Nieśmiało zwracam się do Ciebie... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Nieśmiało zwracam się do Ciebie...

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 11 ]

1 Ostatnio edytowany przez ~beć. (2010-05-13 08:41:45)

Temat: Nieśmiało zwracam się do Ciebie...

Witajcie. Na imię mi Beata. Uczęszczam jeszcze do liceum i z niecierpliwością czekam na dowód smile. Nie chciałabym, aby niektóre z Was oceniały mnie na podstawie wieku, uważam się za dojrzałą osobę. Mam nadzieję, że miło mnie tu przejmiecie. Chciałabym się podzielić z moim doświadczeniem. Jestem w stałym związku od prawie dwóch lat. Czy szczęśliwym? Pół na pół. Jestem ze Śląska. Mój charakter? Trudny do określenia :-). Na pewno jestem szczera. A co dalej? To się jeszcze okaże... Pozdrawiam! Ps.: Jeśli macie pytania, piszcie. Chętnie odpowiem.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Nieśmiało zwracam się do Ciebie...

Cześć, ~beć.! Czuj się tu dobrze i postuj aktywnie smile
Pozdrawiam

3

Witaj bec smile  Fajnie,jestes z nami..napisz skad dokladnie jestes smile pozdrawiam

4

Mogę jedynie powiedzieć, że okolice Bytomia :-). Spodobało mi się Wasze forum, jak na razie wszystko gra, widzę rozbudowaną szatę graficzną i sporą ilość fajnych tematów. Hm, co jeszcze mogę o sobie powiedzieć... Uczę się angielskiego i niemieckiego . Po angielsku mówię prawie biegle [;d] a niemiecki też dobrze idzie. Ich mag Deutsch sprechen ;D.

5

witaj ! smile  To ja zadam pytanie smile Co cie tu przywiodło?

życzę miłego pisania smile

6

So ich mag auch wink Aber nich nur Deutsch. Alle femdsprache sind interesant smile
Beata jestem pewna  ze sie tu szybko zaklimatyzujesz smile 
Charakter- w trakcie tworzenia wink

7

Witaj Beatko czekamy na ciebie i twoje wpisy , watki komentarze , inteligentnych fajnych kobiet nigdy dosyć na forum. Pozdrawiam..

8

Hej, pisz często i ciekawie smile.

9 Ostatnio edytowany przez ~beć. (2010-05-13 16:15:15)

apoteoza23 napisał/a:

Co cie tu przywiodło?

Wklepałam w wyszukiwarkę "forum kobiet" i gdzieś tam wyczytałam, że pewna osoba chwali wasze forum, więc pomyślałam, że się skuszę. smile. Mam że tak powiem spore doświadczenie z forami, jestem zarejestrowana na wielu młodzieżowych, jednak wciąż dostrzegam to samo- chamstwo, chamstwo, chamstwo... Niby z niektórymi można normalnie porozmawiać, ale są to osoby +30. Więc postanowiłam, że ok, wkupię się w łaski nieco starszego ode mnie towarzystwa. Jestem taka, że muszę mieć jakieś stałe miejsce w sieci, gdzie wyrażam swoje opinie. Wówczas porządkuję i weryfikuję wszelkie moje poglądy, ale również daję się przekonać do czegoś zupełnie innego. Oceniam, krytykuję, chwalę, kręcę głową, przytakuję, opieprzam. Więc proszę się przyzwyczaić ;-).

10

Witam ~bec.Czuj sie dobrze i weryfikuj wszelkie swoje poglądy..
Wofur interessierst du dich,
Pozdrawiam...

Posty [ 11 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Nieśmiało zwracam się do Ciebie...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024