Świeże rozstanie, pomocy - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Świeże rozstanie, pomocy

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

Temat: Świeże rozstanie, pomocy

Cześć wszystkim jestem dwa tygodnie po zerwaniu z dziewczyną, byliśmy prawie 2 lata super chwile. Rozstaliśmy się z powodu że moja dziewczyna nie była szczęśliwa i  nie kocha mnie tak jak kiedyś, czym jest to spodowane że uczucie przygasło ? Przygasło bo nie rozmawialiśmy nigdy prawdziwie, nigdy nie siedliśmy i szczerze nie porozmawiali. Moja była dziewczyna twierdziła że po prostu udawała że jest szczęśliwa, zawsze wychodziła z uśmiechem do mnie, wygłupialiśmy się i śmialiśmy ale w środku nie radziła sobie, pomagała jej przyjaciółka w tych trudnych chwilach bo ja po prostu ją nie wspierałem, nie czułem że tego potrzebuje bo jak miałem poczuć jak zawsze była radosna przy mnie, uznała że to wszystko ją przerosło dlatego zerwała.
Dotarło to do mnie dopiero po tygodniu co ja złego zrobiłem, przeprosiłem napisałem że jestem skończonym kretynem że tego nie widziałem i Cie nie wspierałem lecz to dużo nie dało nadal uważała żebym sobie odpuścił bo już do mnie nie wróci, nie będzie mnie potrafiła znowu pokochać itp. tłumaczyłem jej że nie przestała mnie kochać tylko po prostu jej uczucie przygasało w stosunku do mnie z powodu że źle jej było i jej nie wspierałem, prosiłem żebyśmy w końcu razem siedli, rozmawiali, wypłakali się w swoje ramiona ale ona tego nie chce, nie chce pisać, nie chce kontaktu. Strasznie mnie to boli bo w tym roku ma mature, mieliśmy razem iść na studniówkę w ostatniej rozmowie jej powiedziałem że chciałbym z nią pójść, nie liczę na żadne zbliżenie, po prostu chciałbym pójść, dotrzymać towarzystwa i się bawić bo wiem jakie to ważne lecz powiedziała że jest to wykluczone bo jestem "byłym chłopakiem" a nie idzie się z byłym na takie imprezy, woli pójść sama. Studniówka jest pod koniec kwietnia, na początku ma urodziny myślicie żeby dać jej spokój na chociaż ten miesiąc i zagadać co u niej, jak się czuje w okolicach urodzin ?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Świeże rozstanie, pomocy

Po raz kolejny, bo jak widać odpowiedzi w pierwszym wątku nie zrozumiałeś.

Daj dziewczynie spokój. Zerwała z Tobą, nie chce mieć z Tobą żadnego kontaktu.

3 Ostatnio edytowany przez Bartolin2 (2021-03-09 20:58:51)

Ale mi na niej zależy, zobaczyłem swoją winę chce to wszystko naprawić
Jakbym wcześniej wiedział, że jest jej źle, nie jest szczęśliwa to stanąłbym na rzęsach i robił wszystko żeby ją uszcześliwić ale po prostu nie wiedziałem tego

4 Ostatnio edytowany przez Wielokropek (2021-03-09 21:00:34)

Ale ona nie chce, ani Ciebie, ani Twego naprawiania, ani dalszego związku z Tobą. A do tanga trzeba dwojga.

Ponieważ nie wiedziałeś (?!), to zachowywałeś się tak, jak się zachowywałeś. Teraz wiesz i mimo tego, chcesz postępować wbrew jej życzeniu.

5

Tak, nie wiedziałem i nie spodziewałem się że jest nie szczęśliwa bo tego nie pokazywała po sobie. Chce postąpić teraz wbrew dlatego że zauważyłem dopiero teraz że było jej źle ze mną i chciałbym to naprawić a kiedyś przecież była bardzo szczęśliwa u mego boku.

6

Jasne. Jej zdanie jest nieistotne. Co ona wie. Ty wiesz, czego ona chce, czego pragnie, co dla niej jest dobre.

Współczuję.
Życzę owocnej pracy nad sobą.

7

Ale ja jej nie naciskam teraz na siłę żeby wracała, chce jej dać miesiąc żeby przemyślała i dopiero spróbować porozmawiać

8

Dobry pan z Ciebie.

9

Jeden związek = jeden wątek.
Dlaczego nie kontynuujesz dyskusji w swoim pierwszym temacie, który założyłeś zaledwie kilka godzin temu, tylko zaśmiecasz forum dublami?
Zapoznaj się ponownie z regulaminem i stosuj się do naszych zasad.
Moderator IsaBella77

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Świeże rozstanie, pomocy

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024