Niby okres a nie do konca taki jak zwykle - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ANTYKONCEPCJA HORMONALNA ORAZ NATURALNA » Niby okres a nie do konca taki jak zwykle

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Niby okres a nie do konca taki jak zwykle

Witam,
Biorę tabletki microgynon 21 - wzięłam 2 opakowania na raz i w poniedziałek wzięłam ostatnia tebletke - czekałam na okres, we wtorek wieczorem pojawiło się delikatne plamienie- pomyślałam "szybko coś" no ale nic. Czekałam na to az plamienie sie nasili i będę miała normalny okres. Do chwili obecnej tak sie nie stało- niepokoje sie trochę bo nigdy tak nie miałam , wydawało mi sie ze miałam tez typowe dla mnie  objawy przed okresem - zachciewajki, humory,  delikatne chwilowe bóle brzucha. Co to może oznaczać? ostatnio przechodziłam infekcje czy to tez ma znaczenie? A może jestem w ciąży? Czy chodzi o to ze brałam 2 opakowania na raz? Nie po raz pierwszy brałam jedno po drugim i nigdy tak nie było...Pomózcie!

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Niby okres a nie do konca taki jak zwykle

Organizm kobiety różnie reaguje na 2 opakowania piguł pod rząd. Zwłaszcza, jeśli robisz tak dość często - jest to dość mocno niekorzystne dla Twojej gospodarki hormonalnej. Raczej nie jest to nic, czym warto się martwić, ale jeśli chcesz być pewna, to przecież zawsze możesz zrobić test lub iść do ginekologa i go o to zapytać.

3

nie biorę 2 na raz często zdarzyło mi sie kilka razy ale to tylko wtedy kiedy okres jest mi naprawdę nie na rękę...poczekam jeszcze moze sie cos zmieni - u gina byłam w zeszłym tygodniu i następną wizytę zanim mi umówi minie trochę czasu , może telefonicznie cos mi podpowie.

4

Na pewno zatelefonowanie do swojego gina nie jest złym pomysłem smile Uspokoisz się przynajmniej.
No i test też zawsze możesz zrobić, może nie jest to stuprocentowy dowód na to, że jesteś lub nie jesteś w ciąży, ale zawsze to chyba lepsze niż taka niepewność.

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ANTYKONCEPCJA HORMONALNA ORAZ NATURALNA » Niby okres a nie do konca taki jak zwykle

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024