Witajcie. Na imię mi Beata. Uczęszczam jeszcze do liceum i z niecierpliwością czekam na dowód
. Nie chciałabym, aby niektóre z Was oceniały mnie na podstawie wieku, uważam się za dojrzałą osobę. Mam nadzieję, że miło mnie tu przejmiecie. Chciałabym się podzielić z moim doświadczeniem. Jestem w stałym związku od prawie dwóch lat. Czy szczęśliwym? Pół na pół. Jestem ze Śląska. Mój charakter? Trudny do określenia :-). Na pewno jestem szczera. A co dalej? To się jeszcze okaże... Pozdrawiam! Ps.: Jeśli macie pytania, piszcie. Chętnie odpowiem.
1 2010-05-13 07:38:23 Ostatnio edytowany przez ~beć. (2010-05-13 08:41:45)
Cześć, ~beć.! Czuj się tu dobrze i postuj aktywnie ![]()
Pozdrawiam
Witaj bec
Fajnie,jestes z nami..napisz skad dokladnie jestes
pozdrawiam
Mogę jedynie powiedzieć, że okolice Bytomia :-). Spodobało mi się Wasze forum, jak na razie wszystko gra, widzę rozbudowaną szatę graficzną i sporą ilość fajnych tematów. Hm, co jeszcze mogę o sobie powiedzieć... Uczę się angielskiego i niemieckiego . Po angielsku mówię prawie biegle [;d] a niemiecki też dobrze idzie. Ich mag Deutsch sprechen ;D.
witaj !
To ja zadam pytanie
Co cie tu przywiodło?
życzę miłego pisania ![]()
So ich mag auch
Aber nich nur Deutsch. Alle femdsprache sind interesant
Beata jestem pewna ze sie tu szybko zaklimatyzujesz
Charakter- w trakcie tworzenia ![]()
Witaj Beatko czekamy na ciebie i twoje wpisy , watki komentarze , inteligentnych fajnych kobiet nigdy dosyć na forum. Pozdrawiam..
Hej, pisz często i ciekawie
.
9 2010-05-13 16:09:56 Ostatnio edytowany przez ~beć. (2010-05-13 16:15:15)
Co cie tu przywiodło?
Wklepałam w wyszukiwarkę "forum kobiet" i gdzieś tam wyczytałam, że pewna osoba chwali wasze forum, więc pomyślałam, że się skuszę.
. Mam że tak powiem spore doświadczenie z forami, jestem zarejestrowana na wielu młodzieżowych, jednak wciąż dostrzegam to samo- chamstwo, chamstwo, chamstwo... Niby z niektórymi można normalnie porozmawiać, ale są to osoby +30. Więc postanowiłam, że ok, wkupię się w łaski nieco starszego ode mnie towarzystwa. Jestem taka, że muszę mieć jakieś stałe miejsce w sieci, gdzie wyrażam swoje opinie. Wówczas porządkuję i weryfikuję wszelkie moje poglądy, ale również daję się przekonać do czegoś zupełnie innego. Oceniam, krytykuję, chwalę, kręcę głową, przytakuję, opieprzam. Więc proszę się przyzwyczaić ;-).
Witam ~bec.Czuj sie dobrze i weryfikuj wszelkie swoje poglądy..
Wofur interessierst du dich,
Pozdrawiam...