Jestem stalkowana (obrażana) na FB - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Jestem stalkowana (obrażana) na FB

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

1

Temat: Jestem stalkowana (obrażana) na FB

Czesc
Nie wiem co mam zrobic. Od jakiegos czasu zazdosna o wszystko kobieta, której nawet nie znam obraza mnie publicznie w komentarzach na Facebook’u. . ponieważ ja zablokokowalam to założyła sobie lewe konto, wrzucając jakies kompromitujące mnie posty, ubliża mi podając moje prawdziwe imię i nazwisko w komentarzach… jest tego świadoma i robi to umyślnie, bo wie, ze podczas wyszukiwania mnie na fb, wyskoczą te głupie posty i kazdy może je wtedy przeczytać. Jestem bezsilna, jak mam się zachować? Czy policja w ogóle zajmuje się tego typu sprawami ? Czy to dla policji jest niewystarczające, ze mnie obraza publicznie?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jestem stalkowana (obrażana) na FB
Zazuzi napisał/a:

Czesc
Nie wiem co mam zrobic. Od jakiegos czasu zazdosna o wszystko kobieta, której nawet nie znam obraza mnie publicznie w komentarzach na Facebook’u. . ponieważ ja zablokokowalam to założyła sobie lewe konto, wrzucając jakies kompromitujące mnie posty, ubliża mi podając moje prawdziwe imię i nazwisko w komentarzach… jest tego świadoma i robi to umyślnie, bo wie, ze podczas wyszukiwania mnie na fb, wyskoczą te głupie posty i kazdy może je wtedy przeczytać. Jestem bezsilna, jak mam się zachować? Czy policja w ogóle zajmuje się tego typu sprawami ? Czy to dla policji jest niewystarczające, ze mnie obraza publicznie?

Tak idź na policję. Już były takie sprawy.

3

Zmiana ustawień prywatności też może pomóc. Zrób się niewidoczna dla nikogo kto nie jest twoim znajomym. Zgłaszają też jej fałszywe profile i obraźliwe treści do FB.

4

Idź z tym na policję. Zbieraj dowody, rob screeny. To stalking.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Jestem stalkowana (obrażana) na FB

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024