Po rozstaniu powrót do tej samej kobiety - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Po rozstaniu powrót do tej samej kobiety

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 13 ]

1 Ostatnio edytowany przez Agatka (2010-05-27 20:30:08)

Temat: Po rozstaniu powrót do tej samej kobiety

Witam was dziewczyny bardzo serdecznie

Nie wiem jak to opisać ale opisze swoimi słowami.Wszedłem w związek rok temu ze swoją koleżanką, co znałem ją 6 lat. Było nam dobrze przynajmniej jej.spotykaliśmy się i to często i o wszystkim sobie mówiliśmy,mieliśmy wspólne tematy, dogadywaliśmy się ale po każdym spotkaniu źle się czułem i nie czułem nic do niej i po 5 miesiącach naszego związku powiedziałem jej, że nic do niej nie czuję i ją zostawiłem.Po rozstaniu normalnie się kolegowaliśmy  tak jak przed naszym związkiem. I teraz jest w tym problem, że bym do niej wrócił, ale nic nie czuję do niej a ona niby czuje i jej wierze ze tak jest ale nie wiem czy to dobry pomysł, żebyśmy byli znowu razem.Nie wiem co mam poczuć, żeby wiedzieć, że nasz związek będzie na poważnie  z mojej strony ,nie chciałbym znów ją zostawic i zranić bo mi z tym też nie było łatwo,a teraz by było gorzej.Jeśli mnie zrozumieliście to pomóżcie mi w tym.

Z góry bardzo dziękuję

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Po rozstaniu powrót do tej samej kobiety

Jeżeli nie chcesz z nią być to bądz, nic na siłe bo ani Ty, ani Ona w takim związku nie będziecie szczęśliwi...
Widocznie ktoś inny jest ci przeznaczony.

3

Zgadzam się. Jeśli nie czujesz 'tego czegoś' to nic na siłę.
pozdrawiam

4

Nie widze najmniejszego powodu, dla ktorego mialbys z nia byc. Nic do niej nie czujesz, wiec niezalezenie od tego jak fajnie sie dogadujecie, moze byc najwyzej Twoja kolezanka. Nie uwazasz, ze ona zasluguje na to by znalezc kogos, kto ja naprawde pokocha? Daj jej te szanse...

5

Sprawa jest prosta. Jeśli nie kochasz- nie rób nic na siłę. Powiedz jej, że wasz związek nie ma szans, bowiem nie czujesz do niej tego co ona do ciebie.
Nie możecie zbudować w ten sposób związku, powinniście pozostać kolegami. Taki układ będzie dla was najbardziej korzystny. Szczęśliwi razem nie będziecie. Chyba, że z czasem coś do niej poczujesz. Jak na razie nie rób jej nadziei.

6

A po co chcesz z nią być?

7

Jeżeli nic do niej nie czujesz to nie rań jej jeszcze bardziej i nie wracaj do niej !!! Po co się męczyć ? I tak nic z tego nie wyjdzie jeżeli nie ma w tym chęci i miłości dwóch partnerów, bo jedna osoba niestety nie wystarczy...

pozdrawiam smile

8

no prosze Cie... juz sam sobie odpowiedziałeś na pytanie co masz robic... jak nic nie czujesz to z nią nie bądz bo jedynie ją skrzywdzisz...i sam się będziesz męczył

9

Aby związek był udany oby dwie osoby powinny być szczęśliwe więc nie zastanawiaj się nad tym myślę , że kobieta z którą byłeś nie jest Ci przeznaczona:)
Musi być chemia musi być to coś;)
Po co się męczyć a z drugiej strony ranić Ją.:)

Pozdrawiam M.

10

Dzięki dziewczyna za pomoc daliście mi do zrozumienia że nie ma sensu wracać do tego samego zwiąsku jeśli ja nic nie czuję jeszcze raz dzięki wielkie pozdrawiam

11

Jednego nie mogę zrozumieć piszesz""I teraz jest w tym problem, że bym do niej wrócił, ale nic nie czuję do niej a ona niby czuje i jej wierze ze tak jest ale nie wiem czy to dobry pomysł, żebyśmy byli znowu razem"" Tzn że chcesz wrócić ale nic nie czujesz czy chcesz wrócić ale Ci się wydaje że nic nie czujesz?Przed chwilą pisałem w innym poście,ze spotkałem się już z takimi sytuacjami ze ludzie się rozchodzili po czasie gdyż nic do siebie nie czuli a po kilku miesiącach brali ślub,gdyż doszli do wniosku że chcą być razem.Są różne odczucia miłości.Jeśli jednak Jesteś przekonany że rzeczywiście nic nie czujesz do niej,daj sobie i jej spokój.

12

Nie da się zbudować związku na... no wlaśnie na czym? na zwyklej koleżeńskiej sympatii. Musi być coś więcej... Inaczej będziesz męczyl się Ty, i Ona nie będzie szcżęśliwa.

Posty [ 13 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Po rozstaniu powrót do tej samej kobiety

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024