POMOCY jakiego koloru buty - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » WIZAŻ - STUDIO MODY I WIZAŻU » POMOCY jakiego koloru buty

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

Temat: POMOCY jakiego koloru buty

Kobietki w sobotę idę na 18 urodziny, nie chce nic kolejnego kupować bo mam aż za dużo i tylko kurz zbiera, mam czerwoną sukienkę koronkową na długi rękaw z koronki do kolan i teraz jakie buty do niej, czarnych i czerwonych nie mam. Jak myślicie siwe będą mi pasowały?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: POMOCY jakiego koloru buty
Mama29.07 napisał/a:

Kobietki w sobotę idę na 18 urodziny, nie chce nic kolejnego kupować bo mam aż za dużo i tylko kurz zbiera, mam czerwoną sukienkę koronkową na długi rękaw z koronki do kolan i teraz jakie buty do niej, czarnych i czerwonych nie mam. Jak myślicie siwe będą mi pasowały?

Nie stawiałabym na "siwe" do czerwieni.
Raczej beżowe, kawa z mlekiem - coś takiego.

3

Zależy co rozumiesz jako "siwe, bo szarość jak najbardziej pasuje do czerwieni, zwłaszcza jeśli dobierzesz ładną srebrną biżuterię. Tylko nie przesadź, bo czerwona koronkowa sukienka nie wymaga wielu dodatków.

4

Szary kolor jest neutralny, dlatego pasuje do wszystkich innych bez ryzyka wpadki. Byłoby jednak dobrze, gdybyś wszystko ze sobą zestawiła, wtedy intuicyjnie ocenisz czy ten konkretny odcień czerwieni połączony z tym konkretnym odcieniem szarości dobrze ze sobą współgra.

5 Ostatnio edytowany przez IsaBella77 (2020-01-16 11:17:36)

Sukienka jest czysto czerwona, buty delikatnie siwe

nasz regulamin zabrania wstawiania linków sukienka podobna do tej

6

Olinka napisał/a:

Szary kolor jest neutralny, dlatego pasuje do wszystkich innych bez ryzyka wpadki. Byłoby jednak dobrze, gdybyś wszystko ze sobą zestawiła, wtedy intuicyjnie ocenisz czy ten konkretny odcień czerwieni połączony z tym konkretnym odcieniem szarości dobrze ze sobą współgra.

Buty nie są mocno szare tylko delikatnie, zakladalam je już  do czerwonej sukienki ale bardziej jaskrawej, a ta co teraz chcę założyć jest taka jak by to powiedzieć czysto czerwona, typowy kolor czerwony kolor. Mam też torebkę w kolorze butów i delikatny srebrny zestaw biżuterii tzn łańcuszek, kolczyki i bransoletkę.

7

Mama29.07 napisał/a:

Może niebieskie lub zielone? Jak szaleć, to szaleć. Też obstawiałabym coś z cielistych/beżów bardziej niż siwości. Może jakieś bardzo ciemne bordo?

8

O tak marakujko smile totalnie moje klimaty. Często noszę do czerwonych sukienek granatowe, lub kobaltowe buty smile

9

Granat, kobalt pasują, ale to jednak nie to samo co niebieski, który moim zdaniem z czerwonym niespecjalnie się lubią.
Za to ciemne bordo, ale takie naprawdę ciemne - świetny pomysł i baaaardzo to widzę smile

Niemniej nie wiem co Autorka na to, bo już na początku twierdziła, że nie chce kupować nic nowego. Stąd pytanie o buty w kolorze szarym, bo z posiadanych chyba tylko te w ogóle można brać pod uwagę.

10

IsaBella77, do mnie niestety, ale mocne kolorowe nie pasują. Więc czerwone sukienki raczej tylko w marzeniach. smile

Zieleń i niebieski były lekką złośliwością na te koronki... Czerwień czerwienią, jednak wg mnie nie każdy kolor dobrze wygląda na każdym materiale i w każdym wzorze. Czerwień jest już sama w sobie na tyle bogatym i nasyconym kolorem, że do tego taka koronka może bardzo przebogacić całość, tym bardziej biorąc pod uwagę jakość i design powszechnie dostępnych ciuchów.

Jak siwe w miarę jasne, to też może być ładnie. Z siwości do tej czystej czerwieni, to nie wiem, ale najbardziej widziałabym jakieś jaśniutkie, wręcz mleczno-siwe delikatne butki , coś w stylu balerinek nawet. Ale to już pisząc tylko przy okazji.

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » WIZAŻ - STUDIO MODY I WIZAŻU » POMOCY jakiego koloru buty

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024