Prezent od świadkowej - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » WIECZÓR PANIEŃSKI, ŚLUB, WESELE » Prezent od świadkowej

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

1

Temat: Prezent od świadkowej

Zostałam poproszona na świadkową i mam problem co do prezentu.Chciałabym podarować im coś oryginalnego ale nie mam żadnego pomysłu.może Wy macie jakieś pomysły.

Pozdrawiam

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Prezent od świadkowej

Może po prostu spytaj młodych co by chcieli. Czy coś praktycznego do mieszkania/domu, czy jakiś bon do SPA... po prostu spytaj się ich.

3

Pytałam ale nic konkretnego nie odpowiedzieli.

4

To może zwróćuwagę czy czegoś nie potrzebują. Urządzają mieszkanie, czy już są na swoim? Jak mówię - może jakieś SPA, a może jakiś wielki pluszak (moja siostra od przyjaciół dostała dwumetrową różową panterę)  wink

Wszystko zależy od tego co lubią. Czy nie mają nic przeciwko łapaczom kurzu, czy stawiają na praktyczność.

5

Kup im coś czego nie będą praktycznie używać a co da im wartość sentymentalną.Dobrym pomysłem jest obraz , jakiś piękny pejzaż czy coś co oni lubią. Moja kumpela będąc świadkową wzięła dwa ich wspólne fotki najlepsze , po znajomych poszukała, powiększyła je i kazała oprawić w formie dwóch obrazów.
Na obu zdjęciach byli szalenie weseli, mieli ogień w oczach.I za ten prezent byli najbardziej wdzięczni. Był osobisty.

6

Mieszkają ze sobą juz kilka lat i mają świetnie urządzone mieszkanko.A na urzadzenia domowe po prostu nie mają miejsca.Mają maleńką córeczkę,której chrzest odbędzie się wraz ze śłubem i to mój następny problem.Kupiuć osobno prezent dla małej?

Chciałabym podarować im coś szczególnego i oryginalnego.Ten prezent z obrazami jest fajny ale mieszkam w małej miejscowości i wykonanie takiego obrazu jest wręcz nie możliwe.

7

Kaju, Ty znasz ich najlepiej i wiesz, do czego przywiązują wagę.
Ja na przykład nie cierpię wszelkich bibelotów...Nie mam w zwyczaju ozdabiać czymś takim mieszkania i nie lubię ich dostawać.
Podoba mi się natomiast pomysł z tymi zdjęciami. Warunek jest jeden: to musi być wykonane wprost idealnie, przez fotografa artystę, aby nie wyszło z tego jakieś monidło...
Podobnie z obrazem. Za rzecz dobrą artystycznie zapłacisz bardzo dużo - pozostają reprodukcje. To jednak kwestia gustu, stylu mieszkania. Czy zechcą to kiedyś powiesić w ważnym miejscu?

8

Coraz blizej do ślubu (8maja) a ja nie mam prezentu ;((( i zadnego pomysłu.

9

super pomyśł

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » WIECZÓR PANIEŃSKI, ŚLUB, WESELE » Prezent od świadkowej

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024