Zostałam poproszona na świadkową i mam problem co do prezentu.Chciałabym podarować im coś oryginalnego ale nie mam żadnego pomysłu.może Wy macie jakieś pomysły.
Pozdrawiam
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » WIECZÓR PANIEŃSKI, ŚLUB, WESELE » Prezent od świadkowej
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Zostałam poproszona na świadkową i mam problem co do prezentu.Chciałabym podarować im coś oryginalnego ale nie mam żadnego pomysłu.może Wy macie jakieś pomysły.
Pozdrawiam
Może po prostu spytaj młodych co by chcieli. Czy coś praktycznego do mieszkania/domu, czy jakiś bon do SPA... po prostu spytaj się ich.
Pytałam ale nic konkretnego nie odpowiedzieli.
To może zwróćuwagę czy czegoś nie potrzebują. Urządzają mieszkanie, czy już są na swoim? Jak mówię - może jakieś SPA, a może jakiś wielki pluszak (moja siostra od przyjaciół dostała dwumetrową różową panterę) ![]()
Wszystko zależy od tego co lubią. Czy nie mają nic przeciwko łapaczom kurzu, czy stawiają na praktyczność.
Kup im coś czego nie będą praktycznie używać a co da im wartość sentymentalną.Dobrym pomysłem jest obraz , jakiś piękny pejzaż czy coś co oni lubią. Moja kumpela będąc świadkową wzięła dwa ich wspólne fotki najlepsze , po znajomych poszukała, powiększyła je i kazała oprawić w formie dwóch obrazów.
Na obu zdjęciach byli szalenie weseli, mieli ogień w oczach.I za ten prezent byli najbardziej wdzięczni. Był osobisty.
Mieszkają ze sobą juz kilka lat i mają świetnie urządzone mieszkanko.A na urzadzenia domowe po prostu nie mają miejsca.Mają maleńką córeczkę,której chrzest odbędzie się wraz ze śłubem i to mój następny problem.Kupiuć osobno prezent dla małej?
Chciałabym podarować im coś szczególnego i oryginalnego.Ten prezent z obrazami jest fajny ale mieszkam w małej miejscowości i wykonanie takiego obrazu jest wręcz nie możliwe.
Kaju, Ty znasz ich najlepiej i wiesz, do czego przywiązują wagę.
Ja na przykład nie cierpię wszelkich bibelotów...Nie mam w zwyczaju ozdabiać czymś takim mieszkania i nie lubię ich dostawać.
Podoba mi się natomiast pomysł z tymi zdjęciami. Warunek jest jeden: to musi być wykonane wprost idealnie, przez fotografa artystę, aby nie wyszło z tego jakieś monidło...
Podobnie z obrazem. Za rzecz dobrą artystycznie zapłacisz bardzo dużo - pozostają reprodukcje. To jednak kwestia gustu, stylu mieszkania. Czy zechcą to kiedyś powiesić w ważnym miejscu?
Coraz blizej do ślubu (8maja) a ja nie mam prezentu ;((( i zadnego pomysłu.
super pomyśł
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » WIECZÓR PANIEŃSKI, ŚLUB, WESELE » Prezent od świadkowej
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024