. Był efekt wow, a mimo to mogłabym równie dobrze zostać przedstawiona i teściowej na tej randce. XD poprostu klasa.

Jednak mimo pełnej szafy nie mam co. Mam 3 sukienki, których jesucze nie założyłam: jedna wieczorowa i przez to odpada na ten wypad, pódrowy róż, ale przyszedł jakiś blady, nie chciało mi sie odsyłać, pomyślałam jakąś okazje znajde a od biedy może być na Paryż do którego sie wybieram. Druga elegancka, ale czerń z turkusem. Ją też kupiłam z myślą o Paryżu a nie o randkach. Wolałabym coś czerwonego, a tu turkus. I ostatnia klasyczna czarna- biurowa, nawet w komplecie z marynarką.

Ta bluzka mega mi sie podoba. Tym bardziej że koronka. Nie jest w żaden sposób prześwitująca. Nie pokazuje za dużo. Cała jej pikanteria tkwi w kolorze. No i w tym dodatku Mini, ale mierzyłam inne spódniczki i jakoś żadna mi sie nie widzi.

Odwieczny problem- nie mam co założyć..
Chociaż promykiem są wypowiedzi panów- żaden tu nie napisał nic negatywnego.

30 Ostatnio edytowany przez Serduszko<3 (2024-11-27 16:14:18)

jea1 napisał/a:

jea1 napisał/a:

Zaskoczyłaś mnie smile Nie spodziewałam sie, że komuś moje perypetie mogłyby nawet jako skutek uboczny utkwić w pamięci.

Nie, ten ma 185 cm i 29 lat.

Miałam Katar i nie umówiłam sie z nim jeszcze. Nie chciałam ryzykować że przyjde na spotkanie z czerwonym noskiem smile

Ale szczerze to nawet jakby nie miał te 190 to tak z wyglądu mój typ że mogłabym siedzieć i sie patrzyć godzinami jak w obrazek. Mimo że ten 185 cm cud malina z wyglądu 10/10, ale to nie to samo, na dodatek chyba nie facet dla mnie.

Dlaczego sie umówiłam mimo to? Z tego damego powodu, dla którego chciałam ogarnąć zestaw ubrań na kilka miechów:

Do tej pory już poczas pisania jak mi coś nie pasowało to mówiłam wprost i next.
Jeśli dochodziło do spotkania to sie nie cackam, że jakieś tematy tabu. W ten sposób już w przeciągu 1-3 randek wiem, że nic z tego. Albo do siebie nie pasujemy albo nienadający sie do poważnego związku. Ewentualnie on takowego nie szuka. Dlatego dziwiłam sie tej jednej dziewczynie że jej zeszło pół roku. Zazwyczaj idzie szybko poznać, albo poprzez osobowość albo jak prowadzi relacje.

Więc co tym razem jest inaczej?

Jest końcówka roku, zaraz spokojniejszy czas. Mam 3 koleżanki w kolejce, ale potem kolejna wyjeżdza, druga pracuje (nawet w sylwka) i tak dalej. Postanowiłam więc do końca roku być bardziej tolerancyjna smile i sie pospotykać tak na luzie. A po nowym roku zobscze, czy mi sie spodobałcraki sposób, wracam do starego, a może zawieszam randki tak w ogóle.

A tak w ogóle to umówiłam sie nawet z jednym wstępnie choć nie mój typ, ani nie ten wzrost (182). Raczej pozostanie jedynym wyjątkiem, ale pomyślałam why not. Jak eksperyment to eksperyment.
Oczywiście nie każdy jak leci, bo jednak coś interesującego musi być. No i zatrzymam sie na razie na tych kilku. Bo i tak mi sie nie chce pisać. A wtedy zamiast co 2 dni to pewnie odpisywałabym raz w tyg.

31

182 cm to faktycznie maly krasnal

Posty [ 31 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy moge to założyć

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024