Pożądanie czy miłość do kolegi z pracy? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Pożądanie czy miłość do kolegi z pracy?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 49 ]

1 Ostatnio edytowany przez yvette (2010-05-23 09:20:09)

Temat: Pożądanie czy miłość do kolegi z pracy?

hej

jestem mężatka od prawie dwóch lat i z mężem znamy się już 6 lat. mój mąż był i jest moim pierwszym i jedynym mężczyzna z jakm spałam i zaznaczam ze kocham go z całego serca. ostatnio zadziej uprawiamy seks i mamy trochę mniej czasu dla siebie ponieważ gdy on jest w domu to ja jestem w pracy a jak ja jestem w pracy to on jest w domu tylko  co niektóry weekendy spędzamy razem.
ja natomiast w pracy poznałam fajnego faceta zaprzyjaznilismy sie i naprawdę mówimy sobie o wszystkim udzielamy sobie rad itd itp. ostatnio coraz częściej zaczynam o nim myśleć, często piszemy do siebie smsy prawie codziennie. ostatnio zadałam mu pytanie które brzmiało jakbyś miał umówić sie z kims z pracy na randkę to kto by to był. no i jego odpowiedz brzmiała ze ja. niewiem co mam robic gdyż zaznaczam kocham meza choc nasze stosunki sie ochłodziły a on jest zawsze niedaleko i słuzy pomoca. ciągnie mnie do niego i nie wiem co mam zrobic , czy dac sie ponieść emocja? bardzo mnie On pociąga fizycznie i intelektualnie. co robić?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Pożądanie czy miłość do kolegi z pracy?

No, skoro nie wiesz co robic, to albo stare uczucie wygaslo i pozostalo przyzwyczajenie, albo szukasz klopotow. Nie wiem, czy ten czlowiek jest singlem, czy marodzine, to nie maznaczenia, roznicz jest tylko taka, ze bedzie mniej lub wiecej osob zaangazowanych w jedna tragedie. Jesli chcesz ochlonac, poczytaj posty zdradzonych i zdradzajacych dziewczyn, a jesli chcesz zniszczyc, to co do tej pory razem zbudowalisci, to daj sie poniesc emocjom. Najlepiej wezcie z mezem dlugi urlop i poprostu zaszalejcie. Albo zwyczajnie wez urlop na jeden dzien, kiedy on pojdzie do pracy naszykuj cos extra do jedzenia, cos co lubi, nie zaduzo kiczu, bo gdzies czytalam, ze bardziej tej calej oprawy trzeba nam kobietom, a nie facetom, przywitaj go w jakiejs seksi bieliznie albo sprosnym ubranku, i sprubuj obudzic, to co wydaje ci sie uspione

3

boje sie wlasnie ze stare uczucie wygaslo i mamy zaplanowana wcieczke na tydzien w czerwcu. bardzo bym chciala aby na tych wakacjach powrocily moje uczucia ale czy tak bedzie to niewiem sad wczoraj spotkalam sie ze swoim przyjacielem w pubie wypilismy pare drinkow i On powiedzial mi ze moj maz na mnie nie zasluguje i bardzo załuje ze nie poznalismy sie wczesniej. ta wypowiedz wogole powalila mnie na kolana. teraz mam jeszcze wiekszy metlik w glowie  no i co robic?

4

Moje uczucie do kolegi z pracy skończyło się jak pisałam w odrębnym poście.Moja rada- nie pchaj się w to.. Fascynacja minie, pozostanie niesmak i przymus wspólnej pracy. A jeśli się zakochasz tak jak ja to będzie bardzo bolało.. Utnij to już na samym początku. Ktoś kiedyś powiedział mi że nie wrzuca się błota do garnka z którego się je, bo prędzej czy później łyżką trafi się na to błoto.. Swięte słowa..
Wiem, że pokusa jest bardzo silna. Ale spróbuj. Nie ryzykuj. Bo później ból jest nie do zniesienia...
Trzymaj się cieplutko...

5

Dziewczyno, jeśli masz takie wątpliwości, jak piszesz, to w Twoim związku bardzo źle się dzieje. I tu musisz niestety SAMA się zastanowić, co powinnaś zrobić. Oddalanie się od męża pcha Cię w kierunku nowego znajomego, albo musisz zrobić jednym cięciem ciach tej nowej znajomości, albo skazujesz swoje małżeństwo na porażkę. Wybór należy do Ciebie. Tylko z nowym facetem nie wiesz jeszcze co Cię czeka, czy to nie jest chwilowa fascynacja, albo gra z jego strony jako zdobywcy. Wydaje mi się, że powinnaś postawić bezwzględnie na ratowanie swojego małżeństwa. Piszesz, że bardzo męża kochasz - to czego szukasz poza tym związkiem ? To wszystko tylko złuda i najczęściej fałsz. Otrząśnij się, zapomnij o pokusach (te będziesz miała przez całe życie ze strony facetów), postaw na dekalog zasad, bo to naprawdę w życiu jest ważne.

6

Powiem krótko i dobitnie.Zastanów się czy dla takiego zauroczenia,koleżeństwa,pociągu,itd(jak zwał tak zwał)warto zniszczyć dorobek waszego związku z mężem.Raz rozlane mleko,nawet zlizane już nie będzie tym samym mlekiem.Takie zachowanie(nie powiem zgłupienie)zaciąży na zawsze w waszym związku.Pamiętaj,że facet  jak mu się dziewczyna pcha,chętnie skorzysta z okazji,a nie da się ukryć że sama stwarzasz okazję.

7

Wiesz co a mi się wydaje, że każda z nas będzie Ci coś doradzała a Ty pomimo, iż wiesz, że źle robisz to nie zrezygnujesz z tego bo takiej adrenaliny i fascynacji nie czułaś od dawna... a to właśnie jest piękne, dlatego nowe związki są fajne smile. Dojdziesz do siebie kiedy się sparzysz... stracisz zaufanie męża albo po prostu Cię zostawi... obudzisz się i zatęsknisz... mam podobnie do Ciebie, z tym, że ja jestem dopiero przed ślubem sad ... i niestety nie potrafię przerwać tego co mnie zaczyna łączyć z Marcinem... czasem jak posiedzę sobie i pomyślę rozsądnie to zastanawiam się jak ja wytrzymam w tej pracy w momencie kiedy to wszystko się skończy, przecież razem pracujemy . Co będziemy się mijać bez słowa? A musi się skończyć choćby w momencie kiedy po ślubie zajdę w ciążę... dziecka ranić nie mogę ja to ja ale nie istotka, która będzie dla mnie całym światem sad.

8

apl_dragon napisał/a:

hej

jestem mężatka od prawie dwóch lat i z mężem znamy się już 6 lat. mój mąż był i jest moim pierwszym i jedynym mężczyzna z jakm spałam i zaznaczam ze kocham go z całego serca. ostatnio zadziej uprawiamy seks i mamy trochę mniej czasu dla siebie ponieważ gdy on jest w domu to ja jestem w pracy a jak ja jestem w pracy to on jest w domu tylko  co niektóry weekendy spędzamy razem.
ja natomiast w pracy poznałam fajnego faceta zaprzyjaznilismy sie i naprawdę mówimy sobie o wszystkim udzielamy sobie rad itd itp. ostatnio coraz częściej zaczynam o nim myśleć, często piszemy do siebie smsy prawie codziennie. ostatnio zadałam mu pytanie które brzmiało jakbyś miał umówić sie z kims z pracy na randkę to kto by to był. no i jego odpowiedz brzmiała ze ja. niewiem co mam robic gdyż zaznaczam kocham meza choc nasze stosunki sie ochłodziły a on jest zawsze niedaleko i słuzy pomoca. ciągnie mnie do niego i nie wiem co mam zrobic , czy dac sie ponieść emocja? bardzo mnie On pociąga fizycznie i intelektualnie. co robić?

nie nabierac sie na bajke stara jak ludzkosc,teksty typu ,,maz na ciebie nie zasluguje,,to banal,banal na naiwne kobiety ktore chca a jeszcze sie wahaja,OBUDZ SIE WACPANNA WRESZCIE ,BO POTEM MOZE BYC ZA POZNO ,A JAK CI TAK ZLE Z MEZEM TO WEZ ROZWOD A POTEM ROB ZE SOBA CO CHCESZ,NIE ZAPOMINAJ ZE JESTES ODPOWIEDZIALNA ZA DZIECKO ,RODZINE ,ZE ZYCIE TO NIETYLKO POBZYKANIE,juz nie wspomne ze to malolojalne zwierzanie sie obcemu facetowi ze swoich spraw rodzinnych i proszenie go o porady ,o rade to popros matke,przyjaciolke czy psychologa ,zajmij sie swoim MOCNOWYSTYGLYM ZWIAZKIEM I W TE STRONE SKIERUJ CALA SWOJA INWENCJE ,BO CHYBA CI SIE PRIORYTETY POMIESZALY ALBO MASZ ZA MALO PROBLEMOW

9

Jutro mam spotkanie zawodowe z człowiekiem, z który byłam kilka miesięcy a który zostawił mnie i wrócił do żony.. Już dziś to przeżywam i boję się tego spotkania bo rana jest świeża.. Musiałam się z tym liczyć kiedy decydowałam sie na to wszystko co nas łączyło. Ale nie brałam tego pod uwagę..Liczył się tylko on i to co było między nami.. A teraz rzeczywistość. Łączy nas już tylko praca i chwile przeszłości.. Bardzo ciężko jest z tym wszystkim..

Droga apl_dragon jedyne co będę Ci radzić w tej chwili to przemyśl to dokładnie..Wszystkie za i przeciw..Abyś później nie cierpiała..Bo uwierz ból jest nie do zniesienia..Szczególnie kiedy ktoś kto twierdził, że jesteś dla niego ważna a teraz jesteś tylko jego koleżanką z pracy i to w dodatku on jest Twoim przełożonym.....
Powodzenia..

10

Cześć kobietko:) no moim zdaniem to pociągnęło Cię do niego ze względu że brakuje ći bliskości ze strony meza, a kolega jest w pobliżu i czesciej Cie adoruje niz maz. Weż moze wolne w pracy i spędz troche czasu z mężem wtedy zobaczysz czy ten ogień znów zapłoną.

11

Nie zakładaj kilku takich samych wątków, jeden w zupełności wystarczy!

12

U nas w Polsce powinni wprowadzić taki przepis jaki jest w 8 stanach w USA. A mianowicie osoba zdradzona w małżeństwie może się domagać odszkodowania od osoby która to małżeństwo rozbiła czyli tzw. tej "trzeciej". Czytałam ostatnio o takim przypadku gdzie zdradzona żona pozwała kochankę męża i wyegzekwowała 9 mln dolarów wink
Gdyby to u nas wprowadzili, od razu takim łosiom odechciało by się rozbijania cudzych małżeństw, a osoby zamężne czy żonate walczyłyby o swoje małżeństwa, zamiast iść na skróty i oszukiwać.
apl_dragon pewna jestem że kochasz męża i on Ciebie też, ratuj swoje małżeństwo zamiast dać się omamiać jakiemuś koledze od siedmiu boleści, który ma gdzieś uczucia innych.

13

no i co mam robic wyznal mi ze nie moze przestac o mnie myslec i bardzo mnie pragnie poporstu oszalal na moim punkcie? no ja przyznam ze chyba tez choc wiem ze nie powinnam Rozterka totalna i zagubienie..pomocy

14

także nie mogę przestać o Tobie myśleć i jeżeli miałbym się z kimś umówić na randkę to tylko z Tobą, wierzysz mi? jeżeli nie to dlaczego wierzysz jemu skoro ściemnia? koleś postępuje według standardowego schematu a Ty idziesz jak po sznurku, dokładnie tak jak sobie zaplanował.
obudź się i zdecyduj mąż albo kolega z pracy i przestań pisać bzdury że męża kochasz, bo właśnie pokazujesz w jaki sposób go kochasz. niedługo wyjazd na wycieczkę i Ty musisz już mieć wtedy decyzję podjętą czyli jeżeli męża wybierasz nici z wycieczki zaś jeżeli kochanek to męża zostawiasz (i go informujesz że odchodzisz) i ruszasz na wycieczkę z kochankiem! bo wyjazd skończy się w wiadomym miejscu a mianowicie w łóżku i wtedy mąż zostanie rogaczem więc kończ to teraz póki jeszcze nie zniszczyłaś mu życia do reszty!

15

Jesli masz watpliwosci, przeczytaj jeszcze raz post Luizy 37. Chyba szukasz problemow. Kiedy przekroczysz pewna granice juz nie bedzie powrotu, jedynie konsekwecje. Stac Cie na nie?

16

apl_dragon..opanuj się dziewczyno!......masz męża i dziecko.......Pytasz co robić i kogo wybrać????Ty juz wybrałaś 2 lata temu,gdy powiedziałaś facetowi którego znałaś 4 lata...TAK!

Chcesz nowego doznania??Nowego faceta???
Skoncz jedno...zanim zaczniesz drugie.....Twój mąż niczym nie zasłużył sobie na taką niespodziankę jaką mu szykujesz....

17 Ostatnio edytowany przez apl_dragon (2010-06-06 20:43:41)

i wiem ze on niczym na to nie zaluzy moze poza tym ze mnie kiedys zradzil i moze w jakis sposob chce sie ne nim odegrac niewiem.  normalnie jestem starsznie bliska grzechu ze az niemoge sie opanowac nawet zimny prysznic nie pomaga:P a wy tymbardziej. nie ma dziecka jestem tylko ja i on

18

skoro Cię zdradził a  Tobie to nie daje spokoju - rozejdz się i nie marnuj życia.

19

to zamiast zdradzać w ramach zemsty to odejdź i zachowaj twarz, skoro teraz zimny prysznic nic nie daje to dopiero zobaczysz co to jest prawdziwy zimny prysznic kiedy mąż się dowie o wszystkim.
bo masz wybór jeden albo drugi to Ty wolisz mieć ich obu a tak się nie można, skoro po dwóch latach małżeństwa Tobie już romanse w głowie to kończ to małżeństwo bo ono już nie ma racji bytu.

20

ale ja niechce konczyc malzenstwa mamy zbyt wiele wspolnego poza zainteresowaniami mamy wsponly dom  dobroc miedzy mani szacunek poza tym mieszkamy w UK i jak sie z nim rozejde to gdze zamieszkam  co bede robic? nic chyba mnie juz nie przekona. sad

21

Bardzo egoistycznie podchodzisz do sprawy......
"jak sie z nim rozejde to gdze zamieszkam  co bede robic?"
A jak byś miała swój dom i byłabyś niezalezna to bys kopnęła Go w tyłek ?

Powinno być tak...ze komu nowe romanse w głowie..powinien zostawic drugiej osobie WSZYSTKO...i zaczynac wszystko od nowa.....

22

no niewiem na wszytsko razem pracowalismy
totalny zawir to juz chyba koniec ?!?!?

23

i co z tego że razem pracowaliście na wszystko? Ty chcesz zdradzić i to Ty chcesz rozwalić związek nie mąż a Ty więc jeżeli masz chęć zdradzić to odchodź! dom i wyposażenie można sprzedać i podzielić się po połowie to nie problem, ale trzeba chcieć a nie myśleć tylko o wygodzie kosztem innych osób. chyba że celowo chcesz aby to mąż się wyprowadził po odkryciu Twojego romansu.

24 Ostatnio edytowany przez apl_dragon (2010-06-06 22:42:30)

wlasnie nie chce zeby sie dowiedzial bo jak sie dowie to zdecydowanie bedzie koniec pewnie mnie zabije z zazdrosci sad pozatym mysle ze sie zakochala w tym Walijczyku niewiem co mam robic

25

Co masz zrobić prostą rzecz - wizulizacja, wyobraź sobie , jak  wygląda Twoje wymarzone życie.... i dąż do niego.

Wiesz, co to znaczy być zakochaną, wiesz co znaczy trudny wybór, wiesz tak dużo a nie jesteś szczęśliwa....

Jesteś odpowiedzialna za siebie, takie uświadomienie sobie tego, że możesz, że potrafisz decydować jest bardzo ważne.

Nie zawsze wiemy co robić, nie potrafimy panować nad swoimi uczuciami, ale możemy panować nad naszymi czynami, możemy być dobrymi ludźmi, jeśli tylko tego naprawde chcemy.

26

święta prawda smile

27

chce panowac nad swoimi uczuciami potrafie ale nie przy nim nie w pracy obsesja

28

Jeśli chcesz ich obu i nie widzisz rozwiązania....hmm to może pogadaj szczerze z  mężem......może zróbcie sobie "wolny związek"..pozwól mu na kochankę ,to może i On Ci pozwoli na kolegę z pracy i będzie miód malina tongue...wszyscy będą żyli długo i szczęśliwie wink heh

29

rozmow o innych partnerach nie przyniosła skutku powiedzial ze w zadnym wypadku sie nigdy mna nie podzieli z innym facetem. ja niestety ciagle mam chrapke na kolege i on na mnie tez, ciagle toczymy romowy co by bylo gdyby. metlik w glowie ogromny.

30

odejdź od narzeczonego!
wiesz że w końcu wylądujesz z nim w łóżku i mimo to dalej się nakręcasz, naprawdę chcesz spieprzyć życie narzeczonemu? aż tak Ciebie ta myśli że go zniszczyć podnieca? naprawdę gratuluję rodzicom, ciekawe czy wiedzą na jaką osobę wyrosła ich córka...

31

Batrix napisał/a:

Jeśli chcesz ich obu i nie widzisz rozwiązania....hmm to może pogadaj szczerze z  mężem......może zróbcie sobie "wolny związek"..pozwól mu na kochankę ,to może i On Ci pozwoli na kolegę z pracy i będzie miód malina tongue...wszyscy będą żyli długo i szczęśliwie wink heh

Tego raczej poważnie nie piszesz,nie każdego rajcują takie układy???!!!
apl_dragon
Powiem Ci jedno,nie dorosłaś do poważnego związku i lepiej zrobisz jak odejdziesz od partnera,wcześniej czy później go zdradzisz,dziwię się że jeszcze jest z Tobą.Nie panujesz nad sobą a dwóch ""srok za ogon nie utrzymasz""(przepraszam za skojarzenie)Zdecyduj się co jest ważniejsze.Rozum czy pożądanie.

32

carboczar.
.przeczytaj proszę moje wcześniejsze posty do autorki.....widać nie dociera do Niej co piszą inni .Napisałam więc inną odpowiedz wink ...może właśnie na taką czekała....z drugiej strony jak Wie ,ze i tak zdradzi.....to po co się pyta co zrobić?? Wątpię by ktoś napisał......."Dziewczyno idz na żywioł!!!!Życie jest jedno ,mamy 21 wiek i żyj chwilą!Dobrze się ukrywaj a mąż biedaczek niczego się nie domyśli!"
Mojemu właśnie chyba ktoś tak podpowiedział....bo padło ...21 wiek....udało mu się ukrywać wiele miesięcy.

33

no chyba naprawde nic do mnie niedocira bardzo starm sie zapomniec o koledze ale poprostu nie potrafie,  poprostu potrafi mnie rozsmieszyc przy nim odzywam, czy to cos zlego? kiedy tak mysle o mezu to on tez kiedys potrfil mie rozsmieszac itd itp ale teraz juz tak nie jest. w srode jedziemy z mezem na urlop na majorke moze wtedy cos sie miedzy nami zmieni bynajmniej na to licze.

34

do tanga trzeba dwojga....też się musisz postarać....np zapomiec o tamtym,....

35

zmień pracę skoro nie dajesz rady, to jest najlepsze co możesz zrobić, ale Ty tego nie zrobisz bo straciłabyś kolegę a tego przecież nie chcesz bo chcesz go mieć a odchodząc możesz go stracić, więc będziesz tkwić w tym i udawać ofiarę miłości kiedy to w rzeczywistości Twój facet jest ofiarą a Ty oprawcą!

36

Nie moge zmienic pracy poniewaz w najblizych miesiacach dostane awans i podwyzke takze to nie wchodzi w rachube. moj facet tez nie jest do konca swiety jak pisalsm w poprzednich postach zdradzil mnie, od kad jestesmy malzenstwem malo mamy dla siebie czasu on woli posiaedziec przy komputerze niz np. poleżeć ze mna albo mnie poprzytulac. jak jeszcze bylismy para to zawsze ja bylam pierwsza by go przytulic czy pocalowac itp itd. po prostu tak bardzo go kochalam na poczatku ze nic nie moglo tego zmienic. teraz tez go kocham tylko juz troche inaczej.

no musze sie przyznac ze dzisaj stalo sie cos: pocałował mnie zdecydowanie bylo to cos innego niz z mezem (absolutnie fascynujace) zreszta on tez tak uwaza...hmmm  nic juz niewiem.

37

Idz z nim wreszcie do lozka, rozwal zycie sobie i jemu. Moze wtedy cos do Ciebie dotrze. I obys wtedy dala rade. Nie rozumiem jak z premedytacja mozna brnac w takie bagno? Chcesz sie odegrac na swoim facecie? Tylko czy warto?

38

"no musze sie przyznac ze dzisaj stalo sie cos: pocałował mnie zdecydowanie bylo to cos innego niz z mezem (absolutnie fascynujace) zreszta on tez tak uwaza...hmmm  nic juz niewiem."

Oczywiście ,ze inaczej......po 1 to ktos inny, a po 2 zauroczenia maja to do siebie że budzą w nas zapomniane motylki.Dziewczyno....albo zrób to ,bo i tak chcesz to zrobić i nic Cie nie powstrzyma, albo otwórz się na męża.Porozmawiaj z nim o tym. Powiedz mu wreszcie ,że jest taki ktos kto lasuje Ci w głowie.Że pewnie nie było ,by tego gdyby poświęcił Ci wiecej uwagi.Żebyście walczyli OBOJE! o to małżeństwo bo już się pogubiłaś, i dopóki jeszcze nie zabrnełas zbyt daleko musicie coś z tym zrobić.Powiedz ,zeby docenił to ,ze jesteś z nim szczera, bo tylko szczerośc coś tu może zrobić i Wasze chęci.
ROZMOWA......niestety to jej zawsze brakuje w takich przypadkach....u mnie też jej brakowało...

39

apl_dragon napisał/a:

w srode jedziemy z mezem na urlop na majorke moze wtedy cos sie miedzy nami zmieni bynajmniej na to licze.

apl_dragon napisał/a:

no musze sie przyznac ze dzisaj stalo sie cos: pocałował mnie zdecydowanie bylo to cos innego niz z mezem (absolutnie fascynujace) zreszta on tez tak uwaza...hmmm  nic juz niewiem.

więc dalej uważasz że ten cały wyjazd coś zmieni? sama pokazujesz swoimi czynami że nic się nie zmieni bo Ty chcesz tamtego, więc zamiast jechać na Majorkę zakończ związek przynajmniej zaoszczędzicie parę złotych, bo jak pokazałaś dopuszczając do pocałunku na związku Tobie już nie zależy...

40

hmm..wiec pojechalismy razem na urlop mielismy szczera rozmowe o naszym zwiazku maz zadeklalrowal sie ze sie poprawi ale ja nie potrafie ciagle mysle o moim koledze z pracy.
jak tego nie zrobie to wiem bede tego zalowac bo chyba sie w nim zakochalam> wiem ze jestem starszna kobieta i bardzo sie tego wstydze trafie do piekla ...juz nawet na moje slowa pomocy ?!?!?! juz nikt nic nie napisze do mnie

41

skoro męża masz w dupie to odejdź od niego i rób co i tak zrobisz z tamtym ale rób to jako wolna kobieta! oszczędź mężowi wstydu i poniżenia i nie zdradzaj go tylko odejdź!

42

nie potrafie odejsc i nie potrafie mu tego powiedziec i to jest najgorsze w tym wszystkim sad

43

ale kręcić na boku potrafisz? i będziesz miała odwagę iść z tamtym do łóżka (lub tylko się pocałować) ale nie będziesz potrafiła zakończyć związku z mężem tak?

44

apropo calowanie juz dawno mam za soba ale nie potrafie zakonczyc zwiazku z meżem. maz tez duzo  dla mnie znaczy moze tego nie okazuje ale tak jest sad

45

no to wychodzi na to że z mężem wolisz być z wygody, mąż w domu a kochanek na boku, nic tylko pogratulować mężowi bo lepiej trafić nie mógł, no a tamtemu również bo po kilku numerkach zostaniesz wymieniona na inny model ale to dobrze bo kto chciałby się z kimś takim jak Ty wiązać? skoro nie potrafisz zerwać definitywnie z jednym a już kręcisz z drugim i ściemniasz o braku odwagi.

46

no moze jeszcze bardziej mnie pojedz to moze w koncu przejze na oczy sad

47

Ty nie przejrzysz na oczy, bo Ty dążysz do jednego i to co każdy Tobie powie będzie złe bo Ty już wiesz co zrobisz, a zrobisz to że wdasz się w romans i tyle. gdyby zależało Tobie na tym aby przejrzeć na oczy, zrobiłabyś to dawno.
poza tym to co mówił Tobie ten pan to zwykła gadka faceta który chce zaliczyć, a Ty połknęłaś haczyk jak pierwsza lepsza, bawi Ciebie pozycja zaliczanej? jak tak to brnij w to dalej, a jak masz do siebie (i męża) chociaż odrobinę szacunku to będziesz wiedziała co zrobić, ale jak wiemy nie zrobisz tego bo Twój plan jest inny...

48

no dobra a jak to zrobie to co dalej ??? to tak jak bym wracala do kochanka a tak naprawde go nie potrzebowala..... totalny rozgardisz sad:(:(

Posty [ 49 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Pożądanie czy miłość do kolegi z pracy?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024