Co sądzicie? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 53 ]

Temat: Co sądzicie?

Mężczyzna, który mi się podoba po kłótni usunął mnie i zablokował na instagramie. Po 3 tygodniach odblokowal a dzisiaj sprawdzał moje story na Instagramie.

W nocy dodałam coś specjalnie i nie minęło 5 minut i też to widział...

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Co sądzicie?

Sądzimy że instagram sprasował wam mózgi. Wyrok jest prawomocny

3

chmurny napisał/a:

Czy jest szansa uzyskać normalne odpowiedzi na tym forum ? Czy tylko złośliwe?

4

catty.melena napisał/a:
chmurny napisał/a:

Czy jest szansa uzyskać normalne odpowiedzi na tym forum ? Czy tylko złośliwe?

No ja już powiedziałem także teraz tylko złośliwe smile

5

Musiałabyś jego zapytać... Bo to może oznaczać wszystko i nic.

6

Rozumiem, ze nie jestescie w związku?
To co to za kłótnie?

7

Alika_ napisał/a:

Rozumiem, ze nie jestescie w związku?
To co to za kłótnie?

Nie jesteśmy w związku.
W skrócie to było tak, jak poznaliśmy się to była chemia i doszło między nami do czegoś, potem był dobry kontakt ale w momencie kiedy ja chciałam czegoś więcej on mi powiedział ze zakończył teraz długoletni związek i nie chce z nikim być. Próbowałam być blisko i być przyjaciółka tak jak chciał ale pokłóciliśmy się bo moja "przyjaciolka" powiedziała mi że u mnie w domu dostawial się do niej. On tego nie pamiętał ale dla mnie to była przesada bo był to brak szacunku do mnie wiedząc że mi się podoba. Przez to się pokłóciliśmy, on mnie najpierw usunął ze znajomych a potem zablokował. Potem okazało się że moja przyjaciółka jest fałszywa i za moimi plecami startowała do niego. Rozmawiala o mnie z nim, nawet nie mowiac mi. Oczywiście nie mam już z nią kontaktu i nie chce mieć.

Z nim czułam że mam chemię ale wszystko się pochrzaniło.

Ale nie rozumiem skąd jego nagłe zainteresowanie. Jeszcze byłabym w stanie zrozumieć jakby zajrzał raz bo chciał sprawdzić czy jestem w naszym barze czy coś żeby uniknąć spotkania ze mną. Ale oglądanie przez cały dzień wszystkiego, nawet o 1 w nocy kiedy specjalnie coś wstawiłam żeby sprawdzić go, to widział to w ciągu 5 minut.

Zapytałam się na forum tutaj bo chciałam poznać inne opinie na ten temat, jaki może być powód nagłego zainteresowania.

8

Skoro facet mówi, że nie chce związku, tzn, że z jego strony nie ma chemii, więc nie wchodź w przyjaźń, bo nie ma takiej zdrowej przyjaźni.
Ty tylko na tym stracisz.

9

wieka napisał/a:

Skoro facet mówi, że nie chce związku, tzn, że z jego strony nie ma chemii, więc nie wchodź w przyjaźń, bo nie ma takiej zdrowej przyjaźni.

Właśnie skończył 6 letnim związek więc dlatego nie chce związku teraz, zależało mu na przyjaźni ze mną. Myślałam dlatego że krop po kroku bez presji bardziej zbliżymy się

10

catty.melena napisał/a:
wieka napisał/a:

Właśnie skończył 6 letnim związek więc dlatego nie chce związku teraz, zależało mu na przyjaźni ze mną. Myślałam dlatego że krop po kroku bez presji bardziej zbliżymy się

Z tym, że nie ma przyjaźni damsko męskiej, bo przeważnie jedna strona się angażuje, dlatego nie ma sensu wchodzenie w taki układ, za chwilę zaproponuje Ci fwb, Ty się zgodzisz, ale to nie oznacza, że on z czasem się zaangażuje, to tak nie działa.
Dlatego lepiej jakbyś mu dała do zrozumienia, że przyjaźń nie ma miejsca, gdy jedna strona oczekuje związku, a druga nie.
Najlepiej jak przestaniesz się nim interesować i zapomnij o przyjaźni.

11

wieka napisał/a:
catty.melena napisał/a:
wieka napisał/a:

Z tym, że nie ma przyjaźni damsko męskiej, bo przeważnie jedna strona się angażuje, dlatego nie ma sensu wchodzenie w taki układ, za chwilę zaproponuje Ci fwb, Ty się zgodzisz, ale to nie oznacza, że on z czasem się zaangażuje, to tak nie działa.
Dlatego lepiej jakbyś mu dała do zrozumienia, że przyjaźń nie ma miejsca, gdy jedna strona oczekuje związku, a druga nie.
Najlepiej jak przestaniesz się nim interesować i zapomnij o przyjaźni.

Obecnie to ja o nim zapomniałam bo nie ja szukam kontaktu i przypominam o sobie. On mnie odblokowal i to on teraz sprawdzą nagle story...
A doskonale wie, że będę widzieć że widział story bo wie, że sprawdzam kto oglada

12

Dobrze, że wakacje już się kończą...

13

8 wątek o tym gościu. Z rozterkami na poziomie 12-latki. Szkoło, wróć!

14

Dracarys napisał/a:

8 wątek o tym gościu. Z rozterkami na poziomie 12-latki. Szkoło, wróć!

Jesli Ci nie pasuje to nie musisz komentować i tracić swojego czasu

Nawet nie wiesz ile bym dał, żeby wszystkie moje problemy zamienić na taki jak ten.

16

catty.melena napisał/a:

Obecnie to ja o nim zapomniałam

Mhm.

17

catty.melena napisał/a:

Jasne i dlatego tez tworzysz o nim 15 watek na tym forum.
Nie wiem czemu nie potrafisz zrozumieć ze jakby się tobą interesował to by sie do ciebie odzywał a nie blokował.
Uznajesz ze jego odblokowanie świadczy o tym ze znowu się tobą zainteresował? Może go swędzi miedzy nogami i musi spuścić z krzyża a wie ze ty od razu będziesz chętna wiec nawet nie będzie się musiał w jakikolwiek sposób starać.
A, koleś ci powiedział ze nic z tego nie będzie wiec nie będzie choćby skały srały. Ani koleżeństwa ani przyjaźni ani związku. Chemia mogła byc ale tylko z twojej strony , dla niego to było kolejne bzykanko.
Jeśli , tak jak twierdzisz jesteś po 30 to powinnaś już wiedzieć ze takich ludzi jak on albo twoja toksyczna koleżaneczka wyrzuca się ze swojego życia.
Wiec zamiast rozkminiać jak zostać jego koleżanka / zabawka seksualna to ty powinnaś mieć chociaż trochę honoru i w cholerę ich poblokować.

18

Bbaselle napisał/a:
catty.melena napisał/a:

Jasne i dlatego tez tworzysz o nim 15 watek na tym forum.
Nie wiem czemu nie potrafisz zrozumieć ze jakby się tobą interesował to by sie do ciebie odzywał a nie blokował.
Uznajesz ze jego odblokowanie świadczy o tym ze znowu się tobą zainteresował? Może go swędzi miedzy nogami i musi spuścić z krzyża a wie ze ty od razu będziesz chętna wiec nawet nie będzie się musiał w jakikolwiek sposób starać.
A, koleś ci powiedział ze nic z tego nie będzie wiec nie będzie choćby skały srały. Ani koleżeństwa ani przyjaźni ani związku. Chemia mogła byc ale tylko z twojej strony , dla niego to było kolejne bzykanko.
Jeśli , tak jak twierdzisz jesteś po 30 to powinnaś już wiedzieć ze takich ludzi jak on albo twoja toksyczna koleżaneczka wyrzuca się ze swojego życia.
Wiec zamiast rozkminiać jak zostać jego koleżanka / zabawka seksualna to ty powinnaś mieć chociaż trochę honoru i w cholerę ich poblokować.

Nie napisałam, że czegoś chce z nim. Zastanawiam się nad jego zachowaniem dlaczego mnie odblokowal a teraz nagle przez cały dzień sprawdzał moje story.

Interesuje mnie powód tego zachowania.
O tam po prostu interesuje.

Bbaselle Ci odpisała. Po prostu chłopaka zaswędział interes między nogami i zaczął obczajać Twój profil licząc na to, że może coś mu skapnie.
Cholera wie co takiemu może siedzieć w głowie.

Olej typa no chyba, że kręcą Ciebie toksyki to śmiało, brnij w ten szajs smile

20

Skoro niczego z nim nie chcesz, to po co się zastanawiasz nad jego zachowaniem? Równie dobrze mogłabyś analizować zachowanie dozorcy, albo pana Miecia spod piątki - dokładnie na tych samych zasadach, jako facetów, którzy cię kompletnie nie interesują.

21

Zgadzasz się na bycie przyjaciółką, a za brak szacunku uważasz, że on się "dostawiał" do kogoś innego. XD Nic dziwnego, że Cię zablokował.

22

SaraS napisał/a:

Zgadzasz się na bycie przyjaciółką, a za brak szacunku uważasz, że on się "dostawiał" do kogoś innego. XD Nic dziwnego, że Cię zablokował.

Właśnie, też o tym później pomyślałam...

23

catty.melena napisał/a:

Nie napisałam, że czegoś chce z nim. Zastanawiam się nad jego zachowaniem dlaczego mnie odblokowal a teraz nagle przez cały dzień sprawdzał moje story.

Interesuje mnie powód tego zachowania.

Moze dziala na zasadzie przyciagania i odpychania. Zobaczyl, ze przestajesz sie nim interesowac, to przypomina ci o sobie.

24

Alika_ napisał/a:

Moze dziala na zasadzie przyciagania i odpychania. Zobaczyl, ze przestajesz sie nim interesowac, to przypomina ci o sobie.

Ale on o niczym nie przypomina big_smile po prostu coś obejrzał, tylko tyle.
On ani nie dzwonił, ani nie pisał, ani nie wyszedł z żadną propozycją kontaktu, NIC. To nie jest przypominanie o sobie.
Ma na autorkę nadal tak wywalone, jak i miał wcześniej, a ona gorączkowo roztrząsa jego zachowanie w 12 już wątku, chociaż on jej przecież wcale a wcale nie interesuje big_smile big_smile big_smile

25

Dracarys napisał/a:
Alika_ napisał/a:

On ani nie dzwonił, ani nie pisał, ani nie wyszedł z żadną propozycją kontaktu, NIC. To nie jest przypominanie o sobie.
Ma na autorkę nadal tak wywalone, jak i miał wcześniej, a ona gorączkowo roztrząsa jego zachowanie w 12 już wątku, chociaż on jej przecież wcale a wcale nie interesuje big_smile big_smile big_smile

No tak bo to normalne że ktoś blokuje a potem odblokowuje i wchodzi na mój profil I sprawdzą story, nawet o 1 w nocy w 5 minut po tym jak coś opublikiwalam

26

Dracarys napisał/a:
Alika_ napisał/a:

Tak sobie obejrzal? smile Ja, jak mnie cos, czy ktos nie interesuje, to nie ogladam, ani profili, ani informacji na temat tej osoby.

27

catty.melena napisał/a:

No tak bo to normalne że ktoś blokuje a potem odblokowuje i wchodzi na mój profil I sprawdzą story, nawet o 1 w nocy w 5 minut po tym jak coś opublikiwalam

Za wiele go to nie kosztuje. smile

28 Ostatnio edytowany przez catty.melena (2022-08-29 11:56:13)

SaraS napisał/a:

Tak, bo od przyjaźni wiele związków się zaczyna. A dostawianie się w moim domu do mojej przyjaciółki uważałam za brak szacunku do mnie. A TERAZ PODKRESLAM JESZCZE RAZ ZE TO DOSTAWIANIE NIE MIALO MIEJSCA TYLKO BYLA TO ZAGRYWKA MOJEJ BYLEJ PRZYJACIOLKI ZEBY POPSUC MOJA ZNAJOMOŚĆ Z NIM BO ONA CHCIALA GO DLA SIEBIE ALE NIE UDALO JEJ SIE BO JEJ NiE CHCE

29

Ale jeszcze więcej przyjaźni nie kończy się związkiem. Więc przyjaciółka nie rości sobie prawa do oceny, do kogo przyjaciel się może dostawiać. Nieistotne, czy to miało miejsce czy nie, chodzi o Twoją reakcję, po której widać, że nie byłaś żadną przyjaciółką; zajęłaś to miejsce, licząc, że awansujesz na dziewczynę, i strzelałaś fochy, gdy myślałaś, że rzeczywistość różni się od Twoich oczekiwań.
Podpowiedź: misją tego faceta nie jest spełnianie Twoich oczekiwań i być nie musi, a Ty pokazałaś, że jak wyjdzie z roli, którą chcesz mu narzucić ("przyszły facet"), to będzie foch, jak gdybyś była jego dziewczyną.
Nic dziwnego, że nie chciał z Tobą kontaktu, bo masz w nosie to, co on mówi; próbujesz zmusić go do spełniania Twoich życzeń pod karą kłótni i jeszcze uważasz, że jak tego nie robi, to wobec Ciebie brak szacunku. Otrzeźwiej, on się zgodził co najwyżej na bycie przyjacielem, więc nie masz prawa więcej oczekiwać. Twoje pobożne życzenia =/= obowiązki tego faceta.

A poza tym co to za doszukiwanie się celowości w przeglądaniu relacji? Przecież na insta leci jedna za drugą, jak już zaczniesz oglądać, więc naprawdę nic dziwnego, że wyświetlają się mu również Twoje.

30

SaraS napisał/a:

Ale jeszcze więcej przyjaźni nie kończy się związkiem. Więc przyjaciółka nie rości sobie prawa do oceny, do kogo przyjaciel się może dostawiać. Nieistotne, czy to miało miejsce czy nie, chodzi o Twoją reakcję, po której widać, że nie byłaś żadną przyjaciółką; zajęłaś to miejsce, licząc, że awansujesz na dziewczynę, i strzelałaś fochy, gdy myślałaś, że rzeczywistość różni się od Twoich oczekiwań.
Podpowiedź: misją tego faceta nie jest spełnianie Twoich oczekiwań i być nie musi, a Ty pokazałaś, że jak wyjdzie z roli, którą chcesz mu narzucić ("przyszły facet"), to będzie foch, jak gdybyś była jego dziewczyną.
Nic dziwnego, że nie chciał z Tobą kontaktu, bo masz w nosie to, co on mówi; próbujesz zmusić go do spełniania Twoich życzeń pod karą kłótni i jeszcze uważasz, że jak tego nie robi, to wobec Ciebie brak szacunku. Otrzeźwiej, on się zgodził co najwyżej na bycie przyjacielem, więc nie masz prawa więcej oczekiwać. Twoje pobożne życzenia =/= obowiązki tego faceta.

A poza tym co to za doszukiwanie się celowości w przeglądaniu relacji? Przecież na insta leci jedna za drugą, jak już zaczniesz oglądać, więc naprawdę nic dziwnego, że wyświetlają się mu również Twoje.

Tematem tego wątku jest nie ocenianie tego co było a ocenienie sytuacji przeglądania obecnie mojego profilu. Proszę o trzymanie się zapytanie a nie cały czas pisanie jaka to ja głupią jestem bo mam pretensje o to że ktoś wiedząc że mi się podoba robi coś z kimś innym kiedy ja jestem obok.

Sorry ale nie dam sobie wmówić że to było ok a ja się czepiam !!!! ZACHOWANIE JEGO I PSEIDO PRZYJACIOLKI NIE BYLOBY NA MIEJSCU GDYBY OBMACYWALI SIE W MOIM DOMU KIEDY OBOJE WIEDZA ZE ON MI SIE PODOBA.  Przestańcie mi wmawiać że to ja jestem pierdolnięta, nie jestem.

Jeśli kogoś nie obserwujesz to nie wyświetlają Ci się relacje tej osoby, tylko musisz specjalnie wchodzić w jej profil.

31

8

Alika_ napisał/a:
Dracarys napisał/a:
Alika_ napisał/a:

Tak sobie obejrzal? smile Ja, jak mnie cos, czy ktos nie interesuje, to nie ogladam, ani profili, ani informacji na temat tej osoby.

Dokładnie tak, szczególnie jeśli nie obserwuje się tej osoby a wie się, że widać kto oglądał story.

32

Droga Autorko możesz założyć kolejnych 15 wątków w tym temacie ale odpowiedzi uzyskasz zawsze takie same.
Facet ma cię gdzieś, on obejrzał tylko twoje instastory, nie napisał nic do ciebie, nie zadzwonił nie odzywa się do ciebie to z kim ty chcesz ta swoja przyjaźń uskuteczniać? Sama z sobą bo facet nie jest zainteresowany.

A TERAZ PODKRESLAM JESZCZE RAZ ZE TO DOSTAWIANIE NIE MIALO MIEJSCA TYLKO BYLA TO ZAGRYWKA MOJEJ BYLEJ PRZYJACIOLKI ZEBY POPSUC MOJA ZNAJOMOŚĆ Z NIM BO ONA CHCIALA GO DLA SIEBIE ALE NIE UDALO JEJ SIE BO JEJ NiE CHCE

ciebie tez nie chce, cokolwiek tam się nie stało powinno ci dać do myślenia ze oni oboje sa siebie warci.
Chłop pewnie pomyślał tak:" miałem już ja, teraz będę miał jej przyjaciółkę a jak dobrze rozegram sytuacje to może i trójkąt mi się  przyfarci.
Potem okazało się ze i ty i twoja przyjaciółka jesteście trochę szajbnięte wiec totalnie się usunął.
Trochę czasu minęło, jego zaswędziało a ty dalej myślisz ze na przyjaźni z nim której nie ma ty zbudujesz związek.
Czas dorosnąć

33

SaraS napisał/a:

Czyli podsumowując też twoje myślenie to bzykanie się  w moim domu, w moim lozku mojej przyjaciółki i chlopaka, który mi się podoba . Też byłoby ok z ich strony ?
A ja powinnam wyjść z domu i dać im prezerwatywy ?
Bo taki jest twój tok myślenia właśnie.
Ja czepialska a oni święci.

34 Ostatnio edytowany przez catty.melena (2022-08-29 12:45:21)

Tematem tego wątku nie są wcześniejsze sytuację bo nie chce o tym rozmawiać tutaj bo robicie ze mnie idiotke a z mojej byłej przyjaciółki i tego kolesia świętą parę, która może się nawet bzykac na moich oczach w moim domu a ja nie powinnam mieć o to pretensji. KONIEC TEMATU mojej byłej przyjaciółki i jej klamstw.

Jestem inteligentną, piękną i wartościową kobietą i nie dam zrobić z siebie idiotki na tym wątku.

Podkreślam, że tematem tego wątku było sprawdzenie mojego story po akcji zablokowania, następnie odblokowania. Kiedy ja nie robię nic, aby mieć jakikolwiek z nim kontakt. A on zrobił coś co wiedział, że będę widzieć.

35

Bbaselle napisał/a:

Droga Autorko możesz założyć kolejnych 15 wątków w tym temacie ale odpowiedzi uzyskasz zawsze takie same.
Facet ma cię gdzieś, on obejrzał tylko twoje instastory, nie napisał nic do ciebie, nie zadzwonił nie odzywa się do ciebie to z kim ty chcesz ta swoja przyjaźń uskuteczniać? Sama z sobą bo facet nie jest zainteresowany.

A TERAZ PODKRESLAM JESZCZE RAZ ZE TO DOSTAWIANIE NIE MIALO MIEJSCA TYLKO BYLA TO ZAGRYWKA MOJEJ BYLEJ PRZYJACIOLKI ZEBY POPSUC MOJA ZNAJOMOŚĆ Z NIM BO ONA CHCIALA GO DLA SIEBIE ALE NIE UDALO JEJ SIE BO JEJ NiE CHCE

ciebie tez nie chce, cokolwiek tam się nie stało powinno ci dać do myślenia ze oni oboje sa siebie warci.
Chłop pewnie pomyślał tak:" miałem już ja, teraz będę miał jej przyjaciółkę a jak dobrze rozegram sytuacje to może i trójkąt mi się  przyfarci.
Potem okazało się ze i ty i twoja przyjaciółka jesteście trochę szajbnięte wiec totalnie się usunął.
Trochę czasu minęło, jego zaswędziało a ty dalej myślisz ze na przyjaźni z nim której nie ma ty zbudujesz związek.
Czas dorosnąć

A ja nie myślę że stworze z nim związek bo NIE SZUKAM z nim kontaktu i go już nie chce.

Ale mam prawo zastanawiać się dlaczego nagle jak nawiedzony sprawdzą mojego instagrama.

Sorry ale jeśli ktoś mnie nie obserwuje i nawet o 1 w nocy jak coś opublike to sprawdza to w ciągu 5 minut to nie jest to normalne i mam prawo zastanawiać się o co chodzi mu.

36

Może z ciekawości, nie warto zaprzątać sobie tym głowy.
A tym bardziej pytać na forum, bo my tu szklanej kuli nie mamy wink

37

W piątek najprawdopodobniej możemy spotkać się na wspolnej imprezie pożegnaniu koleżanki, ktora wyjeżdża. To jest bardziej moja koleżanka ale widziałam na fb że on też zamierza iść.

Ja czuje się dobrze, ale nie chce go oglądać.
Nie wiem czy pojde.
Nie chce go widzieć ale chce być na pożegnaniu jej, więcej moich znajomych będzie niż jego...

38

Catty
Niby o nim nie myślisz a analizujesz zachowanie, doszukujesz się głębi w niczym
Niby jest ci obojętny itd ale, nie chcesz go widzieć"A cóż Ci takiego zrobił?
Obojętni ludzie do których nic nie mamy/ jak twierdzisz/ nie wzbudzaja w nas ani emocji ani pytań. Ty czujesz się urażona.
Spędziłaś z nim w maju jedną noc bo uważałaś że jest między wami chemia.
Wystarczyło jej na raz i była raczej z twojej strony.
Chłopak poszedł dalej i mimo propozycji wspólnego piwa nie podjął tematu, na przyjaźń też ochoty  nie ma.

39 Ostatnio edytowany przez catty.melena (2022-08-29 15:39:20)

wrzosiec napisał/a:

Catty
Niby o nim nie myślisz a analizujesz zachowanie, doszukujesz się głębi w niczym
Niby jest ci obojętny itd ale, nie chcesz go widzieć"A cóż Ci takiego zrobił?
Obojętni ludzie do których nic nie mamy/ jak twierdzisz/ nie wzbudzaja w nas ani emocji ani pytań. Ty czujesz się urażona.
Spędziłaś z nim w maju jedną noc bo uważałaś że jest między wami chemia.
Wystarczyło jej na raz i była raczej z twojej strony.
Chłopak poszedł dalej i mimo propozycji wspólnego piwa nie podjął tematu, na przyjaźń też ochoty  nie ma.

Co mi zrobił?
Potraktowal jak śmiecia, zablokował,powiedział przykre rzeczy więc może dlatego po prostu nie mam ochoty widzieć go gdziekolwiek ?  Wywołuje emocje bo mnie skrzywdził
I dlatego zastanawiam się po co w ogóle go interesuje co robię .

Przyjaźń chciał utrzymywać bo gdyby nie chciał to nie widzielibyśmy się później ani nie pisał do mnie po spędzonej nocy. A że potem wyszło jak wyszło to nie moja wina.

40

catty.melena napisał/a:

Jego to nie interesuje. On raz, słownie JEDEN RAZ obejrzał jakieś twoje netowe wrzuty. Nie dzwoni do ciebie, nie pisze, nie przychodzi, nie kontaktuje się z tobą - naprawdę, tak według ciebie wygląda zainteresowanie? Ty jak się kimś interesujesz, to też cały czas go lekceważysz, olewasz i unikasz?

41

Dracarys napisał/a:
catty.melena napisał/a:

Jego to nie interesuje. On raz, słownie JEDEN RAZ obejrzał jakieś twoje netowe wrzuty. Nie dzwoni do ciebie, nie pisze, nie przychodzi, nie kontaktuje się z tobą - naprawdę, tak według ciebie wygląda zainteresowanie? Ty jak się kimś interesujesz, to też cały czas go lekceważysz, olewasz i unikasz?

Jak mnie ktoś nie interesuje to nie odblokowuje i nie wchodzę w jego story, żeby widział że wchodzilam

42

Dracarys napisał/a:
catty.melena napisał/a:

Nie widzial jeden raz tylko przez cały dzień 9gladal za każdym razem jak coś publikowałam! A nie obserwuje mnie.
Wcześniej miałam konto prywatne

43

Ok, to może tak - kocha cię, nie może żyć bez ciebie, i chce się z tobą ożenić. To dlatego cię odblokował i JEDEN RAZ obejrzał Twoje story.

44

Piszesz ze jesteś piękna, inteligentna i wartościowa ale chyba związki to nie Twoja specjalność
Weszłaś tu ze swoim widzeniem i czekasz. aż ktoś je potwierdzi
Dobrze się bawiłaś z chlopakiem, spędziłaś z nim noc. Takie czasy, nic dziwnego. Tragedii nie ma byłoby gdybyś nie cisnęła. Chłopak standardowo zgodził się na przyjaźń, bla, bla bla/ miał powiedzieć,, spadaj" skoro macie wspólnych znajomych? /
Ale to tyle w realu
Na insta tak jak ktoś napisał wpadają obrazy często z automatu. On  mógł coś sprawdzać/ np czy po nim nie jedziesz/ albo i nie
Ale jeżeli 30letnia

45

catty.melena napisał/a:

W piątek najprawdopodobniej możemy spotkać się na wspolnej imprezie pożegnaniu koleżanki, ktora wyjeżdża. To jest bardziej moja koleżanka ale widziałam na fb że on też zamierza iść.

Ja czuje się dobrze, ale nie chce go oglądać.
Nie wiem czy pojde.
Nie chce go widzieć ale chce być na pożegnaniu jej, więcej moich znajomych będzie niż jego...

Ja bym poszla na Twoim miejscu, i dobrze sie bawila ( a goscia potraktowala tak, jak na to zasłuzyl, czyli olała rownym strumieniem).
Czemu jego obecnosc ma Ci psuc imprezę?

46 Ostatnio edytowany przez catty.melena (2022-08-29 17:43:26)

Ludzie ! Gdzie ja go dzisnelam ????

Nie znacie historii a oceniacie.

Czytajcie ze zrozumieniem- ten wątek dotyczy czegoś innego a Wy swoje.

Lepiej Wam jak napisze :

Macie rację, jestem głupia i  nic nie warta, pisalam do niego 1000 razy dziennie, stałam pod domem i to mojej koleżance prawił komplementy a nie mi . To z nią chciał się przespać ale ja jestem tak popierdolona ze zmusiłam go do włożenia swojego penisami w moja pochwe i zmusiłam żeby ze swojego domu pojechał do mojego domu.

Zadowoleni jesteście?

Ja pierdole,  to jest forum. Ktoś prosi Was o ocenę jednej sytuacji a zachowujecie się jakbyście znali całe życie.

MAM OCHOTE SIE ZABIC PRZEZ WAS !!!!!!
Wszystko piszecie jakby to wszystko było moja wina, znacie mnie ?

Dziękuję dracarys SaraS wrzosiec!!

47

Nie zawracałabym sobie tym specjalnie głowy. Mógł odblokować gdyż np. - nudzi się i z ciekawości sobie patrzy, co dodali różni znajomi. To nie znaczy, że jesteś dla niego ważna.
Spójrzmy na to, jak ta sytuacja wygląda obiektywnie - on od początku nie daje Ci nadziei na poważny związek, powiedział jasno, że nie jest zainteresowany. To, czy bajerował Twoją przyjaciółkę, czy ona jego - jest w tym kontekście drugorzędne. Ważne jest to, że kontynuując relację z nim narazisz się na jeszcze więcej bólu, na pewno nie będziesz miała tego, czego pragniesz.
Nie jesteś głupia, ani nic niewarta. Jesteś zakochana i w każdym drobiazgu dostrzegasz nadzieję. Najlepiej się odciąć.

48

Napiszę jeszcze raz - fakt, że ktoś RAZ obejrzał twoje story, wcale nie oznacza zainteresowania.
Jeśli uważasz to za jego objaw, to zupełnie nie masz pojęcia czym jest zainteresowanie.
Jeśli uważasz, że należy to analizować pod takim kątem, to chcesz analizować nic.
I jest to niezależne od twoich histerii i spazmów.

49

Jeśli w taki sposób reagujesz na nieodpowiadające Ci wypowiedzi obcych ludzi w necie, to już sobie wyobrażam tę kłótnię po tym rzekomym przystawianie się do przyjaciółki; biedny, też śmiał zachować się tak, jak Ci nie odpowiadało.

Ogarnij się, bo zachowujesz się jak niezrównoważona emocjonalnie. Ludzie (nawet ci, którymi się interesujesz) nie żyją po to, by zachowywać się tak, jak Ty chcesz. Facet pewnie zajrzał z ciekawości, może myślał, że ochłonęłaś i nie będzie więcej jazd, a Ty robisz z tego nie wiadomo co. On tylko zajrzał na Twojego insta, a Ty na tej podstawie założyłaś pełen histerii wątek na forum. To NIE JEST normalne.

50

SaraS napisał/a:

Jeśli w taki sposób reagujesz na nieodpowiadające Ci wypowiedzi obcych ludzi w necie, to już sobie wyobrażam tę kłótnię po tym rzekomym przystawianie się do przyjaciółki; biedny, też śmiał zachować się tak, jak Ci nie odpowiadało.

Ogarnij się, bo zachowujesz się jak niezrównoważona emocjonalnie. Ludzie (nawet ci, którymi się interesujesz) nie żyją po to, by zachowywać się tak, jak Ty chcesz. Facet pewnie zajrzał z ciekawości, może myślał, że ochłonęłaś i nie będzie więcej jazd, a Ty robisz z tego nie wiadomo co. On tylko zajrzał na Twojego insta, a Ty na tej podstawie założyłaś pełen histerii wątek na forum. To NIE JEST normalne.

Pełen histerii wątek ?
To może zacznij czytać ze zrozumieniem bo ten wątek dotyczył wejścia na insta a nie Waszej opini na temat mojej znajomości z nim. Bo nie znacie, mnie, jego więc  nie macie o niczym pojęcia.

Napisałam już ze nie chce znać Waszej opini na temat mojej znajomości z nim, bo to nie jest temat tego wątku. Zejdźcie ze mnie i zajmijcie się swoim nudnym życiem, zamiast obrażać innych ludzi tutaj na forum gdzie jesteście incognito.

Amen.

Żegnam!!!!!!

51

Elena_Lenu napisał/a:

Nie zawracałabym sobie tym specjalnie głowy. Mógł odblokować gdyż np. - nudzi się i z ciekawości sobie patrzy, co dodali różni znajomi. To nie znaczy, że jesteś dla niego ważna.
Spójrzmy na to, jak ta sytuacja wygląda obiektywnie - on od początku nie daje Ci nadziei na poważny związek, powiedział jasno, że nie jest zainteresowany. To, czy bajerował Twoją przyjaciółkę, czy ona jego - jest w tym kontekście drugorzędne. Ważne jest to, że kontynuując relację z nim narazisz się na jeszcze więcej bólu, na pewno nie będziesz miała tego, czego pragniesz.
Nie jesteś głupia, ani nic niewarta. Jesteś zakochana i w każdym drobiazgu dostrzegasz nadzieję. Najlepiej się odciąć.

Dziękuję za normalną odpowiedź.

52

Czyli między tym:

Elena_Lenu napisał/a:

on od początku nie daje Ci nadziei na poważny związek, powiedział jasno, że nie jest zainteresowany

a tym:

Dracarys napisał/a:

Jego to nie interesuje

jest według ciebie różnica na miarę taką, że pierwszy cytat jest normalną wypowiedzią, a przez drugi masz ochotę się zabić.

53

Dracarys napisał/a:

Czyli między tym:

Elena_Lenu napisał/a:

on od początku nie daje Ci nadziei na poważny związek, powiedział jasno, że nie jest zainteresowany

a tym:

Dracarys napisał/a:

Jego to nie interesuje

jest według ciebie różnica na miarę taką, że pierwszy cytat jest normalną wypowiedzią, a przez drugi masz ochotę się zabić.

Raczej przez cały ton Twoich wypowiedzi do mnie na tym forum.
Zalecam pamiętać że po drugiej stronie siedzi żywy człowiek, którego nie znasz i nie wiesz w jakim stanie psychicznym jest.

Żegnam !

Posty [ 53 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024